2015/06/30

سوپ گوجه فرنگی کبابی


سوپ گوجه فرنگی رو میشه به شیوه های مختلف و با طعمهای متفاوت تهیه کرد. این سوپی که امروز شاهدش خواهید بود تفاوتش با سایر سوپهای گوجه فرنگی در اینه که گوجه ها از قبل کاملا کبابی شدند و طعمشون قوی تر شده و اون کاراملایز شدنش باعث شده که سوپ مزه گوجه آبپز نده!


گوجه فرنگی متوسط 8 عدد
پیاز متوسط 1 عدد
سیر درشت 2 حبه
روغن زیتون 2 ق غ
نمک و فلفل قرمز
پودر فلفل پاپریکا 1 ق چ
ارگانو نصف ق چ
آب مرغ 1 لیوان
شیر نصف لیوان




فر رو روی 200 درجه سانتیگراد قرار میدیم.
گوجه فرنگی ها رو به چهار یا شش قسمت برش زده و توی ظرف میچینیم.
پیاز رو هم به چهار قسمت تقسیم میکنیم.
حبه های سیر رو هم پوست گرفته و کنار پیاز توی ظرف میچینیم.
روی سبزیجات روغن زیتون فوق بکر ریخته و نمک و فلفل میپاشیم.
ظرف رو درون فر قرار میدیم.



هر از گاهی ظرف رو یه تکونی میدیم که مطمئن شیم گوجه ها به ظرف نچسبند و نسوزه.
بعد از 35 تا 40 دقیقه ظرف رو از فر خارج میکنیم.



سبزیجات رو در یک دیگ ریخته و روش ارگانو و پاپریکا میپاشیم.
برای تهیه پاپریکا در خانه به این پست مراجعه نمایید.
اگر ارگانو در دسترس ندارید میتونید از سایر سبزی های خشک شده استفاده کنید.




آب مرغ رو اضافه کرده و دیگ رو روی حرارت متوسط رو به ملایم اجاق گذاشته و به مدت ده دقیقه مواد رو میپزیم.
هر از گاهی هم میزنیم.
من معمولا آب مرغ توی فریزر دارم برای همین برای تهیه این سوپ ازش استفاده میکنم. شما میتونید به جاش از آب سبزیجات یا آب معمولی استفاده کنید.




دیگ رو از روی حرارت برداشته و با گوشتکوب برقی سوپ رو کاملا پوره میکنیم.
اگر گوشتکوب برقی ندارید میتونید از مخلوط کن استفاده کنید.
برای اطلاعات بیشتر در این مورد به این پست مراجعه نمایید.



مجددا دیگ رو روی حرارت میذاریم و اجازه میدیم با شعله ملایم به مدت ده دقیقه دیگه بپزه. و البته هر از گاهی هم میزنیم.
حالا برای اینکه طعمش باز هم بهتر بشه بهش شیر اضافه میکنیم.
رنگ این سوپ نارنجی بود و با اضافه شدن شیر باز هم نارنجی تر میشه.
یه رنگ کاملا خوشرنگ.
میچشیم و اگر نیاز بود نمک و فلفلش رو تنظیم میکنیم.
غلظت سوپ رو هم با اضافه کردن آب میتونید تنظیم کنید. ولی به نظر من همینطوری غلیظ باشه بهتره.
از روی حرارت برداشته و سرو میکنیم.



مهدی اسم این سوپ رو گذاشته "سوپ عدس نارنجی"!
آخه بچه عاشق دلباخته دال عدسه. و حاضره هر روز هفته به قول خودش عدس نارنجی بخوره.
حالا چون این سوپ رنگش نارنجیه و غلظتش هم زیاده بهش میگه سوپ عدس نارنجی و مرتب سفارش تهیه اش رو میده.
منم به روی خودم نمیارم که توش عدس قرمز نداره و یواشکی تا حواسش نیست گوجه ها رو پوره میکنم ولی از اونجایی که علاقه خاصی به کار کردن با گوشتکوب برقی داره همیشه سر بزنگاه میرسه و گوشتکوب برقی رو از دستم میگیره و شروع میکنه به پوره کردن و شاکی میشه که: "چرا توی سوپ عدس نارنجی من گوجه فرنگی ریختی مامانی؟!"




من علاقه خاصی دارم که این سوپ رو با کراستینی یا کروتان یا نان سیر بخورم.
کراستینی و کروتان رو بلدید نان سیر رو هم فردا خواهید دید.
این سوپ رو هم امتحان کنید شاید شما هم مثل مهدی مشتری شدید.



براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...