2015/07/10

میلک شیک نعناعی


این میلک شیکی که قراره امروز ببینید خیلی طعمش خاصه. اینقدر خاص که ممکنه فقط خودتون تنهایی دوستش داشته باشید و افراد خانواده تون مشتریش نشن.
این رو هم به لحاظ این عرض میکنم که من ذائقه خاصی دارم و از چیزایی خوشم میاد که عموم ایرانیان آنچنان نمیپسندند. و میدونم خوانندگانم هم با من هم ذائقه هستند وگرنه وقتشون رو صرف خوندن مطالب دیگه میکردند.
خلاصه میلک شیک امروز مختص شخص شماست.



نعناع یک مشت پر
اسفناج یک مشت
بستنی وانیلی 1 لیوان
شیر ربع لیوان




اسفناج و نعناع رو توی بلندر یا مخلوط کن بریزید.
اگر میخواید طعم نعناعیش خیلی قوی باشه بهتره مشتتون رو خیلی پر بگیرید.




دستگاه رو روشن میکنیم تا سبزیها خورد شن.




شیر رو بهش اضافه میکنیم.


 دستگاه رو روشن میکنیم تا بازم سبزیها به کمک شیر توی دستگاه له تر بشن و عصاره شون رو به شیر بدن.



بستنی رو از مدتی قبل از فریزر خارج میکنیم تا قدری نرم بشه.

بستنی رو هم اضافه کرده میکنیم و دستگاه رو روشن میکنیم.




میلک شیک رو توی لیوان ریخته و با چند برگ نعناع تزئین میکنیم.






شما میتونید این میلک شیک رو از صافی رد کنید که دیگه تیکه های ریز سبزیجات توش نباشه. ولی خب چه کاریه؟! به همین شکل هم میشه میلک شیک رو به راحتی با نی نوشید.
نعناعی و سبز و خنک. نوش جان!






براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...