2015/07/11

سالاد پاستای مدیترانه ای


یه سری مواد اولیه هستند که اگر اونا رو توی غذاتون بگنجونید غذاتون میشه مدیترانه ای! مثل زیتون و ریحون و فتا و ... حالا جالبه سبک آشپزی مدیترانه ای خیلی ساده است. بی شیله پیله. خاکی. بعد اونوقت تو رستورانهای ما برای کلاس کار تو هرچی که چند برگ ریحون و چهار قاچ زیتون میریزن یه پسوند مدیترانه ای میزنن تنگش. بعد از اون جالبتر اینکه مشتری هم برای کلاس کار خودش اونو سفارش میده میگه من مدیترانه ایش رو دوست دارم! اصن همه مون با کلاسیم! یه همچین ملتی هستیم ما.



امروز براتون یه سالاد پاستا تدارک دیدم! ... مدیترانه ای!






پاستای شل 150 گرم
روغن زیتون 2 ق غ
سیر 2 حبه
ارگانو 1 ق چ
لیموی درشت 1 عدد
زیتون خرد شده 1 لیوان
گوجه فرنگی خرد شده 1 لیوان
نعناع 1 مشت
ریحان 1 مشت
فلفل دلمه ای ریز خرد شده 2 ق غ
پنیر فتا 1 لیوان




اصلا شما یک دونه ماده اولیه غیر مدیترانه ای تو لیست بالا پیدا نمیکنید. کاملا تخصصی عمل شده. کلاس کار خیلی بالاست!




لزوما نباید از پاستای شل استفاده کنید. ولی تجربه به من ثابت کرده با شل خوشمزه تر میشه.
از پاستاهای کوچیک دیگه هر چی در دسترس داشتید استفاده کنید.

پاستا رو در آب و قدری نمک میپزیم.
آبکش میکنیم و روش آب سرد میریزیم.

حالا در یک تابه روغن زیتون فوق بکر میریزیم و سیر رو ریز رنده میکنیم یا از دستگاه گارلک پرس استفاده میکنیم.
با حرارت متوسط تفتش میدیم. همینکه عطر سیر بلند شد پاستا رو توی تابه میریزیم و ارگانو رو اضافه میکنیم و مخلوطش میکنیم و بعد از سی ثانیه از روی حرارت بر میداریم.





پاستا رو توی کاسه بزرگی میریزیم و گوجه ها رو بهش اضافه میکنیم.
پوست یک لیموی درشت رو رنده میکنیم و بعد آب میگیریم.
آب لیمو رو در این مرحله اضافه میکنیم.




همش میزنیم و زیتون و زست لیمو رو هم اضافه میکنیم.
میدونید که من علاقه زیادی به عطر تند زست لیمو دارم اینه که مقدار خیلی زیادی زست توی سالادم میریزم. شما میزانش رو با ذائقه تنظیم کنید.




فلفل دلمه ای رو خیلی خیلی ریز خورد کنید. و به سالاد اضافه کنید.

سبزی ها رو هم با کمک نوک انگشتان دو دست تیکه تیکه کرده و برگهای خیلی ریزش رو هم درسته توی سالاد بریزید.


وقتی سبزی رو با دست تکه میکنیم عطرش بهتر خارج میشه و طعم قوی تری به سالاد میده. اصلن حسابی مدیترانه ایش میکنه!



و حالا قسمت اصلی و حیاتی و "قلب مدیترانه ای" سالاد... پنیر فتا.
پنیر رو با دست تیکه تیکه میکنیم. عاشق بافت پنیر فتا هستم. اصلا طعمش به کنار این بافت خورد شونده و پودر شونده اش تکه!

بعد تازه اگر این پنیره رو هم از فروشگاههای محلی که محصولات لبنی دستساز دارند تهیه کنید دیگه نور علی نوره.
بعد از اون مهم تر... اینجا هم قانون: "هر چی پنیرش بیشتر، بهتر" صدق میکنه.





سالاد رو بچشید و اگر نیاز هست روغن زیتون و یا آب لیمو و یا نمک و یا پنیر بهش اضافه کنید.
توی یه کاسه بزرگ ریخته و با مقداری فتا و چند برگ ریحان تزئین کنید.
از سالاد پاستای خانگی مدیترانه ای تون لذت ببرید!




براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...