2015/07/12

میلک شیک اسنیکرز



آنچه در تصویر، مقابل روی شما قرار داره بمب کالری نیست؛ بمب اتمیه!
ولی آی میچسبه! آی میچسبه!
بی تعارف میگم: معرکه که میگن همینه.

این میلک شیک تعریف منه از شکلات معروف اسنیکرز. قبلا یه بستنی خانگی اساسی و پدر مادر دار خلق کردم که داد میزد اسنیکرز. این میلک شیک هوار میکشه اسنیکرز!
عشاق اسنیکرز به هوش باشید که احتمال اعتیاد، بسیار بالاست. اگه وارد این راه شدید ... دیگه برگشتی توش نیست.
فقط توی مصاحبه هاتون قید کنید:
"دلیلش ریفیق ناباب بود"!





بستنی کاکائویی نصف لیوان
شیر ربع لیوان
پودر کاکائو 2 ق غ

شکر 3 ق غ
بستنی وانیلی 1 ق غ

بستنی وانیلی نصف لیوان
کره بادام زمینی 1 ق غ

بستنی وانیلی 1 اسکوپ
بادام زمینی خرد شده 1 ق غ




بستنی ها رو از قبل، از یخچال قارج میکنیم تا نرم بشن.

شیر و پودر کاکائو و بستنی کاکائویی رو در بلندر میریزیم و دستگاه رو روشن میکنیم.



مخلوط رو در لیوان میریزیم.
نیازی نیست بلندر رو بشورید. لایه بعدی رو هم قراره توش درست کنید.




شکر رو توی دیگ ریخته و تبدیل به کاراملش میکنیم.
مطابق دستور به شیوه خشک.
و اگر تجربه کافی ندارید میتونید به شیوه خیس کار کنید.

من مثل همیشه کارامل رو تا مرز سوختن جلو میبرم چون طعمش متفاوت میشه و اصلا لطفش به همینه.
منتها باید تذکر بدم که اگر از دیگهای با کف ضخیم مثل دیگهای چدن استفاده میکنید باید به خاطر داشته باشید که این دیگها حرارت رو در خودشون نگه میدارند و حتی بعد از اینکه از روی حرارت برش داشتید کماکان به پختن ادامه خواهد داد. پس حواستون باشه کاراملتون رو نسوزونید.




پس از روی حرارت برش میداریم و یک قاشق از اون بستنی وانیلی که نرم شده رو بهش اضافه میکنیم.




چون کارامل هنوز هم بسیار داغه؛ به سرعت شروع میکنه به قُل زدن.




خیلی سریع همش بزنید.
به سرعت کارامل شما شکل میگیره و اکنون شما یک کارامل یکدست و خوشرنگ دارید.

اینقدر این کارامله خوشگل خلق شد که از خودم خوشم اومد!
یعنی من تو ذهنم بود که برای تهیه کارامل خامه رو با بستنی جایگزین کنم. کردم. و عالی شد. یه چیزی هم اونور عالی!



حالا لایه کاراملی میلک شیک رو هم توی همون بلندر آماده میکنیم.
بستنی وانیلی رو توی بلندر میریزیم.
کره بادام زمینی رو اضافه میکنیم.

برای تهیه کره بادام زمینی در خانه به این پست مراجعه نمایید.

البته من از کره بادام زمینی ای که حاوی تکه های ریزی از بادام زمینی هستش استفاده کردم.




حالا دو سوم از کارامل که تو این فاصله اندکی سردتر شده رو هم اضافه میکنیم.

عجب کاراملی!



بلندر رو روشن میکنیم.
بستنی سرد با کارامل گرم مخلوط میشه و تکه های نرم و کوچکی از کارامل در تمام مخلوط دیده میشه.
این رو به وضوح در تصویر مشاهده میکنید.





لایه کاراملی رو هم روی لایه شکلاتی میریزیم.
نگران نباشید قاطی نمیشه چون غلظتشون فرق میکنه.
البته بهتر این هستش که لیوان رو توی این فاصله توی یخچال بذارید که حرارت محیط میلک شیک رو ذوب نکنه.






حالا اون فضای باقی مونده لیوان رو هم با یک اسکوپ بستنی وانیلی پر میکنیم.

و روش مقداری بادام زمینی خورد شده میریزیم.



و با کارامل باقی مونده تزئینش میکنیم.
اگر فضای خونه سرده و کارامل شما خیلی سفت شده؛ اندکی بهش حرارت بدید در حد سه چهار ثانیه. ولی برای من که همینطور که میبینید غلظتش مناسب بود و نیازی به تنظیم نداشت.




باز یه کم بادام زمینی... و خلاص!





نمیخوام دهنتون رو آب بندازم ولی واااااااااااااااااااااااااااقعا خوشمزه است.
کی رو دارم گول میزنم؟!... صد درصد تا الان آب دهتون راه افتاده!
شرمنده.
خالصانه عذرخواهی میکنم.
هم برای این وسوسه.
هم برای ریفیق ناباب بودن.
ولی تقصیر خودتونه.
از قبل میدونستید دارید با یه چاکوهولیک قهار رفاقت میکنید.
به من ربطی نداره.
میخواستید قطع رابطه کنید.
ولی دیگه دیر شده.
پشیمانی سودی نداره.
ترک عادت موجب مرضه.
این رو همین امشب درست کنید.
این یک دستوره!





براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...