2015/07/14

پاستا با سس قارچ و گودا


اگر عاشق قارچ هستید عاشق این خوراک پاستا میشید چون پنیر گودا یه طعم خیلی خوب به سس قارچ میده.





فتوچینی 220 گرم
قارچ 300 گرم
روغن زیتون 2 ق غ
سیر 2 حبه
آب مرغ 2 لیوان
آرد 2 ق غ
نمک و فلفل
پنیر گودای رنده شده 1 لیوان
جعفری خرد شده 1 لیوان





سیر رو رنده زده یا خیلی ریز خورد کرده و در روغن زیتون فوق بکر در تابه بریزید.
روی حرارت متوسط اجاق ده ثانیه حرارت بدید و قارچهای برش زده رو توش بریزید.



شعله نباید کم باشه وگرنه قارچها آب میندازند.
اگر قارچها آب انداخت دستپاچه نشید. حرارت رو زیاد کنید تا تبخیر شه و بعد اندکی روغن بهش اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدید تا برشته و طلایی شه.

مقداری از قارچ رو برای تزئین جدا کنید و توی یه بشقاب بریزید.





تو اون فاصله ای که قارچها دارند کبابی میشن شما آب پاستا رو بار بذارید و پاستا رو بپزید.
این اندازه ای که بهتون دادم دلیلش اینه که من از فتوچینی حلقه شده استفاده کردم و اون تعداد حلقه ای که استفاده کردم رو وزن کردم و به شما دادم. کمتر یا بیشتر بودنش زیاد مهم نیست. حدودی کار کنید. مثلا یک بسته 500 گرمی فتوچینی رو نصف کنید و اگر تعدادش فرد بود از نصف کمترش استفاده کنید. اینطوری میشه همون 220 گرم.
لزومی نداره حتما فتوچینی باشه برای همین اسم پست رو نذاشتم "فتوچینی با سس قارچ و گودا". به جاش میتونید از اسپاگتی یا لینگوینی یا بوکاتینی یا تالیاتلی استفاده کنید.

تو فرصتی که قارچ میپزه و هر از گاهی هم تفتش میدیم؛ جعفری رو هم خورد میکنیم.



و گودا رو هم رنده میکنیم.
پنیر گودا هم که تقریبا توی همه سوپر مارکتها پیدا میشه.





آب مرغ و آرد رو مخلوط میکنیم.
قبلا توی این پست توضیح دادم که مرغ رو با چه ادویه هایی میپزیم و آبش رو فریز میکنیم. از همون آب مرغی که فریز کردید میتونید استفاده کنید. یا از آب سبزیجات. یا اینکه اصلا از شیر استفاده کنید.

مخلوط آرد و آب مرغ رو به قارچها اضافه میکنیم.



روی حرارت متوسط اجاق دقایقی همش میزنیم تا آرد پخته بشه و سس قوام بیاد.

مقداری از گودا و جعفری رو برای تزئین جدا میکنیم و بقیه رو توی تابه میریزیم.



تابه رو از روی حرارت بر میداریم و همش میزنیم. پنیر با حرارت موجود در سس، ذوب میشه.




پاستا رو باید آلدنته برداریم. یعنی دورش نرم باشه ولی مرکزش هنوز قدری سفت باشه.

پاستا رو توی سس میریزیم و به کمک دو قاشق با ملایمت هم میزنیم.





مجددا روی شعله متوسط اجاق پاستا رو یکی دو دقیقه به وسیله دو قاشق زیر و رو میکنیم تا سس به خوبی به خورد پاستا بره.



برای سروش هم بعد از اینکه پاستا رو توی ظرف کشیدید؛ روش رو با اون قارچی که ذخیره کرده بودید و مقداری جعفری و گودای رنده شده تزئین کنید.




یعنی فقط اسمش هم آدم رو جذب میکنه. چه برسه به قیافه اش... چه برسه به طعمش.
بسیار خوشمزه است.
 و اگر هم چیزی اضافه اومد بعدا که از یخچال بیرون میارید و گرمش میکنید باز هم خوشمزه است.
نوش جان.

آخ یه چیزی رو یادم رفت بگم. همینطور که مشاهده میکنید من توش فلفل ریختم و دانه های قرمزش در عکس دیده میشه منتها نمک نریختم چون میدونید که اعتقاد دارم که باید در خوردن نمک امساک پیشه کرد. گودا خودش پنیر شوریه و توی آب پاستا هم نمک ریخته شده. پس به شما هم توصیه میکنم توش نمک نریزید.
مرسی!




براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...