2015/07/18

میلک شیک بلک فارست



زدم تو خط تعریف کردن و تعبیر کردن!
میلک شیکی که میبینید تعبیر منه از کیک بلک فارست در قالب میلک شیک.

این هم یه تعبیر موفقیت آمیز دیگه است که میدونم طعمش رو دوست خواهید داشت.



بستنی شکلاتی 1 لیوان
آلبالو گیلاس نصف لیوان

بستنی شکلاتی 1 لیوان
بیسکویت کرمدار شکلاتی 4 عدد




شنیدید میگن:
"شترمرغ، نه اشتر نه مرغ"

حالا اینم:
" آلبالو گیلاس، نه آلبالو نه گیلاس"

بینابینه. سایزش آلبالوه. طعمش گیلاسه. نه شیرین نه ترش. مَلَسه.
دیگه یا کلا از آلبالو استفاده کنید یا اگه خواستید هم ترکیبش. یا از همین نوعش که من استفاده کردم.




بیسکویت کرمدار شکلاتی هم که از هر مارکی که دوست داشتید میتونید استفاده کنید.
بستنی رو هم از مدتها قبل از فریزر بیرون بذارید تا نرم بشه.




بستنی و آلبالو گیلاس رو در بلندر میریزیم و دستگاه رو روشن میکنیم تا کاملا میکس شه.




بعد میریزیمش توی پارچ یا لیوان یا کاسه. چون بلندر رو لازم داریم.




بستنی و بیسکویت رو توی بلندر ریخته و به خوبی میکس میکنیم.




برای سروش ابتدا توی لیوان یک لایه از بستنی بیسکویتی میریزیم.
و روش یک لایه از بستنی آلبالویی.

 در صورت تمایل میتونید لایه ها رو با مقداری شیر رقیق تر کنید. ولی به نظر من نیازی بهش نیست و با همین غلظت خوشمزه تره.



روش رو با خورده های بیسکویت و آلبالو تزئین میکنیم.
موقع تناولش هم یا میتونیم لایه لایه بخوریم یا اینکه هم بزنیم و بخوریم.
دیگه صاحب اختیار، خورنده شه.

این میلک شیک مورد علاقه من و آقای شوهره و در کمال تعجبم حتی مهدی هم دوستش داره.
درست کنید و بنوشید و لذت ببرید.
گوارای وجود!
عید شما مبارک!


براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...