2015/07/02

میلک شیک چاکوچینو


کیک چاکوچینوی من که معرف حضور هستند؟!
نوشیدنی ای که روبروی شما قرار داره تعریف من از اون کیکه، در قالب میلک شیک.
بی اغراق خوشمزه است.
اصلا نیازی نیست من ازش طرفداری کنم که... همین که بگم: "چاکوچینو = چاکلت + کاپوچینو" خودش کفایت میکنه.
آخه کیه که شکلات و کاپوچینو رو دوست نداشته باشه؟
تو رو خدا نه نیارید که دلم میشکنه!
پس هستید؟
آره؟
بزن بریم!




شکلات 50 گرم
پودر کاپوچینو یک بسته
شیر ربع لیوان
بستنی کاکائویی 1 لیوان

شکلات شیو شده برای تزئین



قبل از هر کاری شکلات رو ذوب کنید و بذارید قدری خنک شه.

در خصوص پودر کاپوچینو هم باید توضیح بدم که مهم نیست از چه مارکی استفاده میکنید مهم اینه که طعمش رو دوست داشته باشید. و اینکه من از پودر کاپوچینو استفاده نکردم و از پودر چاکوچینو استفاده کردم یعنی بازم شکلاتی تره!
شکلاتی تر! چه بهتر؟!

و با عرض شرمندگی من اون روز که داشتم براتون عکاسی میکردم شیر محلی نداشتم چون عصر ها شیر تازه میارند و منم فقط شیر محلی میخورم و برنامه ریزی "بعضیا" خوب نبود و من بی شیر مونده بودم و از سر ناچاری اون روز شیر سویا خریده بودم و توی خونه فقط همین رو داشتم که باهاش کار کردم. شما الان تصور کنید اینی که توی تصاویر میبینید شیر گاوه. مرسی از همکاریتون.

(حال کردید چطوری انگشت اتهام سمت اونی که بهش اشاره نمیکنم نشانه رفت؟!!)



شیر رو توی بلندر میریزیم (و الان شما باید تصویر رو طوری تجسم کنید که شیر رنگش سفیده و نه کرم رنگ. مجددا از همکاریتون تشکر میکنم.)
شکلات مذاب رو بهش اضافه میکنیم.



و پودر کاپوچینو



چون سایز بسته های کاپوچینو استاندارد خاصی نداره و طعمهاشون هم فرق میکنه و اصلا ممکنه شما یه قوطی بزرگ پودر کاپوچینو تو خونه داشته باشید؛ توصیه میکنم یک یا دو قاشق غذاخوری رو برای این نوشیدنی در نظر بگیرید.
بسته به ذائقه.



حالا دستگاه رو روشن میکنیم تا همه با هم مخلوط شن.
اگر احیانا دمای شیر و شکلات طوری بود که تکه های شکلات توی سس چاکوچینو تشکیل شد اصلا خودتون رو اذیت نکنید اینم خودش خوبه که تکه های شکلات زیر دندون بیاد. ولی خب اگر دما هماهنگ باشه این موضوع رخ نمیده.



بستنی رو از قبل از فریزر خارج کنید و اجازه بدید نرم بشه.
بستنی کاکائویی رو هم توی بلندر بریزید.



دستگاه رو چند ثانیه ای روشن میکنیم. و میلک شیک ما آماده است.
شما میتونید شیرینی میلک شیک رو با بالا بردن درصد شکلات تنظیم کنید. یعنی مثلا از شکلات خیلی خیلی تلخ استفاده کنید.
ولی اگر برای سایرینه بهتره اینکار رو نکنید.
این نوشیدنی طعمش خیلی قویه پس بهتره توی لیوانهای خیلی کوچیک و فانتزی سرو بشه. اصطلاحا بهشون "شات گلس" هم گفته میشه.
یعنی میشه نفری دو قُلُپ!
روش با "پیلر" مقداری شکلات شیو کرده و سرو کنید.
میدونم خوشتون میاد.
نوش جان!



براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...