2015/07/03

پستوی ساور کریم


پستو از اون سسهای خوش طعمیه که به دلیل داشتن سبزی فراوان برای بدن مفید هم هست. اصلا همینکه یک عالمه ریحان و پارمزان رو وارد یه وعده غذایی کنیم واسه جاری کردن آب دهن آدم کفایت میکنه.
در این سسی که در زیر شاهدش خواهد بود... من به پستوی ریحان ایتالیایی، ساورکریم و هالوپینوی مکزیکی رو اضافه کردم و یک بار دیگر مشرق رو به مغرب متصل کردم رفت!




بادام زميني نصف ليوان
سير 1 حبه
ريحان 2 ليوان
فلفل هالوپينو 2 ق غ
ساور كريم نصف ليوان
آب ترشي 2 ق غ
آب ليمو 1 ق غ
روغن زيتون 2 ق غ
پارمزان رنده شده نصف ليوان




خب بلندر رو از کابینت بیرون میاریم و کار رو شروع میکنیم.
برای اطلاعات بیشتر در مورد بلندر به این پست مراجعه کنید.




بادام زمینی رو توی بلندر میریزیم و دستگاه رو روشن میکنیم.
بعد مشت مشت، ریحانها رو توش میریزیم و هر بار چند پالس میزنیم.




سیر رو هم اضافه میکنیم و باز با دستگاه میکسش میکنیم.




حالا فلفل و آب ترشی و آب لیموی تازه رو اضافه میکنیم و باز دستگاه رو روشن میکنیم.




در این مرحله ساور کریم و روغن زیتون رو هم اضافه میکنیم.


برای تهیه ساور کریم در خانه به این پست مراجعه کنید.



در آخر پارمزان رو هم اضافه کرده و نهایتا میچشیم و اگر نیاز هست نمک یا فلفل یا آب لیمو اضافه میکنیم.



پستوی ما آماده مصرفه.
در تصویر مشاهده میکنید که من مقداری "فارفاله" رو آبکش کردم و توی تابه ریختم و بعد مقداری هم از پستو بهش اضافه کردم و با چند قاشق از آب پاستا، سس رو رقیق کرده و پاستا رو آماده کردم.




موارد مصرف پستوها رو قبلا بارها عرض کردم خودتون واردید. یه نمونه پاستا با این پستو رو هم در تصاویر مشاهده میفرمایید.
این پستو طعم جالبی داره. امتحان کنید شاید مشتریش شدید.




براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...