2015/07/07

میلک شیک موکا


همینطور که قبلا عرض کردم خدمتتون به چیزی که ترکیبی از شکلات و قهوه باشه میگن موکا.
حالا من برای این میلک شیکه کاری که میکنم اینه که بی دردسر بستنی شکلاتی رو با یه قهوه سرد غلیظ جلوی میهمانان سرو میکنم. یعنی خوشگلیش به اینه که همون موقع ترکیب بستنی شکلاتی و قهوه انجام بشه و بعد خورنده محترم خودش میلک شیک رو با هم زدن ایجاد کنه.


بستنی شکلاتی 4 اسکوپ
پودر قهوه فوری 2 ق چ
آب دو سوم لیوان





ابتدا قهوه رو آماده میکنیم.
حالا همینطور که توی رسپی گفتم میتونید از پودر یا گرانول نسکافه یا اسپرسوی فوری استفاده کنید.
یا اینکه به هر شیوه دیگه ای که قهوه رو درست میکنید دو سه سوم لیوان قهوه تهیه کنید و اجازه بدید سرد بشه.




اینکه من گفتم چهار اسکوپ بستنی به خاطر اینه که میلک شیک رو در یه لیوان خیلی بزرگ درست کردم. شما میتونید در جامها یا فنجانهای کوچک برای هر نفر یک یا دو اسکوپ در نظر بگیرید.




همینطور که عرض کردم در موقع سرو، قهوه رو توی یه پارچ ریخته و جلوی میهمان روی بستنی میریزیمش.

 

ظاهر جالبی داره.




و برای هر فرد هم به نسبت غلظتی که مایله نهایتا از میلک شیکش بخواد شما قهوه اضافه میکنید. ممکنه فردی خیلی غلیظ بخوادش که خب قهوه کمتری توی لیوانش میریزید.




یا تا لبه لیوان رو قهوه میریزیم.
اصلا خوبیش به همینه که برای هر فرد کاملا قابل کنترله.





و موقع خوردن هم خورنده میلک شیکش رو هم میزنه و میل میکنه.




یه میلک شیک بی دردسر با طعم خوش موکا.
حالا من خودم شخصا به دلیل اینکه "بیماری تلخ دوستی" دارم؛ قهوه اش رو خیلی غلیظ تر درست میکنم که تلخی میلک شیکه اساسی باشه و آدم بدونه داره قهوه میخوره!
توصیه ام به شما هم همینه که تا اونجایی که تحملش رو دارید قهوه رو غلیظ درست کنید.
خیلی ساده و بی دردسره ولی تنوع خوبیه برای نوشدنیهای تابستونه تون.



براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...