2015/07/09

نان سیر و جعفری


گفتم که میشه در کنار غذاهامون نان سیر پنیری سرو کنیم.
حالا اگر نخواید پنیری باشه شیوه ای که امروز میبینید مخصوص شماست.


نان باگت 1 عدد
سیر 2 حبه
کره یک و نیم ق غ
روغن زیتون 1 ق غ
جعفری خرد شده نصف لیوان
نمک





باگت نباید تازه باشه.
بهتره یکی دو روزی مونده باشه.
اگر خیلی عجله دارید و دستتون تو حناست... بذاریدش فریزر تا قدری سفت شه.

باگت رو برش بزنید. ضخامتش با خودتونه. مثلا یک و نیم تا دو سانتی. یا اگر دوست دارید برشهای ضخیم تر.

برش نباید تا انتهای باگت باشه. یعنی فقط تا سه چهارم عمقش رو برش بزنید.




یعنی این چیزی که در تصویر مشاهده میکنید.




سیر رو توی هاون انداخته و بکوبید.




کره رو از قبل از یخچال خارج کنید تا نرم بشه.
برای تهیه کره در خانه به این پست مراجعه کنید.

روغن زیتون فوق بکر رو هم اضافه کنید.




خب شما اول از همه سیر رو به خوبی توی هاون میکوبید تا سیر کاملا پوره بشه.
بعد کره و روغن (در صورت تمایل نمک) رو هم اضافه میکنید و توی هاون میکوبید تا سیر با روغن و کره یه پوره کره ای نرم رو تشکیل بده.
بعد جعفری خورد شده رو اضافه میکنید و دیکه نمیکوبید و فقط مخلوطش میکنید.




حالا با یه چاقو این پوره کره سیری رو روی برشهای باگت میمالیم.




زیاد نمیخواد وسواس به خرج بدید. فقط با چاقو فرو ببریدش بین هر برش از نون. خودش توی فر ذوب میشه و به عمق هر برش نفوذ میکنه.





یه تکه بزرگ فویل رو جدا کنید و باگت رو توش قرار بدید و لبه های فویل رو جمع کنید تا نون کاملا محفوظ بشه.





از قبل فر رو روی درجه 200 سانتیگراد قرار میدیم تا کاملا داغ شه.
بعد نان پیچیده شده با فویل رو روی یک سینی توی فر میذاریم به مدت 15 تا 20 دقیقه.
از فر خارج کرده و نان رو از دورن فویل در آورده و باز توی یه سینی به مدت 5 تا 10 دقیقه درون فر میذاریم.
اینکه بازه زمانی بهتون دادم دلیلش اینه که ممکنه یه نفر نان سیر رو نرم دوست داشته باشه و یه نفر ترد و خشک.




اگر نان رو زودتر بردارید جعفری ها چون خام هستند سبزتر خواهند بود و مرکز نان هم کاملا نرمه با یه عطر سیری.
اگر دیرتر برش دارید و بیشتر حرارت ببینه جعفریها هم میپزن و هر برشی که از نان جدا میکنید دیگه پوششی ترد و کرانچی خواهد داشت.

کی میتونه حدس بزنه من کدوم شیوه رو انتخاب میکنم؟
سخته. آخه من تا به حال بروز ندادم که از چیزای کرانچی خوشم میاد یا نه!!!




براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...