2015/08/18

لاسی آوکادو


اینجوری نیست که هر وقت اراده کنی و دلت بخواد؛ دستت رو دراز کنی و یه دونه آوکادو از سبد میوه فروشی ها برداری. یا حداقل تو شهر ما اینطوری نیست. و تازه توی شهرهای دیگه هم اینقدر قیمتش بالا هست که حتی اگه دلت بخواد هم باز یه نیروی مهار کننده ای وجود داره که جلوت رو میگیره.
اینطوریه که من سالی چند بار (البته اگر خیلی خوش شانس باشم) آوکادوی با یه قیمت "معقولانه" گیرم میاد و میخرم و استفاده میکنم.

آقا ما یه آوکادو توی یخچال داشتیم؛ حس آشپزی هم نداشتیم؛ بدجوری هم بدنمون آوکادو میطلبید!
یه کم فکر کردم... گفتم: بذار خالی خالی بخورمش.
بعد یه کم دیگه فکر کردم... گفتم: حیفه بذار باهاش یه چیز ساده درست کنم چند تا عکس هم بگیرم بذارم شاید یه بنده خدایی هم ازش استفاده کرد.
باز یه کم دیگه فکر کردم و با خودم گفتم چی میتونه باشه که هم ساده و سریع باشه هم رژیمی و مفید برای بدنم. با خوردنش هم احساس خنکی و تازگی و سبکی بهم دست بده.
به ذهنم رسید لاسی انبه رو به جای انبه با آوکادو درست کنم.
چون قبلا این ترکیب رو امتحان نکرده بودم سریع یه سرچ توی اینترنت انجام دادم دیدم بعله. از من باهوش تر تو دنیا زیاده!
رسپی ها رو چک کردم دیدم نا خالصیهاشون زیاده و کلی ادویه و سبزی و شیر و خامه و شکر دارن. گفتم بی خیال همون لاسی انبه رو با آوکادو درست میکنم توکلت علی الله!
و نظر من رو بخواید گزینه مناسبیه. همه اون شرایطی که عرض کردم رو دارا بود. طعمش هم خیلی خوب بود.

هرچند که هیچی لاسی انبه نمیشه. آره. چیه؟ چرا اینطوری نگاه میکنید؟ تا به حال معتاد ندیدید؟




ماست 1 لیوان
آوکادو یک عدد
هل نصف ق چ
عسل ربع لیوان
گلاب ربع لیوان



 خب... چیز خیلی ساده ایه.
توی بلندر ماست میریزیم.
آوکادو رو فیله میکنیم و اون رو هم میندازیم توی بلندر.
و بعد عسل رو اضافه میکنیم.

برای اطلاعات بیشتر در مورد بلندر به این پست مراجعه کنید.
برای اطلاعات بیشتر در مورد آوکادو به این پست مراجعه کنید.
برای اطلاعات بیشتر در مورد فیله کردن آوکادو به این پست مراجعه کنید.


اینکه من از عسل استفاده کردم دلیلش اینه که در رژیم غذایی روزانه ام از شکر تصفیه شده استفاده نمیکنم. فقط در شرایط خاص و برای شیرینی های خاص.
پس شما میتونید به جای عسل، لاسی رو با شکر یا پودر قند شیرین کنید.


و اینکه چقدر عسل بریزید هم بستگی به جنس عسل و میزان شیرینیش و ذائقه شما داره.
از ابتدا کم بریزید. در آخر بچشید و باز در صورت نیاز اضافه کنید.
توجه داشته باشید همواره میشه "بعدها" بهش اضافه کرد ولی وقتی کار از کار گذشت دیگه نمیشه ازش کم کرد.


در مورد هل هم همینطور.
یه مقدار هل بریزید.
لاسی رو درست کنید و بچشید و اگر نیاز بود باز هم اضافه کنید.


دستگاه رو روشن کنید و وقتی کاملا یکنواخت شد؛ غلظت نوشیدنی رو با اضافه کردن گلاب (و اگر گلاب دوست ندارید شیر یا آب) تنظیم کنید.



من چشیدمش و متوجه شدم بازم هل نیاز داره.
این اندازه هایی که بهتون دادم بعد از تنظیم با ذائقه خودمه. یعنی شیرینیش و هل و گلابش رو بنا به ذائقه خودم دقیقا توی رسپی بهتون دادم.
توصیه میکنم کمتر بریزید و بعد با ذائقه تون طعمش رو تنظیم کنید.




هم سریع آماده میشه. هم هر چی توش داره برای بدن مفیده. هم وقتی میخوریش احساس سنگینی نمیکنی.
خنک و سریع و سالم و خوشمزه.
آوکادوهه حلال شد!
امتحان کنید.



براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...