2015/09/01

گواکامولی با تخمه کدو


سالها پیش با گواکامولی آشنا شدید. من عاشق طعمشم. و هر وقت آوکادو گیرم بیاد به نحوی یه مدل گواکامولی برای خودم درست میکنم. این مدلیش رو که مشاهده میکنید یکی از اون ورژنهایی هستش که من از خوردنش بسیار لذت میبرم.

آوکادو 1 عدد
تخمه کدو 35 گرم
آب لیموی تازه ربع لیوان
پیاز کوچک 1 عدد
گوجه فرنگی کوچک 1 عدد




با یک کارد بزرگ دور تا دور آوکادو رو برش بزنید به طوری که لبه کارد هسته آوکادو رو لمس کنه. یه تاب بهش بدید و خودش به دو نیمه تقسیم میشه.
با کارد محکم بزنید توی هسته اش و باز به کارده یه تاب بدید تا هسته درسته از آوکادو جدا شه.
حالا مطابق تصویر با قاشق میزنیم زیر گوشت آوکادو و به راحتی پوستش ازش جدا میشه.
البته همه اینا در صورتیه که آوکادو کاملا رسیده و نرم باشه.
که این موضوع رو خدمتتون عرض کرده بودم و میدونید که برای گواکامولی آوکادو باید نرم باشه.

برای اطلاعات بیشتر در مورد آوکادو به این پست مراجعه کنید.
  



میدونید که آوکادو در چشم بر هم زدنی قهوه ای میشه.
پس باید بلافاصله روش آب لیمو ریخته بشه.
و میدونید که من معتقدم باید همون لحظه ای که به آبلیمو نیاز داریم؛ لیموی تازه رو برش بزنیم و آبلیمو تهیه کنیم.
تفاوت طعم از زمین تا آسمونه. لیمو هم همیشه تو بازار هست.




میتونید بریزیدش توی بلندر میتونید هم با چنگال لهش کنید.
تصمیمش با خودتون.




پس آوکادو رو له میکنیم.
پیاز و گوجه فرنگی رو هم ریز خورد میکنیم.


آب و دانه های گوجه فرنگی رو جدا کنید که توی گواکامولی لازمش نداریم. فقط فیله گوجه.



همه رو میریزیم توی کاسه و تخمه کدوی بوداده رو هم میریزیم روش.




هم میزنیم و توی کاسه کوچیک میریزیم و روش رو هم با مقداری از همون تخمه ها که کنار گذاشته بودیم تزئین میکنیم.





من هدفم این بود که یه ورژن خنک و سبک و نشاط آور از گواکامولی درست کنم بنابراین توش سیر و زیره نریختم که بدنم رو گرم نکنه. از میزان خیلی کمی پیاز استفاده کردم. توش فلفل هالوپینو نریختم (با وجودی که خیلی اینکار برام مشکله. خودتون در جریان علاقه بی اندازه من به هالوپینو هستید و درک میکنید دارم چی میگم!)
و نمک هم لازم نداره چون تخته کدو کاملا شوره.




تخمه کدو به عنوان فاکتور کرانچ عمل میکنه و با هر قاشق که میخوری کلی هم قرچ قرچ میشنوی! منتها من این رو با نان جو کنجدی خانگی خوردمش که میزان کرانچیتش بالاتر بره!
برای اینکه بیشتر از خوردن گواکامولی لذت ببرید توصیه میکنم با چیپس ترتیا همراهش کنید.
اگر به آوکادو دسترسی دارید حتما این مدل گواکامولی رو هم امتحان کنید. پشیمونتون نمیکنه.


براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...