2015/09/08

چیکن پارمزان بیکد زیتی


با بیکد زیتی آشنا شدید. با چیکن پارمزان هم آشنا شدید. الان آنچه مشاهده میکنید تلفیقی هستش از این دو غذای خوشمزه. چون هر دو خوشمزه هستند متعاقبا تلفیقشون هم خوشمزه خواهد بود.
با هم ببینیم:




زیتی 350 گرم
مرغ پخته خرد شده 2 لیوان
سس مارینارا یک برابر رسپی
پنیر ماتزارلا 2 لیوان
پنیر پارمزان نصف لیوان




ابتدا مطابقدستور سس مارینارا رو تهیه میکنیم.

کار خیلی ساده ایه. از اسمش نترسید.



پاستا رو در مقدار زیادی آب و مقدار کمی نمک میپزیم.
حتما پاستا رو آلدنته بردارید چون قراره مجددا پخته بشه. یعنی زمانی آبکش کنید که دورش پخته باشه ولی مرکزش قدری زیر دندون بیاد و سفت باشه.
من از پنه ریگاته استفاده کردم. شما میتونید از زیتی یا پنه یا پنه ریگاته یا ریگاتونی استفاده کنید.




پاستا رو به خوبی آبکش کنید و مطمئن بشید توی حفره هاشون آب وجود نداره.
حالا توی دیگ حاوی سس بریزیدش و مخلوطش کنید تا حفره های پاستا با سس پوشش داده بشه.
مرغ خورد شده رو اضافه کنید.





فر رو روی 180 درجه سانتیگراد قرار بدید.
ظرف رو به خوبی چرب کنید.
از ظرفی با ابعاد حدودی 20 در 30 سانتیمتر استفاده کنید.
شکل ظرف مهم نیست شما میتونید از ظرف دایره یا بیضی یا مربع یا مستطیل استفاده کنید. جنسش هم میتونه پیرکس یا سرامیک یا فلزی باشه. اما بهتره ظرف خوشگل باشه چون این غذا یه مدل کسرول به حساب میاد پس توی همون ظرفی که پخته میشه سرو خواهد شد.


نیمی از مخلوط پاستا و مرغ و سس رو در ظرف بریزید.




نیمی از پنیر ماتزارلا رو روش پخش کنید.




حالا نیمه باقی مانده مخلوط پاستا.




و نیمه باقی مونده ماتزارلا.



یک تکه فویل بزرگ رو چرب کرده و روی ظرف رو با فویل به خوبی میپوشونیم و ظرف رو در فر قرار میدیم.



مدت زمان پخت 20 تا 25 دقیقه است.
از فر خارج کرده و روش پازمران میپاشیم.




پارمزانش هم هر چی بیشتر باشه بهتره!




پاستا رو اگه داغ داغ سرو کنید پنیرش کاملا مذاب خواهد بود.




خوشمزه ترین قسمتش هم روشه که پر از پارمزانه. البته میتونید وسطش هم یک عالمه پارمزان بریزید که اون قسمتش هم خوشمزه ترین قسمتش بشه!!!
فقط چون پارمزان پنیر ارزونی نیست متاسفانه نمیشه اینکار رو کرد! حیف!
این غذا بسیار ساده و سریعه. مخصوصا اگر قرار نباشه مرغش رو آماده کنید. مثلا فرض میکنیم یه مرغ شکم پر درست کردید و الان به اندازه دو لیوان مرغ پخته رو دستتون مونده. یا یه همچین فرضیاتی. خلاصه اش اینکه این یک شیوه بسیار عالی برای اونجور مواقعه.

و همچنین یک خوراک پاستای شیک و خوشمزه.



براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...