2015/10/17

چیکن آلفردو بیکد زیتی



یعنی اگر وجدانم جلوم رو نمیگرفت من هر روز هفته این خوراک رو میخوردم! بس که خوشمزه است. اصلا این سس آلفردو همه مدله اش خوشمزه است.
بیکد زیتی معرف حضورتون هستند. اینم یک ورژن دیگه اش.
نظر منو بخواید از همه ورژنهاش خوشمزه تره.
ولی چون دلم نمیاد بقیه ورژنها رو دلخور کنم؛ همینجا کتبا اعلام میکنم که بیکد زیتی در کل خوراک خوش طعمیه.


مرغ پخته 2 لیوان
زیتی 300 گرم
ریکتا 1 لیوان
خامه 200 گرم
پارمزان نصف لیوان
جوز هندی یک شانزدهم ق چ
زست لیمو 1 ق چ
آب لیمو 2 ق غ
تخم مرغ 1 عدد
ماتزارلا 1 لیوان






فر رو روی 180 درجه سانتیگراد قرار میدیم.

ریکتا و پارمزان و خامه و تخم مرغ رو توی یک کاسه میریزیم.

برای تهیه ریکتا در خانه به این پست مراجعه کنید.

ازش نترسید درست کردن ریکتا خیلی ساده و سریعه.
  



به اندازه یک شانزدهم ق چ (حالا کمتر یا بیشتر) روش جوز هندی رنده میکنیم. واسه عطر عالیش.




آب لیمو و زست لیمو رو اضافه کرده و مخلوطش میکنیم.



و چون من علاقه بسیار زیادی به رنده پوست لیمو سبز دارم بازم یه کم دیگه بهش اضافه میکنم.
لازمه تاکید کنم دوستانی که با عطر تند و تلخ زست لیمو مشکل دارند بهتره حذفش کنند.




پاستا رو آبپز میکنیم.
و مثل همیشه آلدنته. یعنی باید دور پاستا نرم باشه اما مرکزش قدری سفت. چون قراره پاستا رو یکبار دیگه هم بپزیم.
و هیچکس خوردن پاستای خمیر شده رو دوست نداره. پس کنار دیگ وایسید و چکش کنید.

مرغ رو هم آبپز کنید یا کبابی.
یا از مرغی که از غذای قبلیتون زیاد اومده بوده میتونید استفاده کنید.

 زیاد هم ریز خوردش نکنید. تیکه های مرغ توش دیده بشن بهتره.

 پاستایی که به خوبی آبکش شده و همچنین تکه های مرغ رو توی ظرف حاوی سس میریزیم و مخلوط میکنیم.



ظرف مورد نظر رو چرب میکنیم.
ظرفتون میتونه حدودا 20 در30 سانت باشه.

نیمی از مخلوط پاستا رو توش میریزیم.
و نیمی از پنیر ماتزارلا.



بقیه پاستا رو روش میریزیم.
و با بقیه پنیر پوشش میدیم.




روش رو با یک تکه فویل آلومینیوم میپوشونیم و در فر به مدت 25 دقیقه قرارش میدیم.

از فر خارج کرده و بعد از ده دقیقه سرو میکنیم.

و باز چون من عاشق زست لیمو سبز هستم روشم زست میپاشم که خیلی لیمویی و معطرش کنه.

فوق العاده خوشمزه است. توصیه میکنم امتحانش کنید. واقعا خوراک خوشمزه ایه. واقعا!



براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...