2015/10/20

بیسکویت قاشقی سیر


از مبحث بیسکویت های ترش و شور امروز بیسکویت دیگری رو شاهد خواهیم بود با طعم سیر. مخصوص عشاق نان سیر.
همینطور که قبلا اشاره شد بیسکویت های قاشقی از ساده ترین نوع بیسکویتها هستند. یعنی عملا شما در چشم بر هم زدنی بیسکویت خواهید داشت.


آرد 1 لیوان
بیکینگ پودر 1 ق چ
پودر سیر 1 ق چ
نمک
کره 50 گرم
ماست 2 ق غ
آب 3 ق غ



فر رو روی 200 درجه سانتیگراد قرار میدیم.
کره باید کاملا سرد باشه.
پس مستقیم از یخچال خارچ کرده و برش زده و با آرد و بیکینگ پودر و نمک و پودر سیر در بلندر میریزیم.
به جای پودر سیر میتونید از گرانول سیر استفاده کنید. اینی که در تصویر میبینید گرانول سیره. در بازار به وفور موجوده. فرقش اینه که پودر سیر طعم و عطر قوی تری بهتون میده. کم و زیادش هم باز در اختیار خودتونه. بستگی به میزان علاقه تون به سیر داره.
میزان نمک در اختیار خودتونه ولی توصیه میکنم میزانش اندک و عملا ناچیز باشه. نمک کمش هم زیاده!

برای اطلاعات بیشتر در مورد بلندر به این پست مراجعه نمایید.



با بلندر چند پالس میزنیم. به اندازه ای که مطابق تصویر مواد مثل خورده بیسکویت بشن.



ماست و آب رو اضافه میکنیم.
از اونجایی که میزان رطوبت ماستها استانداردی نداره؛ شما دو قاشق ماست رو اضافه کنید. منتها فقط دو قاشق از آب رو توی بلندر بریزید.
حالا با چنگال همش بزنید.
اگر به آنچه در تصویر مشاهده میکنید رسیدید؛ یعنی تقریبا خمیری شد که هیچی در غیر این صورت قاشق سوم آب رو هم اضافه کرده و با چنگال هم بزنید.


همینطور که مشاهده میکنید من خمیر رو سفت برداشتم. یعنی میزان مایعاتش کمه. چون نمیخوام بعدا وسط بیسکویتها خمیری باشه. و علاوه بر این میخوام که سطح بیسکویتها هم برجستگیهای غیر منظمی داشته باشه.
با قاشق بستنی زنی خمیر رو قالب زده و توی سینی قرار میدیم.
سینی من نچسبه و نیازی به کاغذ روغنی نداره. شما حتما از کاغذ روغنی استفاده کنید. کاغذ اگر کلفت و با کیفیت باشه چرب کردن هم نمیخواد چون خمیر بیسکویت به اندازه کافی چرب هستش. منتها اگر کاغذ روغنی نازکی دارید ممکنه نیاز باشه کمی چربش کنید.
روی بیسکویتها رو با اندکی روغن زیتون چرب میکنیم و روش به اندازه دلخواه پودر سیر یا گرانول سیر میپاشیم.
یا میدیم بچه مون میپاشه چون شاکیه که "چرا همه اش رو تنهایی انجام دادی مامانی. من اصلا کمک نکردم که".



سینی رو به مدت 20 دقیقه در فر قرار مدیدم. یا تا زمانی که از رنگ طلایی بیسکویتها راضی بشیم.
دقت بفرمایید اگر حرارت فر خیلی زیاد باشه زیر بیسکویتهاتون ممکنه بسوزه. این دمایی که دادم طبق معمول برای یک فر استاندارده.
با این میزان شما 7 عدد بیسکویت سیر خواهید داشت.


بیسکویت بدنه ای کاملا ترک داره ولی مرکزش نرمه. مجددا تاکید میکنم که من میزان رطوبت خمیر رو کم گرفتم. اگر میزان رطوبت خمیر شما زیادتر باشه بافت داخلی بیسکویت برای شما "کیک مانند" خواهد بود. پس مد نظر داشته باشید. بیسکویتها اندکی پف خواهند داشت ولی نه زیاد. مرکزشون اصلا خمیری نیست و مشاهده میفرمایید که متخلخله. بدنه بیسکویت بسته به زمان پخت میتونه نرم تر یا ترد تر باشه. در جریانید که من بیسکویتها رو برشته میپسندم پس اجازه میدم کاملا طلایی شن.
هفت عدد میزان چندان زیادی نیست پس سریع مصرف میشه ولی اگر چیزی ازش باقی موند در کیسه یا ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.

به محض اینکه مهدی یه گاز به بیسکویتش زد گفت: "خب مامانی الان بریم "سوپ عدس نارنجی" درست کنیم."
راست میگه بچه. خوردن این بیسکویت سیر در کنار سوپها و دیپ ها لذت بخش تره.



براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...