2015/11/24

رولهاي پستوي گوجه فرنگي خشك شده

http://uupload.ir/files/sz9g_eimg_9144.jpg

پستوی گوجه فرنگی خشک شده که معرف حضورتون هست. موجودی بسیار خوشمزه. پاستاشم از محبوب ترینها واسه منه. در حدی این پستو رو دوست دارم که مرتب به بهانه های مختلف در غذاهام ازش استفاده میکنم. باز یکی از محبوب ترینهام همین رولتی که مشاهده میکنید. واقعا عالیه. بافت نوني نرم و لطيف و پفكي با همنشيني يك پستوي آجيلي و خوشمزه.




 آرد 2 ليوان
خمير مايه فوري نصف ق غ
نمك ربع ق چ
شكر نصف ق چ
كره 50 گرم
تخم مرغ 1 عدد
شير نصف ليوان
پستوي گوجه فرنگي خشك شده نصف ليوان




http://uupload.ir/files/ge1u_sundried_tomato_pesto_rolls_(2).jpg

آرد و نمك و شكر و پودر خمير مايه فوري رو توي ظرفي مخلوط ميكنيم.


http://uupload.ir/files/47i2_sundried_tomato_pesto_rolls_(3).jpg

كره مذاب و شير و تخم مرغ رو اضافه ميكنيم.
هم ميزنيم تا خمير شكل بگيره.


http://uupload.ir/files/0lwk_sundried_tomato_pesto_rolls_(4).jpg

به مدت 15 دقيقه ورزش ميديم.
براي دانستن شيوه صحيح ورز دادن به اين پست  و این پست و این پست مراجعه نماييد.


http://uupload.ir/files/nbxt_sundried_tomato_pesto_rolls_(5).jpg

ظرف بزرگي رو با روغن چرب ميكنيم.
خمير رو توي ظرف قرار ميديم.

روي ظرف رو با سلفون ميپوشونيم.
به مدت يك ساعت در جاي گرم و نرمي قرار ميديم.


http://uupload.ir/files/ksh0_sundried_tomato_pesto_rolls_(6).jpg

خمير ور مياد و پف ميكنه و جون ميگيره.


http://uupload.ir/files/12dv_sundried_tomato_pesto_rolls_(7).jpg

شما فقط بافت این خمیر رو ببینید.
رسپیش حرف نداره.


http://uupload.ir/files/m0tb_sundried_tomato_pesto_rolls_(8).jpg

يه چنگ به خمير ميزنيم تا پفش بخوابه.
سطح كار رو آرد ميپاشيم.


http://uupload.ir/files/inkd_sundried_tomato_pesto_rolls_(9).jpg

با دست خمير رو به شكل مستطيل با ابعاد 20 در 30 سانتيمتر باز ميكنيم.


http://uupload.ir/files/bmfd_sundried_tomato_pesto_rolls_(10).jpg

مطابق دستور پستوي گوجه فرنگي خشك شده درست ميكنيم.




http://uupload.ir/files/hnby_sundried_tomato_pesto_rolls_(11).jpg

پستو رو با قاشق روي سطح خمير پهن ميكنيم.



http://uupload.ir/files/0z2_sundried_tomato_pesto_rolls_(12).jpg


از بالا و از ضلع بزرگتر مستطيل، شروع ميكنيم به پيچيدن رول.



http://uupload.ir/files/5fok_sundried_tomato_pesto_rolls_(13).jpg

دقت كنيد كه رول رو محكم بپيچيد كه بعدا خوشگل بشه.


http://uupload.ir/files/y7wq_sundried_tomato_pesto_rolls_(14).jpg

وقتي به انتهاي رول رسيديم لبه خمير رو با نوك انگشتان، نيشگون گرفته و كاملا به بدنه خمير ميچسبونيم.


http://uupload.ir/files/qvl7_sundried_tomato_pesto_rolls_(15).jpg

با كارد بزرگي خمير رو به عرض دو و نيم سانتيمتر برش ميزنيم.
ما 12 عدد رول خواهيم داشت.

رولها رو روي كاغذ روغني توي سيني فر قرار ميديم.
نيازي به چرب كردن كاغذ نيست.


http://uupload.ir/files/taih_sundried_tomato_pesto_rolls_(16).jpg

سيني رو در جاي گرمي قرار ميديم به مدت 30 دقيقه.
رولها پف ميكنند و خوشگل و درشت ميشن.


http://uupload.ir/files/27pb_sundried_tomato_pesto_rolls_(17).jpg

تصویر پف نکرده و پف کرده اش رو با هم مقایسه کنید. فرقش از زمین تا آسمونه.
این مرحله استراحت برای خمیر خیلی خیلی مهمه. سرسری ازش نگذرید.


http://uupload.ir/files/q7ir_sundried_tomato_pesto_rolls_(18).jpg

فر رو روي 180 درجه سانتيگراد قرار ميديم.
سيني رو توي فر ميذاريم به مدت 15 دقيقه.




http://uupload.ir/files/f2fc_sundried_tomato_pesto_rolls_(19).jpg


رولها توی فر باز هم پف خواهند داشت.
از فر خارج كرده و سرو ميكنيم.
حتی قیافه اش هم خیلی خوشگله.
به قول مهدی حلزونی قرمز.
من پستوهای مختلفی توی سایت آموزش دادم که میتونید همین رولها رو با بقیه شون هم امتحان کنید ولی آنچه خودم بیشتر و به وفور درست میکنم همین رول پستوی گوجه فرنگی خشک شده است. به عنوان همراهی برای ناهار یا شام یا کلا میان وعده، همه مدله خوشمزه است.
حتما حتما امتحانش کنید.


http://uupload.ir/files/zpg8_sundried_tomato_pesto_rolls_(1).jpg


 این عکسها حدودا مربوط به دو سال پیش میشه. یادش بخیر مهدی همیشه توی عکسها مشارکت مستمر داشت!



براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...