2015/11/24

رولهاي پستوي گوجه فرنگي خشك شده


پستوی گوجه فرنگی خشک شده که معرف حضورتون هست. موجودی بسیار خوشمزه. پاستاشم از محبوب ترینها واسه منه. در حدی این پستو رو دوست دارم که مرتب به بهانه های مختلف در غذاهام ازش استفاده میکنم. باز یکی از محبوب ترینهام همین رولتی که مشاهده میکنید. واقعا عالیه. بافت نوني نرم و لطيف و پفكي با همنشيني يك پستوي آجيلي و خوشمزه.




 آرد 2 ليوان
خمير مايه فوري نصف ق غ
نمك ربع ق چ
شكر نصف ق چ
كره 50 گرم
تخم مرغ 1 عدد
شير نصف ليوان
پستوي گوجه فرنگي خشك شده نصف ليوان





آرد و نمك و شكر و پودر خمير مايه فوري رو توي ظرفي مخلوط ميكنيم.



كره مذاب و شير و تخم مرغ رو اضافه ميكنيم.
هم ميزنيم تا خمير شكل بگيره.



به مدت 15 دقيقه ورزش ميديم.
براي دانستن شيوه صحيح ورز دادن به اين پست  و این پست و این پست مراجعه نماييد.



ظرف بزرگي رو با روغن چرب ميكنيم.
خمير رو توي ظرف قرار ميديم.

روي ظرف رو با سلفون ميپوشونيم.
به مدت يك ساعت در جاي گرم و نرمي قرار ميديم.



خمير ور مياد و پف ميكنه و جون ميگيره.



شما فقط بافت این خمیر رو ببینید.
رسپیش حرف نداره.



يه چنگ به خمير ميزنيم تا پفش بخوابه.
سطح كار رو آرد ميپاشيم.



با دست خمير رو به شكل مستطيل با ابعاد 20 در 30 سانتيمتر باز ميكنيم.



مطابق دستور پستوي گوجه فرنگي خشك شده درست ميكنيم.





پستو رو با قاشق روي سطح خمير پهن ميكنيم.





از بالا و از ضلع بزرگتر مستطيل، شروع ميكنيم به پيچيدن رول.




دقت كنيد كه رول رو محكم بپيچيد كه بعدا خوشگل بشه.



وقتي به انتهاي رول رسيديم لبه خمير رو با نوك انگشتان، نيشگون گرفته و كاملا به بدنه خمير ميچسبونيم.



با كارد بزرگي خمير رو به عرض دو و نيم سانتيمتر برش ميزنيم.
ما 12 عدد رول خواهيم داشت.

رولها رو روي كاغذ روغني توي سيني فر قرار ميديم.
نيازي به چرب كردن كاغذ نيست.



سيني رو در جاي گرمي قرار ميديم به مدت 30 دقيقه.
رولها پف ميكنند و خوشگل و درشت ميشن.



تصویر پف نکرده و پف کرده اش رو با هم مقایسه کنید. فرقش از زمین تا آسمونه.
این مرحله استراحت برای خمیر خیلی خیلی مهمه. سرسری ازش نگذرید.



فر رو روي 180 درجه سانتيگراد قرار ميديم.
سيني رو توي فر ميذاريم به مدت 15 دقيقه.



رولها توی فر باز هم پف خواهند داشت.
از فر خارج كرده و سرو ميكنيم.
حتی قیافه اش هم خیلی خوشگله.
به قول مهدی حلزونی قرمز.
من پستوهای مختلفی توی سایت آموزش دادم که میتونید همین رولها رو با بقیه شون هم امتحان کنید ولی آنچه خودم بیشتر و به وفور درست میکنم همین رول پستوی گوجه فرنگی خشک شده است. به عنوان همراهی برای ناهار یا شام یا کلا میان وعده، همه مدله خوشمزه است.
حتما حتما امتحانش کنید.

 این عکسها حدودا مربوط به دو سال پیش میشه. یادش بخیر مهدی همیشه توی عکسها مشارکت مستمر داشت!



براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...