2015/11/28

سوپ بروکلی و چدار


من عاشق بروکلیم. خوشبختانه مهدی هم همینطور. البته مهدی بروکلی رو ساده و به قول خودش "شکل درخت" باشه دوست داره. ولی این سوپ رو هم دوتایی از خوردنش بسیار لذت میبریم.
لطفا کسی از آقای شوهر در مورد این سوپ نظر نخواد!


پیاز 1 عدد
روغن زیتون 1 ق غ
کره 1 ق غ
آرد 1 ق غ
شیر 3 لیوان
بروکلی 350 گرم
پنیر چدار 100 گرم
جوز هندی رنده شده یک شانزدهم ق چ
فلفل سفید



روغن زیتون و کره رو توی دیگ ریخته روی شعله متوسط اجاق قرار میدیم.
پیاز خورد شده رو اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه تفت میدیم.
آرد رو اضافه کرده و یک دقیقه دیگه تفتش میدیم.


پنیر چدار رو رنده میکنیم.
برای اطلاعات بیشتر در خصوص چدار به این پست مراجعه نمایید.



دو لیوان از شیر رو توی دیگ ریخته و خوب هم میزنیم تا مایع یکدست بشه.
حالا بروکلی ها رو اضافه میکنیم.
برای این سوپ از شاخه های کلفت بروکلی استفاده نکنید.
فلُرِتهای بروکلی رو به تکه های کوچک تقسیم کرده و توی سوپ بریزید.
حالا بقیه شیر رو هم اضافه کنید.
با حرارت زیاد سوپ رو به مدت 15 دقیقه بپزید.



از روی حرارت برداشته و سوپ رو با بلندر پوره کنید.
فرقی هم نمیکنه از چه مدل بلندری استفاده میکنید.
برای اطلاعات بیشتر در مورد بلندر به این پست مراجعه کنید.



پنیر چدار و جوز هندی و فلفل سفید رو اضافه میکنیم و به مدت 1 دقیقه با شعله زیاد اجاق میپزیمش.

بچشید و اگر نیاز هست بهش نمک اضافه کنید. ولی چون چدار خودش شوره به نظر من نیاز به نمک نیست.



این سوپ هم گرم و هم سرد بسیار خوشمزه است. امتحان کنید ببینید گرمه بیشتر دوستش دارید یا سرده.
میزان غلظتش رو هم میتونید با اضافه کردن شیر تنظیم کنید.
و توصیه میکنم اگر عاشق پنیر هستید تا اونجایی که عشقتون کشید بهش چدار اضافه کنید.
این رسپی ای که بهتون دادم طعم بروکلیش غالب تره. برای همین اسمش رو گذاشتم سوپ بروکلی و چدار. اگر میزان چدارش رو زیاد کنیم باید صداش بزنیم سوپ چدار و بروکلی! در هر دو حالت بسیار خوشمزه است و همچنین سریع و آسان.


براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...