2015/11/03

ورمیشل برنج با مرغ



من شاغلم یعنی هر روز تا بعد از ظهر اداره هستم. آدمی هم هستم که اعتقاد به "از شب قبل ناهار فردا رو پختن" ندارم. بنابراین ناهارهام همیشه سریع و ساده هستند. همه شون در چشم بر هم زدنی باید آماده بشن وگرنه اصلا درستش نمیکنم.
امروز یک مدل دیگه از این ناهارهای سریع رو شاهد هستید.

رایس ورمیچلی 100 گرم
روغن کنجد نصف ق غ
سیر 2 حبه
ریشه زنجبیل 3 سانتیمتر
فلفل سفید نصف ق چ
مرغ نصف یک سینه
سس سویا 2 ق غ
آب لیمو 2 ق غ
سرکه 1 ق چ
گشنیز خرد شده 1 ق غ
کرفس خرد شده 1 ق غ




با رایس ورمیچلی یا ورمیشل برنج آشنا هستید.
این روزا رو شیشه خیلی از فروشگاهها میخونید نوشته "رشته آماده فالوده موجود است". این منظورش این بوده که "رایس ورمیچلی داریم". شما فقط بگید یه بسته رشته فالوده میخوام. منتها حواستون باشه ضخامتشون فرق میکنه. اینی که تو تصویر میبینید نازکشه.

ورمیشل رو ده دقیقه توی آب جوش خیس داده و آبکش میکنیم.




روغن کنجد عطر و طعمی بسیار قوی داره پس همین اندازه ای که بهتون دادم کافیه.
سیر رو رنده کرده یا با دستگاه "گارلک پرس" له میکنیم.
زنجبیل رو هم خیلی ریز رنده میکنیم.
اندازه اش رو تقریبی دادم. زنجبیل هم عطری قوی داره پس کم یا زیادش دست خودتونه.

برای اطلاعات بیشتر در مورد ریشه زنجبیل به این پست مراجعه کنید.

سیر و زنجبیل رو سی ثانیه با حرارت زیاد تفت میدیم.
مرغ رو به قطعات کوچک و تقریبا یک اندازه برش زده و با حرارت زیاد یک دقیقه تفت میدیم.
و یا تا زمانی که رنگ فیله مرغ از صورتی به سفید تغییر رنگ بده. معمولا همون یک دقیقه طول میکشه.
فلفل سفید رو اضافه میکنیم.




سرکه رو با یک قاشق سس سویا و یک قاشق آبلیموی تازه مخلوط کرده و توی تابه میریزیم.
گشنیز خورد شده و کرفس خورد شده رو هم همزمان اضافه میکنیم.
از ساقه باریک کرفس استفاده کنید که عملا پختی نداره.

یکی دو دقیقه با شعله متوسط تفتش بدید.



ورمیشل رو توی تابه ریخته و باز یکی دو دقیقه تفت میدیم.




سس به طور کامل به خورد ورمیشل میره. حالا باید بچشیم. با ذائقه من نیاز بود که اون یک قاشق سس سویا و یک قاشق آبلیمو هم اضافه بشه. منتها شما بچشید و ترشی و شوریش رو با ذائقه خودتون تنظیم کنید. توجه داشته باشید که همیشه میشه اضافه کرد ولی نمیشه بعدا ازش کم کرد. پس کم کم اضافه کرده و مرتب بچشید تا طعمش تنظیم بشه.
و به این هم توجه داشته باشید که میزان ترشی لیمو ها یکسان نیست و مارکهای مختلف سس سویا دارای شوری متفاوتی هستند.



عملا این غذا فقط یه پخت مرغ داره که اونم اگر تیکه هاش کوچولو باشند تو همین پنج دقیقه پخته میشه و کاملا آبدار خواهد بود. ناهاری بسیار خوشمزه که در سه سوت آماده میشه. کافیه ورمیشلش رو تو یخچال داشته باشید.
این غذا بچه پسند هم هست چون رایس ورمیچلی یه بافت خیلی با مزه داره و بچه ها دوستش دارن. فقط این میزان فلفل سفید احتمالا برای برخی بچه ها زیاده. پس فلفلش رو کمتر بریزید که بچه تون شاکی نشه.
"مگه نگفته بودم تو غذا فلفل نریز مامانی؟!"
بعله!



براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

2 comments:

سلام و خسته نباشید به شف عزیزم..لطفا جواب منو بدین آیا هنوز هم ایمیل های کارگاه آشپزسازی هرهفته با انتشار رسپی های جدید برای متقاضیان ارسال میشود یا خیر؟من قبلا عضو بودم و مرتب برام میرسید اما چند ماهی هست که دیگه نمیاد و خیلی ناراحتم..لطفا راهنماییم کنید..

سلام و خسته نباشید به شف عزیزم..لطفا جواب منو بدین آیا هنوز هم ایمیل های کارگاه آشپزسازی هرهفته با انتشار رسپی های جدید برای متقاضیان ارسال میشود یا خیر؟من قبلا عضو بودم و مرتب برام میرسید اما چند ماهی هست که دیگه نمیاد و خیلی ناراحتم..لطفا راهنماییم کنید..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...