2015/12/15

بارک شکلاتی انار


بارک شکلاتی یه مدل شیرینی معروف تو دنیاست که قسمت اصلیش رو شکلات تشکیل میده و بنا به سلیقه و ذائقه میشه مواد دیگه ای هم بهش اضافه کرد. به همین دلیله که تنوع بسیار بسیار زیادی داره.
امسال به مناسبت یلدا من یه مدل بارک اناری درست کردم که تشکیل شده از شکلات و بیسکویت و انار. عمدا این شیرینی رو برای امسال در نظر گرفتم چون میخواستم یه چیزی باشه که فوق العاده سریع و ساده باشه با مواد در دسترس همه و به حدی آسون باشه که همه در هر شرایط سنی بدون کوچکترین تخصص و تجربه ای در شیرینی پزی، بتونن برای یلدای امسالشون یه شیرینی شیک سر سفره داشته باشن.

بیسکویت پتی بور 6 عدد
شکلات سفید 100 گرم
شکلات تلخ 80 گرم

دانه های انار نصف لیوان




اصلا نیازی نیست که قالب داشته باشید. یا حتی ظرف مناسب هم نمیخواد.
اصلا نیاز به ظرف هم نیست.
یه سینی هم باشه کفایت میکنه.

روی سینی یا کف ظرف یه لایه سلفون قرار میدیم و بیسکویت ها رو کفش میچینیم.
میتونید از کاغذ روغنی هم استفاده کنید.




من از دو نوع شکلات استفاده کردم.
شکلات سفید و شکلات بسیار تلخ.
شما میتونید کلا به جاش از یک مدل شکلات استفاده کنید مثلا شکلات شیری.
یا اینکه از شکلاتهای طعمدار استفاده کنید مثلا بادامی یا فندقی.
در هر حال شکلاتها رو ذوب کنید.



حالا شکلات تلخ رو روی قسمتهای مختلف از سطح بیسکویتها ریختم.




و در قسمتهای خالی هم شکلات سفید رو ریختم.




بعد به کمک قاشق کل سطح بیسکویتها رو با شکلات پوشش دادم.




ولی به جای اینکه از قسمت پهن قاشق استفاده کنم از لبه قاشق استفاده کردم و به این ترتیب همزمان با اینکه شکلات رو روی سطح پخش میکردم، روش هم طرح ابر و باد اجرا کردم.




خوبی شکلات مذاب به اینه که بدون کوچکترین دردسری شما میتونید یک اثر هنری خلق کنید!




و خوبی بعدیش اینه که میتونید ابزار کار و قلم موهای نقاشیتون رو بلیسید!

 هنر از این لذتبخش تر؟!



برای این شیرینی خاص لازم هست انار رو با دقت و وسواس انتخاب کنید. به طوری که دانه های انار کاملا گوشتی و آبدار باشند و هسته های درشت نداشته باشند که موقع خوردنش آدم رو اذیت کنه.
ترجیحا طعمش ترش و شیرین باشه.
رنگش هم کاملا قرمز.
پس از قبل براش برنامه ریزی کنید.

مطابق دستور انار تون رو دون کنید.

روی حوله کاغذی آشپزخونه قرار بدید تا آب انارش گرفته شه که شکلات رو لکه دار نکنه.




دانه های انار رو روی شکلات بریزید.
کم و زیادش بستگی به نظر خودتون داره و اینکه دوست داشته باشید چقدر اناری باشه.

چون شکلات مذابه، دانه های انار تا نیمه توی شکلات فرو میرن.




ظرف رو توی یخچال قرار میدیم تا زمانی که شکلاتها کاملا سفت بشن.




بعد از اینکه شکلات کاملا سفت شد با یک کارد بزرگ بارک رو به ابعاد دلخواه برش میزنیم.





ترکیبی از بیسکویت و شکلات سفید و شکلات تلخ، با دانه های ترش و شیرین انار.
همینطور که گفتم درست کردنش بسیار ساده است اما در عین حال بسیار خوشمزه و همچنین شیک.

بارک ها رو در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.



براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...