2015/12/19

ترافل هندوانه


ترافل ها شیرینی هایی هستند که از شکلات تشکیل شدند و معمولا با یک ماده دیگه ترکیب میشن که اون سفتی شکلات که بعد از سرد شدن توش ایجاد میشه، ازش گرفته شه. به این ترتیب ترافلها عملا شیرینی های نرم شکلاتی هستند.
هندونه های کوچولویی که امروز شاهدش هستید همگی ترافلهای شکلاتی هستند.
توی اینرنت، کیک بال به شکل هندونه زیاده ولی من نمیخواستم کیک بال درست کنم چون همینطور که در پست قبل عرض شد امسال تصمیمم این بود که شیرینی های سریع و ساده برای یلدا داشته باشیم.
پس هندونه ها رو با گنش درست کردم.

شکلات سفید 200 گرم
خامه 100 گرم




مطابق دستور گنش رو آماده میکنیم. منتها با شکلات سفید.
همینطور که عرض شد گنش یک نسبته. برای این ترافلها من از نسبت دو به یک استفاده کردم. یعنی شکلات دو برابر خامه هستش. این باعث میشه که گنش ما بعد از سرد شدن در حدی سفت باشه که بشه مثل یک خمیر باهاش کار کرد.
جهت رفاه حال دوستان من عمدا از شکلات سفید ایرانی استفاده کردم. اینطوری همه میتونن برای یلدای امسال این هندونه ها رو درست کنند چون شکلات سفید توی همه سوپر مارکتها پیدا میشه. چون این شکلات عملا شکلات واقعی نیست (خدا میدونه چیه!) گنشی که باهاش درست میکنیم بعد از خمیری شدن یک خاصیت کشسانی داره که باعث میشه به راحتی فرم بگیره و بهمون کمک میکنه که هندونه هامون رو به راحتی درست کنیم.

پس خامه رو گرم میکنیم.
شکلات خورد شده رو توش میریزیم.
هم میزنیم تا یکدست بشه.




نیمی از گنش رو توی یک کاسه میریزیم.
و نیمه باقی مونده رو هم توی دو کاسه دیگه میریزیم.

حالا اون مقداری که زیاد تره رو با رنگ مجاز خوراکی قرمز رنگ میکنیم.
من فقط با نوک خلال دندون یه اپسیلون رنگ بهش اضافه کردم. دلیلش هم اینه که نمیخواستم سرخ بشه و ترجیح میدادم هندونه ها یه رنگ ملایم صورتی داشته باشن.
اون دو تا کاسه دیگه رو هم یکی سبز پر رنگ کردم و دیگری سبز کم رنگ. سبز کم رنگ رو هم با ترکیبی از سبز و زرد درست کردم.
عنایت داشته باشید همون نوک خلال دندون کفایت میکنه. حتما با میزان خیلی کمی رنگ گنش رو رنگ کنید و بعد اگر تمایل داشتید اندک اندک پر رنگ ترش کنید. همیشه میشه اضافه کرد ولی نمیشه کم کرد.




میذاریمش توی یخچال تا کمی خودش رو بگیره.

وقتی غلیظ شد من مقداری سیاه دونه توش ریختم.
من طعم سیاه دونه در شیرینی ها رو دوست دارم. شما اگر دوست ندارید میتونید به جاش از کنجد قهوه ای یا کنجد سیاه استفاده کنید یا از دانه های ریز شکلاتی. که میتونید از لوازم قنادی خریداری کنید.فکر کنم با نام توپک های شکلاتی میفروشند یا همچین چیزی. بارها عکسش رو توی شیرینی های فانتزی ای که درست میکنم دیدید.
ولی به نظر من سیاه دونه خیلی شیک ترش میکنه.

میزان سیاه دونه ای که من استفاده کردم ربع قاشق چای خوریه. یعنی خیلی اندک. به اندازه ای که توی هر هندونه سه چهار تا دونه سیاه دونه وجود داشته باشه.



حالا میذاریمش توی یخچال تا کاملا سفت شه.
یا برای سرعت میتونید بذارید توی فریزر.




باید در حدی سفت بشه که بتونیم توی دست بهش فرم بدیم.
من خمیر صورتی رنگ رو به شش قسمت تقسیم کردم و شش تا دونه توپ درست کردم و کف دست قلشون دادم و بعد گذاشتم روی کاغذ روغنی و توی فریزر.
دو سه دقیقه توی فریزر باشه کافیه.




خب این از رنگ صورتی.
حالا دو تا کاسه سبز رنگ رو از فریزر یا یخچال خارج میکنیم.
اونها هم در حدی سفت هستند که میشه توی دست بهشون فرم بدی.




یکی در میون نوارهای سبز کم رنگ و پر رنگ رو روی هر کدوم از هندونه ها قرار میدیم.
لزومی نداره منظم و یک اندازه باشند.
اصلا بی نظم باشه طبیعی تر میشه.




نوارهای سبز اینقدر بلند هستند که به اون سمت هندونه هم میرسه. کافیه بلندش کنیم و نوارها رو از زیر جمع کنیم و بعد توی دست بغلتونیم تا کل سطح هندونه با خمیر سبز پوشش داده بشه.

حرارت دست ها باعث نرم شدن خمیر میشه. اگر دستان داغی دارید چند قالب یخ توی یک کیسه بریزید و کنار دستتون بذارید و هر از گاهی توی دست بگیرید که دستاتون داغ نباشن.




و به همین ترتیب هر شش هندونه رو درست میکنیم.
خمیر سبز رنگ هم دقیقا به اندازه شش هندونه هست که باید بین شش تاش تقسیمش کنید.

تا زمان سرو هندونه ها رو توی یخچال در ظرف در بسته نگهداری میکنیم.




با این میزان که در رسپی دادم شما شش هندوانه نقلی خواهید داشت. برای تعداد بیشتر باید رسپی رو چند برابر کنید.
برای اینکه هندونه ای تر بشه میتونید از اسانس هندونه توش استفاده کنید.
برای سروش هندونه ها رو توی ظرف بچینید و یکی دو تاش رو هم قاچ کنید.
روی اونهایی که قاچ کردید رو برای اینکه خوشگل تر بشه با چند تا دونه سیاه دونه تزئین کنید.
برای قاچ کردنش از کارد تیز استفاده کنید. بعد از هر برش کارد رو شسته و خشک کنید.

این میتونه یک پروژه مفرح برای پچه ها باشه. مهدی به شدت از درست کردن هندونه ها و تزئینشون لذت برد.
و در قرار دادن سیاه دونه ها هم زیاده روی کرد.
ولی این چیزا برای مامانش مهم نیست! مهم اون لذته است.




این هندونه ها گاز زده شون هم ظرف سرو رو میتونه خوشگل کنه.

یه گاز کوچولو از طرف یک موش کوچولو و یک گاز گنده از طرف مامان موش کوچولو!

یلدای بیاد ماندنی ای را برای شما آرزومندیم.


براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...