2016/01/23

فاج شکلاتی ساده و سریع


من قبلا یه دستور فاج شکلاتی بهتون دادم که بسیار خوشمزه است و به زحمتش هم می ارزه.
ولی امروز این فاج شکلاتی رو یاد بگیرید که اصلا زحمتی نداره و خیلی هم می ارزه!
عملا از سیستم ترافل استفاده کردم چون یک نوع تولید ترافل ترکیب همین موادی هستش که امروز میبینید. ولی درست کردن فاج به مراتب ساده تر از درست کردن ترافله پس ترجیح دادم این فاج رو به عنوان یکی از پستهای شکلاتی امسال در نظر بگیرم.
با هم ببینیم.


شکلات تلخ 180 گرم
شیر عسلی 200 گرم



پریس جون یه بسته برامون هدیه فرستاده بودن و به محض اینکه دادشم بسته رو آورد، مهدی از دستش قاپید و بازش کرد و اول از همه کاکائو رو در آورد و سریع داد به من گفت: "از همونایی که دوست داری". بعد شکلات ها رو  در آورد و گفت: "آخ جون شکلات تلخ. یامی! باز کن مامانی." گفتم: "مامان این واسه تو خیلی تلخه.". گفت: "تلخ دوست دارم مامانی." و الکی هم نمیگفت یعنی این بچه شکلات زهرماری رو با آنچنان لذتی میخوره که من هنوزم بعد از چند سال برام هضمش سخته. البته روزی که این سربه شکلات تلخ که تلخیش برای من هم زیاد بود رو به راحتی لیس میزد فهمیدم که چی به سرم اومده. این بچه ذائقه اش به خودم رفته. هَوو سر شکلات هام اومد رفت پی کارش!!!
داشتم تلفنی به پریس گزارش کار رو میدادم غش کرده بود از خنده. گفت: "پس از این به بعد واسه تو تیشرت میفرستم واسه مهدی شکلات تلخ!". گفتم: "باور کن بیشتر ازش لذت میبره!"



فرایند تهیه اش بی نهایت ساده است.
مثل گنشه.
شیر عسلی رو توی کاسه میریزیم.
توی مایکروفر یا روی حرارت گرمش میکنیم.
قبل از اینکه به جوش بیاد برش میداریم.
شکلاتها رو خورد کرده و توش میریزیم و هم میزنیم.

تلاش کنید از شکلات تلخ استفاده کنید. هرچی شکلات تلخ تر باشه شیرینی فاج کمتر میشه. و اگر طعم شیرینی رو خیلی دوست دارید که هیچی از شکلات با درصد پایین استفاده کنید.

برای تهیه شیر عسلی در خانه به این پست مراجعه کنید.



گرمای شیر عسلی باعث ذوب شکلات میشه و همینطور که میبینید بعد از هم زدن خمیر یکدستی تشکیل میشه.



کف قالب رو دو لایه سلفون میندازیم.
برای اینکه سلفون به قالب بچسبه قالب رو با آب مرطوب میکنیم.
سایز قالب مهم نیست. هرچی قالب بزرگتر باشه ارتفاع فاج کمتر میشه و هر چی قالب کوچکتر باشه ارتفاع فاج بیشتر میشه.
سطحش رو با قاشق صاف میکنیم و میذاریم خنک شه.
در دمای محیط هم جامد میشه منتها اگر عجله دارید میتونید بذارید یخچال.



بعد از اینکه کاملا سرد شد سلفون رو دو دستی بالا کشیده و از قالب خارج میکنیم.
سلفون رو باز میکنیم و فاج رو به ابعاد دلخواه برش میزنیم.



این فاج همینطوری ساده هم خیلی خوشمزه است. منتها میتونید برای تنوع با هل یا دارچین معطرش کنید.
یا توش گردو بریزید. یا آجیلهای دیگه.
زمان اضافه کردنش هم همون اول کاره.



فاج رو در سلفون پیچیده و در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید. اگر خوب بسته بندی کنید که بوی یخچال رو جذب نکنه؛ تا هفته ها عمر خواهد کرد.
قبل از سرو اجازه بدید به دمای محیط برسه.

تصویر کاملا گویاست و نیازی به تعریف من نیست. خودتون میدونید ترکیب دو ماده خیلی خوشمزه مثل شکلات و شیر عسلی حتما خیلی خوشمزه خواهد بود.



براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...