2016/01/05

بیسکویت با مغز دولسه د لچه


این بیسکویته خیلی چیز خوشمزه ایه. نه فقط به خاطر مغز کاراملیش بلکه کلا بافت خود بیسکویته هم کاراملی و خوشمزه است.


شکر قهوه ای سه چهارم لیوان
کره 113 گرم
تخم مرغ 1 عدد
وانیل 1 ق چ
آرد یک و یک چهارم لیوان
بیکینگ پودر نصف ق چ
دولسه د لچه ربع لیوان





کره و شکر رو به خوبی هم میزنیم تا کرم مانند بشه.
کره باید نرم باشه. پس باید از قبل از یخچال بیرون بیارید.
من از شکر قهوه ای تیره استفاده کردم و یه مقدار هم تیکه شکر توش داشت که عمدا گذاشتم بمونه چون بیسکویت رو خوشمزه تر میکنه.
شما میتونید از ترکیب شکر قهوه ای و شکر سفید استفاده کنید (من انجام دادم کیفیتش خوب میشه).
و یا اگر اصلا شکر قهوه ای ندارید هم از همون شکر معمولی استفاده کنید.
و بله مسلما طعم و بافت نهایی بیسکویت متفاوت خواهد بود.




تخم مرغ و وانیل رو اضافه کرده و به خوبی هم میزنیم.
من از غذاساز استفاده کردم ولی همزن برقی هم همین نتیجه رو به شما خواهد داد. از هر کدوم که مایل بودید استفاده کنید.




بیکینگ پودر رو آرد رو هم اضافه میکنیم و در حدی که مخلوط شه هم میزنیم.

یک چهارم از خمیر رو جدا کرده و بقیه رو توی کیسه به صورت یک دیسک فرم داده و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار میدیم.



فر رو روی 190 درجه سانتیگراد قرار میدیم.

خمیر رو از یخچال خارج کرده و به 24 قسمت مساوی تقسیم میکنیم.

هر کدوم رو گلوله کرده و روی کاغذ روغنی در سینی قرار میدیم. وسط هر گلوله رو با انگشت و یا دسته یک قاشق چوبی گود میکنیم.



دولسه د لچه رو در یک قیف پلاستیکی یا یک کیسه یا یک زیپ لاک میریزیم.
و حفره 24 بیسکویت رو باهاش پر میکنیم.

برای تهیه دولسه د لچه در خانه به این پست مراجعه نمایید. تفاوتی نداره از کدوم شیوه استفاده میکنید.



خب حالا اون یک چهارم باقی مونده خمیر رو هم به 24 قسمت مساوی تقسیم کرده و روی بیسکویتها قرار داده و با انگشتان لبه های خمیر رو به هم میچسبونیم.



سینی رو به مدت 9 تا 11 دقیقه در فر قرار میدیم. بیسکویتها زمانی آماده هستند که لبه هاشون قدری قهوه ای رنگ شده باشه.
سینی رو از فر خارج کرده و اجازه میدیم بیسکویتها سرد بشن.



به راحتی بیسکویتها رو از کاغذ روغنی جدا کرده و توی ظرف در بسته در یخچال نگهداری میکنیم.
این عکس رو هم گرفتم که بدونید پشت بیسکویتها باید چه رنگی بشه. البته اگر از شکر قهوه ای استفاده نمیکنید رنگ بیسکویتها روشنتر خواهد بود.
اون لکه های تیره هم همون تیکه های شکر قهوه ایه که گفتم عمدا ریختم توش.



مغز دولسه د لچه ای این بیسکویتها واقعا خوشمزه است ولی همینطور که عرض کردم خود بیسکویته سر تا پاش چیز خوشمزه ایه!
حتما امتحانش کنید. ارزشش رو داره. بسیار خوشمزه است.

  
برگرفته از landolakes



براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...