2016/02/06

کرم بیسکویت شکلاتی


اگر خاطر شریفتون باشه من یک کرم بسیار بسیار خوشمزه خامه ای پنیری شکلاتی درست میکنم که واقعا طعم کیکها رو عالی میکنه. امروز کرم دیگه ای رو شاهد خواهید بود که باز من با همین ترکیبات برای کیکهام خلق کردم و از طعم و بافت و سفتیش خیلی راضی هستم. جون میده برای کرم میانی کیکها. حالا چه ساده چه شکلاتی. آخه طعم شکلاتی توی خود کرم غالب نیست و ما یه طعم خیلی ملایم شکلاتی داریم در یک کرم سفت و غلیظ که برش کیکها رو خوشگل میکنه.
خامه 400 گرم
شکر ربع لیوان
پنیر خامه ای 200 گرم
بیسکویت کرمدار شکلاتی 130 گرم




خامه مون از همین خامه های پاکت صورتی سی درصده.
و به همین شیوه همیشگی خامه رو فرم میدیم.



و هر بار هم یه خامه فرم گرفته خوشگل تحویل میگیرم.
دیگه بعد از میلیونها بار درست کردن این مدل خامه فرم گرفته با خامه خالص، غیر از این بشه واسه ام تعجب داره.



حالا پنیر خامه ای رو هم اضافه میکنیم و با همزن برقی به هم زدن ادامه میدیم در حدی که پنیر با خامه مخلوط شه.



ما به بیسکویت کرمدار شکلاتی نیاز داریم.
از همون مدلی که بیشتر از همه از طعمش خوشتون میاد استفاده کنید. مارک مهم نیست.




بیسکویت رو در غذاساز یا مخلوط کن ریخته و آسیاب میکنیم.
مشاهده میکنید که تقریبا پودر میشه.



پودر بیسکویت رو توی کرم میریزیم.
و با قاشق با ملایمت مخلوطش میکنیم.



همینکه حدودا مخلوط شه کفایت میکنه.
این کرم الان آماده مصرفه.


از این کرم برای لایه میانی هر کیک لایه ای ای میتونید استفاده کنید. یا برای روی کاپ کیک. یا باهاش دسر درست کنید. خوبی این کرم اینه که خوب سفته و میتونید هر چقدر که دوست دارید لایه کرمی کیک رو قطور بگیرید.
جون میده واسه افرادی که مثل من کرم خوردن رو به کیک خوردن ترجیح میدن!
شیرینی کرم خیلی خفیف و ملایمه چون شکر کمی داره و پنیر خامه ای هم قدری شوری به طعمش اضافه میکنه و عملا این بیسکویت کرمدار شکلاتیه که اندکی شیرینی به کرم میده. در کل طعمش خوبه. همراه مناسبیه برای کیکهای شکلاتی شیرین.


براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...