2016/02/13

کیک سه شیر سه شکلاتی


کیک سه شیر یا ترس لچس رو همگی درست کردید و دوست دارید. یه ورژن نارگیلی و یه ورژن شکلاتیش رو هم درست کردید. منتها این ورژن سه شکلاتی اصلا یه چیییییییییییز دیگه است.
اگه دلتون لک زده واسه یه کیک شکلاتی پدر مادر دار... این کیک خودشه. اصل جنس.
حتی میتونید کل کیک رو تک نفره فرض کنید. الان فصل شکلاته. اصلا روزشه. دنیا داره چراغ سبز بهتون نشون میده. کالری رو بیخیال. اجازه خوردن همه اش رو دارید ... چون لیاقش رو دارید. اصلا بذاریدش به حساب یک هدیه از طرف خودتون به خودتون چون عاشق خودتون هستید. منتظر این نمونید که کسی بهتون شکلات هدیه بده. خودتون پیش قدم شید. همین امروز یا فردا.




من ایده این کیک رو از سایت کرافت گرفتم ولی خب بازم مثل اون یکی کیک رسپی خودم رو اعمال کردم. نتیجه: عالی. بسیار بسیار عالی.



برای کیک:
پودر کاکائو نصف لیوان
آرد یک و نیم لیوان
بیکینگ پودر 1 ق چ
کره 115 گرم
شکر یک و نیم لیوان
تخم مرغ درشت 2 عدد
شیر نصف لیوان

برای گلیز:
شكلات 200 گرم
شیر دو سوم لیوان
خامه نصف لیوان
شیر عسلی 350 گرم
پودر کاکائو 2 ق غ

برای تاپینگ:
خامه 200 گرم
شکر یک چهارم لیوان

شكلات 40 گرم




فر رو روی 180 درجه سانتیگراد قرار میدیم.
قالبی رو برای کیک در نظر میگیریم. مثلا حدود 20 در 30 سانت. حالا کمی بزرگتر یا کوچکتر.
قالب رو با کره به خوبی چرب میکنیم.
با پودر کاکائو کل سطحش رو پوشش میدیم.
حالا با برس پودر کاکائوی اضافی رو جمع کرده از قالب خارج میکنیم.




مطابق دستور مایه کیک رو آماده میکنیم.
توی قالب میریزیم.
سطحش رو صاف میکنیم و میذاریمش توی فر.
برای مدت 20 تا 25 دقیقه. بعد از 20 دقیقه چک کنید اگه تستر تمیز بیرون اومد کیک رو از فر خارج کنید (واسه کیکها هرگز اجازه نداریم در فر رو قبل از 20 دقیقه باز کنیم. اما بعد از بیست دقیقه چکش میکنیم هر وقت تستر تمیز بیرون اومد یعنی دیگه آماده است.)




تا کیک میپزه گلیز رو آماده میکنیم.
حتما از تلخ ترین شکلاتی که تحمل تلخیش رو دارید استفاده کنید. ترجیحا نود درصد.
شکلات رو ذوب میکنیم.
شیر و خامه و شیر عسلی و کاکائو رو اضافه کرده و ویسک میکنیم تا کاملا مخلوط شه.
بچشید اگر براتون شیرینه میتونید پودر کاکائوی بیشتری بریزید.



برای تهیه شیر عسلی در خانه به این پست مراجعه نمایید.



عکس قبل و بعد کیک رو با هم مقایسه کنید.
ببینید عملا مایه کیک ارتفاعی نداشته ولی خود کیک تا لبه قالب پف کرده و بالا اومده. این رمز موفقیت کیکه که گلیز رو به خوبی خواهد نوشید.

نیم ساعت صبر میکنیم تا کیک خنک شه و بعد با سیخ چوبی حفراتی توی کیک ایجاد میکنیم. سیخ چوبی رو تا انتهای کیک فرو میبریم.




حالا کم کم گلیز رو به خورد کیک میدیم.




همینطور ادامه میدیم تا کل کیک سیراب شه و گلیز تمام شه.




کیک بافتی اسفنجی داره و کل گلیز رو خواهد نوشید.
روی کیک رو با سلفون میپوشونیم.
و میذاریمش توی یخچال به مدت سه ساعت و یا شب تا صبح.
بازم تاکید میکنم شما به میزان پف کیک دقت کنید. این دقیقا رمزشه. وگرنه همه گلیز رو به خوبی جذب نخواهد کرد.




مطابق دستور خامه فرم گرفته درست میکنیم.






خامه رو روی سطح کیک پخش میکنیم.
مهدی اومده دستاش رو زده به کمرش و طلبکارانه میگه: "اِه!!! مامانی... مگه نگفته بودم خامه سفید دوست ندارم؟ چرا روش خامه سفید ریختی؟".
من کلی عذرخواهی کردم از بچه. چه میدونستم بچه خامه ساده دوست نداره. البته مهدی پسر مامانشه و تعجبی نداره همه چی رو شکلاتی دوست داشته باشه. اگه میدونستم واسه اش دو قاشق کاکائو تو خامه میریختم. تجربه شد واسه آینده!





روش شکلات رنده میکنیم و به سایز دلخواه برش زده و سرو میکنیم.





ممممممممممم... اصلا کیک شکلاتی مرطوبش خوبه.
یا حتی بهتر:
خیس!




این چنگال لیسیدن داره!
و همچنین خود بشقاب، بعد از بلعیده شدن کامل کیک!
امیدوارم الان دیگه آب دستتون نباشه و زمین گذاشته باشید چون ممکنه همین الانم از سایرین عقب مونده باشید. دست بجنبونید که یک دقیقه بعد دیره!

راستی بچه ها معتقد بودن این کیک تلخه. و من عمدا از همه شون نظر خواستم چون ذائقه من و مهدی و آقای شوهر به کیکهای شکلاتی تلخ عادت کرده. لذا همینطور که عرض شد گلیز رو حتما بچشید و شیرینی و تلخیش رو تنظیم کرده و بعد روی کیک بریزید.

لذت ببرید.



براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...