2016/02/16

دولسه د لچه براونیز


براونیز خودش به تنهایی عنصر دلربایی هست. چون موجودیست بینابین کیک شکلاتی و فاج شکلاتی. حالا بیا کارامل هم بهش اضافه کن. دیگه نور علی نور.

دولسه د لچه الان معرف حضور همه دوستان هستش. نیازی نیست من از طعمش تعریف کنم. پس خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل:





کره 100 گرم
شکر دو سوم لیوان
وانیل 1 ق چ
تخم مرغ 2 عدد
پودر کاکائو 6 ق غ
آرد نصف لیوان
بیکینگ پودر ربع ق چ

دولسه د لچه سه چهارم لیوان






فر رو روی 180 درجه سانتیگراد قرار میدیم.
قالبی با اندازه حدودی 17 در 17 سانتیمتر رو کاغذ روغنی انداخته و چرب میکنیم.


برای بیس براونی من از همین رسپی استفاده کردم که همیشه عالی جواب میده.




مطابق دستور ولی با اندازه هایی که در اینجا بهتون دادم مایه براونیز رو آماده کنید.





نیمی از مایه رو توی قالب ریخته و سطحش رو با قاشق صاف میکنیم.




نصف لیوان دولسه د لچه رو روی سطح مایه براونیز ریخته و با قاشق پخش میکنیم.

از هر کدوم از رسپی هایی که برای دولسه د لچه دادم میتونید استفاده کنید.




با نیمه باقی مانده مایه براونیز سطح قالب رو پوشش میدیم.




باقی مانده دولسه د لچه رو کمی گرم کرده رو روی براونیز ریخته و با پشت قاشق یا نوک کارد روی براونیز به دلخواه طرح میندازیم.




قالب رو به مدت 30 دقیقه در فر قرار میدیم.
یا تا زمانی که وقتی چاقویی رو در مرکز براونیز فرو میبریم، تقریبا تمیز بیرون بیاد. تقریبا و نه کاملا.




قالب رو از فر خارج كرده و اجازه ميديم براونيز توي قالب كمي سرد شه.




به ابعاد دلخواه برش زده و سرو میکنیم.





آیا اصلا نیازی هست که من طعمش تعریف کنم؟
خداییش تصویر گویای کیفیته.
براونیز رو حتما تازه تناول بفرمایید.




براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...