2016/03/17

میمون شکلاتی-سال میمون مبارک



اینجانب یک فروند میمان میباشم.
سال 95 سال خودمه.
همینجا سال میمون و مبارک میمون رو به همه دوستان علی الخصوص هم جنسی های خودم تبریک و تهنیت عرض کرده و شما رو به تهیه بهترین نوع میمون یعنی نوع شکلاتیش دعوت میکنم.

مقادیری که بهتون میدم برای تهیه ده میمون شکلاتی مناسبه:

شکلات شیری 100 گرم
پودر بیسکویت 10 ق غ

شکلات تلخ 100 گرم
شکلات شیری 60 گرم

شکلات شیری 40 گرم
شکلات سفید 50 گرم




اینکه من گفتم شکلات شیری دلیلش این نیست که شما باید حتما از شکلات شیری استفاده کنید. میتونیه هر مدل شکلاتی با هر درصد خلوصی باشه. و حتی میتونه شکلات طعمدار باشه.



برای پوشش سر میمونها هم من از ترکیب شکلات تلخ و شکلات شیری استفاده کردم که باز دلخواه هستش. من میخواستم رنگ میمونها رو تنظیم کنم. وگرنه شما میتونید کلا از یک نوع شکلات استفاده کنید.
برای صورتشون هم از ترکیب شکلات شیری و شکلات سفید استفاده کردم چون شکلات شیری به تنهایی رنگش تیره بود و من با اضافه کردن شکلات سفید رنگش رو کرم رنگ کردم.



حالا برای بیس کارمون ابتدا 100 گرم شکلات رو ذوب میکنیم.




و کم کم بهش پودر بیسکویت اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
من از ترکیب بیسکویت مادر و بیسکویت ترد نمکی استفاده کردم. به خاطر طعمش. مهم نیست که شما از چه بیسکویتی استفاده میکنید. هر چی به نظرتون خوشمزه تر اومد همون رو استفاده کنید.




این الان ده قاشق پودر بیسکویته. و غلظت خمیر کاملا مناسبه. وقتی میره توی یخچال کاملا سفت خواهد شد.
بسته به نوع و جنس شکلات، امکان داره شما به میزان کمتر یا بیشتری پودر بیسکویت نیاز پیدا کنید. پس بهتره تصویر رو مد نظر داشته باشید.



توی این فاصله شکلات ها رو تمپر میکنیم.
اگر هم تمپر کردن براتون خیلی سخته فقط ذوبش کنید.
ولی بعدا دیگه نهایتا کاور میمونها در دمای محیط جامد نخواهد بود.
این شکلاتهایی که توی تصویر میبینید تمپر شدن.



وقتی خمیر کاملا سرد و سفت شد شروع میکنیم به گلوله کردن.
من طبق معمول (همونطور که همیشه کیک چوبی ها رو درست میکنم) سایز هر میمون رو با اسمارتیزها تنظیم کردم.
همینطور که عرض کردم ده عدد میمون تولید شد.

پس خمیر رو گلوله میکنیم.
نوک سیخ چوبی رو در شکلات مذاب فرو میبریم.
هر سیخ چوبی رو تا نیمه در گلوله خمیر شکلاتی فرو میبریم.
دو عدد اسمارتیز با سایز معمولی رو در دو سمت سر میمون فرو میبریم.
همه میمونها رو دقایقی توی فریزر قرار میدیم تا سفت بشن.




خب... دونه دونه میمونها رو کاور میکنیم.
یعنی میمون رو از فریزر خارج کرده و در شکلات فرو میبریم.



این الان ترکیبی از شکلات تلخ و شکلات شیری هستش.

تمپر هم شده. یعنی دماش مناسبه.

ولی اگر شکلات رو فقط ذوب کرده باشید هم جواب میده. فقط زیادی داغ یا سرد نباشه وگرنه پوشش میمونها زیبا نخواهد شد.




میمون رو وارونه نگه میداریم تا شکلات اضافیش بریزه توی کاسه.




حالا هر میمون رو روی یک تکه کاغذ روغنی قرار دادم.



اون ترکیب شکلات شیری و شکلات سفیدی که تمپر کرده بودم رو توی قیف کاغذی ریختم. و صورت میمون رو کشیدم.
باز هم تکرار میکنم میتونید با شکلات تمپر نشده هم کار کنید منتها دماش باید مناسب باشه که طرح درست منتقل شه.




به دلیل اینکه میمون توی فریزر بوده؛ کاملا سرده و درجا شکلاتها سفت میشن. پس سریع چشمها رو هم نصب کردم.
برای چشمها از مینی اسمارتیز استفاده کردم.
اینا ایرانی هستند و در تمامی فروشگاههای لوازم قنادی یا خشکباری ها یا قنادی ها یا سوپر مارکتها موجوده.
موها و چهره میمونها رو هم با شکلات تلخی که توی قیف کاغذی ریخته بودم تزیین کردم.





برای اینکه کار تزئین ساده تر باشه کافیه یک تکه اسفنج از گل فروشی خریداری کنید و سیخ چوبی میمونها رو توش فرو ببرید که تسلط بیشتری برای تزئین داشته باشید.
میمونها میتونن پسر و یا دختر باشن.
مثلا میتونید برای پسرها پاپیون و برای دختر ها گل سر درست کنید.
ترافل قلبی خارجی میتونه گزینه مناسبی برای پاپیونها باشه و یا حتی دراژه های قلبی ایرانی که در لوازم قنادی ها موجود هستش.
این گل سرها که من درست کردم اسمارتیز ایرانی هست با سایز بسیار کوچک. ابتدا روی یک تکه کاغذ روغنی با قیف کاغذی کمی شکلات تلخ ریختم و بعد اسمارتیزها رو روش چیدم و لحظاتی گذاشتم فریزر و بعد گل سر رو که الان دیگه یک تکه شده بود، با اندکی شکلات تلخ روی سر میمونها نصب کردم.



مهدی واسه اش سوال پیش اومده بود که چرا من همه اش دارم چیزای میمونی درست میکنم.
در جریان هستید که من ذاتا علاقه ای ندارم زندگیم بی برنامه باشه و همیشه از هفته ها و حتی ماهها قبل برای کارهام برنامه ریزی کرده و حتی انجامشون میدم که خیالم راحت باشه. خلاصه مهدی دیگه از دستم عصبی شده بود که آخه پس چرا این همه میمون؟ آخه من الان چند ماهه هرچی میخرم هم با طرح میمون میخرم. خونه مون میمونی شده فقط باید بیاید و ببینید! بعد از اینکه واسه اش توضیح دادم که واسه هر سال یک حیوان وجود داره و بچه متوجه شد که خودش یه خرگوشه، اومد جلوم وایساد و خیره شد تو چشمام و دستاش رو زد به کمرش و با ابروهای در هم رفته و یه قیافه کاملا جدی خیلی محکم بهم گفت: "دیگه میمون درست نمیکنی مامانی. فقط باید خرگوش درست کنی. فهمیدی مامانی؟!" منم به زور جلوی خنده ام رو گرفتم و گفتم: "چشم"!!!


بنا بر سنت همیشگی، به لحاظ اينكه من نيز مانند شما ترجيح ميدم نوروز رو با عزيزانم بگذرونم؛ پشت كامپيوتر نخواهم نشست. لذا به دليل عدم حضور فيزيكي من در دنياي مجازي، از اين لحظه به بعد و تا روی آنتن رفتن پست بعدی، كامنتها "در تمامي پستهاي كارگاه آشپزسازي" ثبت و يا حتي ذخيره نخواهند گرديد
متشکرم.


امیدوارم سال میمون همینطور که پیشبینی شده سالی موفقیت آمیز برای همه ما باشه.
سال نو مبارک!




براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

1 comments:

سلام خسته نباشین، ممنون بخاطر اموزش های خوبتون
من الان اموزش کره ی محلی تون رو خوندم. میشه از این کره برای تهیه ی شیرینی و بیسکویت ها استفاده کرد با توجه به اینکه این کره ها در دمای محیط به جای اینکه نرم بشن آب میشن؟ و هم اینکه میزان چربیشون با کره های صنعتی برابره؟
شیرینی ها به همون کیفیت کره صنعتی در میان؟

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...