2016/12/01

سالاد کاپرسی و ساندویچ چیزبرگر با بُکُنچینی


قرار شد باز هم بیشتر در مورد موارد مصرف پنیر ماتزارلای خانگی صحبت کنیم.

یکی از مشهورترین موارد این سالاد هستش. سالاد caprese کاپرسی یا کاپرسه.

سالاد تشکیل شده از ماتزارلا و گوجه فرنگی و ریحان سبز. در واقع سه رنگ سفید و قرمز و سبز موجود در پرچم ایتالیا. سالاد بسیار ساده است و چاشنیش هم نمک و روغن زیتونه.
این سالاد با وجود سادگیش یکی از معروف ترین سالادهای دنیاست.
شیوه تهیه و سروش هم تنوع زیادی داره و میشه برش زد و ریز ریز کرد یا لایه لایه چید یا سر سیخ زد یا هزار شیوه دیگه. ولی اصل جریان همینیه که عرض شد.



یک جزء اصلی این سالاد پنیر ماتزارلای تازه است. هرچی پنیرش خوشمزه تر باشه سالاد هم خوشمزه تر خواهد بود.
پس مطابق دستور پنیر ماتزارلا رو آماده میکنیم. اگر قلقش دستتون اومده باشه کار بسیار جذاب و دوست داشتنی ای هم هست.



در شیوه تهیه ماتزارلا توضیح دادم که پنیر رو  بین دو انگشت شست و اشاره فرم میدیم.
حالا اگر پنیر ها رو تو سایز نقلی و کوچولو درست کنیم اسمشون میشه bocconcini   بُکُنچینی.



خیلی نازن. نه؟!

بکنچینی کاپرسی رو شیک تر میکنه. شما که دارید خودتون ماتزارلا رو تو خونه درست میکنید بیاید این مرحله اضافی رو هم انجام بدید و کار شیک تری داشته باشید.
اگر هم براتون اجراش سخته که هیچی. بعدا ماتزارلا رو برش بدید و سالاد رو درست کنید.



دیگه بقیه اش از آب خوردن هم راحت تره! گوجه و ریحان و نمک و روغن زیتون و یالا!




همینطور که عرض کردم اینجاش دیگه سلیقه پا پیش میذاره. یعنی، اینکه سالاد رو چطور سرو کنید دست خودتون رو  میبوسه و چیدمانش اختیاریه.

برای گرفتن ایده کلمه caprese  رو تو گوگل جستجو کنید. البته ما فعل "گوگل کردن" رو داریم به معنی در اینترنت جستجو کردن پس باید در واقع بگم کلمه کاپرسی رو گوگل کنید.



سالاد کاپرسی یک شیوه استفاده از پنیر ماتزارلای تازه خانگی بود. یکی دیگه اش که خودم عاشقشم این یکیه.
یعنی ساندویچ چیزبرگر.

من خودم برگر رو در چشم برهم زدنی درست میکنیم و اگه فرصت باشه نانش رو هم خودم درست میکنم. درست کردن برگر یکی از آسون ترین کارهاست و خدا رو شکر مهدی هم عاشق برگره. مخصوصا همبرگر. پس این ساندویچ یکی از منو های ثابت خونه ما به حساب میاد.



امروز هدف ندارم برگر آموزش بدم. قبلا چند تا آموزش دادم اینی که تو تصویر میبینید رو هم انشالا یه بار عکاسی خواهم کرد. فعلا میخوام دلتون رو با این پنیره آب کنم!!!




ساندویچ رو آماده میکنیم و چند برش ماتزارلا و یا اگر موجود باشه بکنچینی (مفردش میشه بکنچینو جمعش میشه بکنچینی) به اندازه "دلخواه" توی ساندویچ قرار میدم و به اندازه 8 تا 10 ثانیه توی فر ماکروویر قرار میدم و ... مممممممممممم پنیر مذاب رو عشقه!




یعنی خداییش خودم که در واقعیت با این صحنه مواجه میشم آب از لب و لوچه ام جاری میشه. پنیرش عالی ذوب میشه و کش میاد.



و حتی تا آخرین گازی که داری از ساندویچت میزنی اون پنیر مذابه همراهیت میکنه.
جدا چیز با کیفیتیه. به شدت توصیه میکنم اگر در توانتون هست پروژه پنیر سازیه رو استادش کنید.
پشیمون نمیشید. ولی نه. ممکنه دیگه پنیر پیتزای صنعتی بهتون حال نده. اینو قبلا هم اخطار داده بودم.
الان من شدم شیطون وجدانتون و هی دارم وسوسه میکنم.
آقا درستش کنید. به یک بار تجربه اش می ارزه!
اصلا به من چه!از کف بدید.
یا ندید؟
؟!


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...