2017/01/18

ماکارون بادام هندی


در پست قبل اشاره ای کردم به این نکته که بنده علی رغم همه احترامی که به سخن علمای علم ماکارون دارم؛ اعتقادم این هستش که علاوه بر فیلینگ، با خود بیسکویت ها نیز میشه طعم ماکارون ها رو متفاوت کرد. مثلا این ماکارون های خوشگل رو من با بادام هندی درست کردم.
اساتید فن معمولا توصیه میکنند که اگر میخواید بیسکویت های ماکارون رو طعمدار درست کنید باید یه درصد کمیش رو با یه آجیل دیگه کار کنید. یا دیگه فوقش نصف نصف. مثلا نصف آرد بادام و نصف آرد بادام هندی.

اما من شخصا علاقه خاصی به ماکارون با بادام هندی خالص دارم به دو دلیل:

یک اینکه دیگه نیازی نیست پوستش کنده شه و خودش ذاتا سفید هستش و دردسر آماده سازیش کمتر از بادام هست.
دو اینکه طعم ماکارون بادام هندی قوی تر از طعم ماکارون بادامی هست و من این طعم خاصش رو بیشتر میپسندم.

کاری هم به توصیه علمای ماکارون ندارم و ماکارون رو صد دردصد با بادام هندی درست میکنم! "ضد کار"!!!



رسپی دقیقا همون رسپی هستش.
یعنی دقیقا با همین اندازههایی که بهتون دادم ابتدا ترکیب پودر بادام هندی و پودر شکر رو تهیه میکنم.
بعد اندازه گیری کرده و ماکارون ها رو درست میکنم.
با هر دو شیوه جواب میده.



وسواسی که برای تهیه آرد بادام با کیفیت خیلی بالا داشتیم رو باید اینجا هم به خرج بدیم.
یعنی چندین بار الک کنیم و هر بار دونه های درشتش رو توی ظرف دیگه ای بریزیم.
تا زمانی که یک آرد لطیف و ریز دانه داشته باشیم.



یعنی تنها تفاوت کار توی نوع آرد هستش. 
بقیه رسپی دیگه دقیق باید مو به مو اجرا شه.



عرض کردم که علما بر این عقیده هستند که ماکارون حتما باید با بادام درست شه تا کیفیت خوبی داشته باشه. اما من بارها و بارها و بارها ماکارون بادام هندی درست کردم و بسیار هم با کیفیت و زیبا و خوشمزه بودن.



و در پست "ساختار ماکارون" هم اشاره کردم که یک ماکارون باید چه اجزایی داشته باشه. و مشاهده میکنید که ماکارونی که صد درصد آردش با بادام هندی درست شده تمامی اون خصوصیات رو دارا هست.



نتیجه گیری از پست امروز:
شما مجبور نیستید برای تهیه ماکارون حتما از بادام استفاده کنید.
شما هم مانند من میتونید از تمامی آجیل ها برای تهیه ماکارون با طعم های مختلف استفاده کنید. بادام هندی. بادام زمینی. فندق. پسته. گردو. و یا حتی پا رو فراتر نهاده و از تخمه ها استفاده کنید. تخمه آفتاب گردان. تخمه کدو. تخمه هندوانه. رسپی همون رسپی هستش فقط کافیه بادام رو جایگزین کنید.
اما توصیه اکید دارم که تا زمانی که در ساختن ماکارون اصیل بادامی به نتیجه مطلوب نرسیدید دست به این ماجراجویی طعم ها نزنید. چون میزان چربی موجود در سایر آجیل ها و دانه ها بیشتر از بادام هستش و این خودش یکی از دلایل عدم موفقیت در تولید ماکارون های زیبا خواهد بود.
زمانی که با موفقیت چندین بار ماکارون های بادامی زیبا و خوشمزه ای درست کردید؛ برای ایجاد تنوع شروع کنید به ترکیب کردن بادام با سایر آجیل ها. میتونید از نسبت های کم شروع کنید. و یا مثل من جسور باشید و تمامش رو با یه مدل آجیل درست کنید. 

کپی برداری و اشتراک در فضای مجازی مجاز نمیباشد. لطفا به همین صفحه لینک دهید. متشکرم.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...