2017/01/28

ماکارون تیرامیسو


از اونجایی که من علاقه بسیار زیادی به تیرامیسو دارم؛ همه مدله این طعم خوش رو وارد شیرینی ها و دسر ها میکنم. و قبلا هم بارها شاهدش بودید. امروز میخوام ماکارون با طعم تیرامیسو رو بهتون معرفی کنم. ماکارون هایی که مشاهده مینمایید برداشت من هستش از تیرامیسو در قالب ماکارون.

من بیسکویت های ماکارون ها رو با عطر و طعم قهوه درست کردم. فیلینگ ماکارون رو کرم ماسکارپونه در نظر گرفتم و در نهایت روش رو به سبک اصیل تیرامیسویی، با پودر کاکائو پوشش دادم.
برای اینکه تیرامیسو یک دسر ایتالیایی هستش من ماکارون ها رو به شیوه ایتالیایی درست کردم اما شما میتونید با اضافه کردن اندکی پودر قهوه به ترکیب بادام و شکر در رسپی فرانسوی، اون رو تبدیل به ماکارون قهوه ای کنید.




ترکیب پودر بادام و پودر شکر 125 گرم
سفیده تخم مرغ 20 گرم
آب 20 میلی لیتر
شکر 60 گرم
پودر قهوه فوری 1 ق چ
سفیده تخم مرغ 25 گرم
پودر وانیل نصف ق چ



برای تهیه ماکارون ها مطابق دستور جلو میریم.
زمانی که میخوایم شربت آب و شکر رو بجوشونیم، پودر قهوه رو هم اضافه میکنیم.
شما میتونید از میزان بیشتری پودر قهوه استفاده کنید.
و یا اینکه به جای استفاده از پودر قهوه میتونید اون میزان آب رسپی رو کلا با یک اسپرسوی غلیظ جایگزین کنید.
اما رسپی ای که به شما دادم یک عطر و طعم خیلی ملایم از قهوه بهتون میده.


تفاوتی نداره که ماکارون ها رو به شیوه ایتالیایی آماده کنیم یا فرانسوی. در هر دو صورت زیبا و خوشمزه خواهند بود.

و عرض کردم که من این بیسکویتها رو با بادام کامل درست کردم.


برای فیلینگش مطابق دستور کرم خامه ای ماسکارپونه درست میکنیم.




بسته به این که دوست دارید چقدر فیلینگ تون زیاد یا کم باشه؛ یک دوم یا یک چهارم یا یک هشتم از رسپی کرم ماسکارپونه رو درست کنید.
من با ماسوره ستاره ای فیلینگ رو پایپ کردم و چون علاقه زیادی به کرم ماسکار پونه دارم میزان بیشتری کرم برای فیلینگ ماکارون ها در نظر گرفتم.
اگر دوست دارید که کرم ماسکارپونه هم طعم قهوه داشته باشه میتونید در حین کار بهش پودر قهوه اضافه کنید.




با الک به اندازه دلخواه روی ماکارون ها مون پودر کاکائوی تلخ میپاشیم.




میتونیم پودر کاکائو رو قبل و یا بعد از جا افتادن ماکارون ها روشون بپاشیم.
یعنی میتونیم بذاریم ماکارون ها 24 ساعت توی یخچال استراحت کنند و بعد در هنگام سرو روشون کاکائو بپاشیم و یا اینکه نه قبل از استراحت روشون کاکائو بپاشیم و بعد بذاریم توی یخچال تا جا بیافتند.



حتی میتونیم بعد از اینکه ماکارون ها رو پایپ کردیم و اجازه دادیم سطحشون صاف شد روشون پودر کاکائو بپاشیم و بعد از اینکه پوسته روییشون شکل گرفت بذاریم توی فر تا بپزند.



این هم از ماکارون هایی با طعم دلچسب تیرامیسوی ایتالیایی.
درست کنید و لذت ببرید.


کپی برداری و اشتراک در فضای مجازی مجاز نمیباشد. لطفا به همین صفحه لینک دهید. متشکرم.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...