2017/02/03

ماکارون نوتلا


من از بچگی عاشق نوتلا بودم. هر سال هم به مناسبت روز جهانی نوتلا یه چیز نوتلایی خوشمزه آموزش میدم. امسال که در مبحث شیرین ماکارون هستیم بذار به مناسبت روز نوتلا یه ماکارون نوتلایی اساسی درست کنیم.
این ماکارون از اون ماکارون ها نیست که توی کرم وسطش نوتلا بریزیم و اسمش رو بذاریم نوتلایی. خیر. این ماکارون حتی بیسکویتهاش هم شکلاتی - فندقی هستند. یعنی کاملا نوتلاییه.
همینطور که عرض کردم علما توصیه میکنند که ماکارون با همون آرد بادام سفید شده درست بشه و دیگه فوقش یه مقدار از آردش رو از سایر آجیل ها استفاده کنیم. ولی من اعتقادم چیز دیگه ایه. پس این ماکارون های نوتلایی رو با آرد فندق کامل درست میکنم.




ماکارون نوتلا به شیوه فرانسوی:

سفیده تخم مرغ 45 گرم
شکر بسیار ریز دانه 45 گرم
پودر وانیل نصف ق چ
کرم تارتار یک هشتم ق چ (اختیاری)
ترکیب پودر فندق و پودر شکر 115 گرم
پودر کاکائو 1 ق غ



 ماکارون نوتلا به شیوه ایتالیایی:

ترکیب پودر قندق و پودر شکر 125 گرم
پودر کاکائو 1 ق غ
سفیده تخم مرغ 20 گرم
آب 20 میلی لیتر
شکر 60 گرم
سفیده تخم مرغ 25 گرم
پودر وانیل نصف ق چ



برای فیلینگ:
شکلات تلخ 100 گرم
نوتلا 3 ق غ


ابتدا به شیوه ای که توضیح دادم ترکیب آرد فندق و شکر رو تهیه میکنیم.
بعد اندازه گیری کرده و پودر کاکائو رو اضافه کرده و مخلوط کرده و یکبار دیگه هم الک میکنیم.



مطابق دستور مرنگ رو تهیه کرده و با آرد فندق و شکر مخلوط میکنیم. تفاوتی نداره چه فرانسوی باشه چه ایتالیایی.




ماکارونژ رو اجرا میکنیم.



باز مطابق دستور بقیه رسپی رو عین سایر ماکارون ها جلو میریم.
یعنی پایپ کرده و اجازه میدیم استراحت کنند.




بعد میپزیمشون و اجازه میدیم سرد بشن.



برای فیلینگش هم ابتدا شکلات رو تمپر میکنیم.




بعد اجازه میدیم در دمای محیط بمونه تا زمانی که غلظتش در حد پایپ شدن برسه.
اگر خیلی عجله دارید برای دقایقی در یخچال قرار بدید.


و البته میتونید هم با این رسپی گنش درست کنید. فقط کره بادام زمینی رو با نوتلا جایگزین کنید.
و یا میتونید با نوتلای خانگی کار کنید.




حالا اجازه میدیم تا ماکارون ها 24 ساعت بمونند تا جا بیافتند.
بعد برای سروش هم از بیست دقیقه قبل از یخچال خارج کرده و وقتی به دمای محیط رسید میل میفرماییم.




هر چقدر که من الان به شما بگم اینا چقدر خوشمزه هستند؛ فایده ای نداره. فقط باید بچشید تا درک کنید چی میگم. همینقدر بگم که به غیر از من و مهدی که عاشق دلباخته نوتلا هستیم و در حد جنون دوستش داریم و هر چیز نوتلایی ای رو کت بسته میپسندیم؛ آقای شوهر هم علاقه عجیبی به این ماکارون ها نشون میده!

درست کردن ماکارون با فندق کامل کار ساده ای نیست اما اگر بتونید موفق بشید به چیزی میرسید که قلبتون رو تسخیر خواهد کرد. فوق العاده خوشمزه است!

امتحانش کنید. حتی اگر ماکارون هاتون خوشگل نشن بازم طعم بیسکویت های ساندویچی نوتلاییتون عالی خواهند بود. پس توصیه میکنم واسه خودتون هم که شده درستش کنید و تنهایی بخوریدش و به کسی هم نگید که قرار بوده ماکارون درست کنید. فقط بعدها واسه دوستاتون تعریف کنید که: " یه بار ساندویچ-بیسکویت نوتلا درست کردم جاتون خالی طعمش رویایی بود!"
فقط بعدش دیگه منتظر شنیدن "نوش جان. دوستان به جای ما" نباشید. احتمال اینکه فحش بخورید هم خیلی زیاده!
ولی ارزشش رو داره!


کپی برداری و اشتراک در فضای مجازی مجاز نمیباشد. لطفا به همین صفحه لینک دهید. متشکرم.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...