2017/02/13

بیسکویت براونیز


اگر تصمیم دارید امسال برای "مخاطب خاص دوست داشتنی تون" (!) یه چیز "شکلاتی خاص دوست داشتنی" درست کنید؛ قطعا این بیسکویت براونیز بهترین گزینه است. نه فقط به خاطر سریع و آسان بودنش؛ نه فقط به خاطر شکلاتی بودنش؛ و نه فقط به خاطر ترک دار و خوشگل بودنش؛ بلکه به خاطر طعم "خاص دوست داشتنی" ای که داره!
شما قطعا تو زندگیتون براونیز زیاد خوردید. (البته من فرض رو بر این میذارم که شما با من هم ذائقه هستید وگرنه الان اینجا نبودید و داشتید یک صفحه دیگه رو مطالعه میکردید!) و چون شما هم از ارادتمندان شکلات هستید قطعا ارادت خاصی به براونیز – با اون بافت فاجی کیکی شکلاتیش – دارید.
الان این بیسکوتهایی که مقابل روی شما قرار دارند براونی هایی هستند در قالب بیسکویت! با همون بافت. با همون طعم. با همون لذت!



شکلات تلخ 120 گرم
کره 40 گرم
شکر یک سوم لیوان + یک ق غ
وانیل 1 ق چ
تخم مرغ 1 عدد
بیکینگ پودر یک چهارم ق چ
آرد یک چهارم لیوان
پودر کاکائو 2 ق غ
شکلات تلخ خرد شده یک چهارم لیوان



شکلات رو خورد میکنیم.
نیازی به تذکر نیست اما چون همیشه تذکر میدم تبدیل به عادت شده: لطفا از شکلاتی استفاده کنید که عاشق طعمش هستید. مارک مهم نیست.


شکلات رو توی مایکروفر یا روی بخار آب ذوب می کنیم.
کره رو قطعه قطعه کرده و توی شکلات مذاب می ریزیم و هم می زنیم تا کره هم با حرارت موجود در شکلات، ذوب بشه.



تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن برقی خوب هم می زنیم تا حسابی کف کنه. و حجیم بشه.
حالا مخلوط شکلات و کره رو توش میریزیم.



خدا پدر و مادر مخترع قاشق سیلیکنی رو بیامرزه که یکی از بهترین ابزارهای شیرینی پزیه. یعنی آدم خیالش راحته که ذره ای از مواد به هدر نخواهد رفت!



با همزن برقی همش میزنیم تا مخلوط یکدستی ایجاد شه.



آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو مخلوط کرده و به مایه اضافه کرده و با همزن برقی هم میزنیم. وقتی مخلوط شد، یک چهارم لیوان شکلات خورد شده رو بهش اضافه کرده و مخلوطش میکنیم.



خمیر رو توی کیسه گذاشته و در یخچال قرار میدیم. و یا اینکه روی ظرف حاوی خمیر سلفون میکشیم و توی یخچال قرار میدیم.
فر رو روشن کرده و روی 180 درجه سانتیگراد قرار میدیم.
ده دقیقه صبر میکنیم.
حالا خمیر رو از یخچال خارج کرده و به وسیله قاشق بستنی زنی خمیر رو اندازه گرفته و روی کاغذ روغنی با فاصله میچینیمشون.
نیازی به چرب کردن کاغذ نیست.
برای اطلاعات بیشتر در مورد قاشق بستنی زنی به این پست مراجعه نمایید.
حتما این توصیه من رو برای داشتن بیسکویت های با کیفیت و بی نقص رعایت کنید چون خودم همواره رعایت میکنم.




با این میزان من هشت عدد بیسکویت درست می کنم.
سینی رو درون فر قرار میدیم.
بعد از 10 دقیقه چکش میکنیم.
اگر بیسکویتها پهن شدند و روشون ترک خورده از فر بیرون میاریم.
اگر بیسکویت ها پهن نشدند و به "همون شکل نیم کره" که با قاشق بستنی زنی قالب زده بودیم باقی موندن، با کفگیر یا پشت یک بشقاب بهشون فشار وارد میکنیم تا پهن بشن و بعد باز به مدت سه دقیقه در فر قرار میدیم. (خب کیفیت آردها با هم فرق میکنه برای همین ممکنه این اتفاق رخ بده. جای نگرانی نیست)

عنایت ویژه به این موضوع داشته باشید که بیش از حد پختن بیسکویت ها باعث میشه که اون مرکز باونی مانندشون، زیادی حرارت ببینه و خشک بشه و دیگه نرم و لطیف نخواهد بود. پس اون قانون تست بیسکویت رو حتما و قطعا باید انجام بدید تا زمان دقیق پخت بیسکویت دستتون بیاد. 

بیسکویتها که پختند اونها رو از فر خارج میکنیم.

اجازه میدیم تا بیسکویت ها سرد بشن.

البته من و شما قطعا یه دونه از بیسکویت ها رو داغ داغ قورت خواهیم داد چون رسم مونه!

بیسکویت ها رو تازه میل کنید و اصلا فکر نگهداری کردنشون هم به ذهنتون خطور نکنه. چون:
1- خویشتن داری کردن غیر ممکنه.
2- ماها چاکوهولیک هستیم و ترک عادت موجب مرضه.
3- اینا تازه شون رو عشقه



ای جااااااااااان!!!
کاور نازک ترد و مرکز نرم و لطیف و کیک مانند!



 ممممممممممم... طعم دوست داشتنی شکلات تلخ. فاج شکلات تلخ. کیک شکلات تلخ. کوکی شکلات تلخ.
ترکیبی از سه محصول شکلاتی خوشمزه: کیک و فاج و بیسکویت ... هر سه با هم.
درست نکنید از کفتون رفته.
آخه کاری نداره که. خیلی آسون و سریعه. همین امروز درستش کنید.

مخاطب پخاطب رو هم بی خیال! کی از خودمون دوست داشتنی تر؟!


 براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...