2017/02/20

بیسکویت شکلات سفید و فندق


تفاوت طعمی شکلات سفید با سایر شکلات ها بسیار زیاده دلیلش هم اینه که شکلات سفید توش پودر کاکائو نداره. و تنها دلیل شکلات بودن شکلات سفید این هستش که توش کره کاکائو وجود داره. پس این بیسکویتها هم طعمشون با سایر بیسکویتهای شکلاتی کاملا فرق میکنه.



کره 100 گرم
شکر نصف لیوان + یک ق غ
تخم مرغ 1 عدد
وانیل 1 ق چ
آرد یک و یک چهارم لیوان
بیکینگ پودر نصف ق چ
فندق نصف لیوان
چیپس شکلات سفید نصف لیوان



فر رو روشن کرده و روی 180 درجه سانتیگراد قرار میدیم.
کره رو قطعه قطعه کرده و روی حرارت قرار میدیم. و یا توی مایکروفر میذاریم.
وقتی نیمی از اون ذوب شد از روی حرارت برمیداریم.

چیپس شکلات سفید تو بازار موجوده ولی اگر هم چیپس شکلات سفید با کیفیت گیرتون نیومد میتونید شکلات سفید رو خورد کرده و ازش استفاده کنید. این چیپس شکلات های بسیار خوشمزه رو مروارید جون واسه من آوردند و من تا الان به زور جلوی خودم رو گرفتم که خالی خالی نخورمشون!

برای فندق این بیسکویتها شما دو راه دارید. یا خوردشون کنید یا مثل من درسته ازشون استفاده کنید.
میزانش رو هم حتی میتونید قدری بیشتر کنید. بستگی به این داره که چقدر بیسکویت هاتون رو "فندقی تر" دوست داشته باشید!


کره و شکر رو یک دقیقه با همزن برقی هم میزینم.
تخم مرغ و وانیل رو اضافه کرده و یک دقیقه دیگه هم میزنیم.
آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کرده و به مواد اضافه میکنیم.



هم میزنیم تا کاملا مخلوط شن.
حالا چیپس شکلات سفید و فندق ها رو اضافه میکنیم.



باز هم میزنیم تا کاملا مخلوط شن.




به وسیله قاشق بستنی زنی خمیر رو اندازه گرفته و روی کاغذ روغنی با فاصله میچینیمشون. قدری با کف دست بشون فشار میاریم تا پهن بشن.

نیازی به چرب کردن کاغذ نیست.
برای اطلاعات بیشتر در مورد قاشق بستنی زنی به این پست مراجعه نمایید.


حتما این توصیه من رو برای داشتن بیسکویت های با کیفیت و بی نقص رعایت کنید چون خودم همواره رعایت میکنم.



بیسکویت ها رو به مدت 10 تا 15 دقیقه درون فر قرار میدیم.

ده دقیقه واسه اینکه بیسکویتهای نرمی داشته باشیم. و یا 15 دقیقه برای اینکه حاشیه بیسکویت ها ترد باشه.
که خب همینطور که میدونید من بیسکویتها رو ترد دوست دارم.



بیسکویت ها رو از فر خارج کرده و روی شبکه قرار میدیم تا سرد بشن.
من 16 عدد بیسکویت درست کردم اما سایز بیسکویت ها در اختیار خودتون هست میتونید اونها رو بزرگ تر و یا کوچکتر در نظر بگیرید.



شکلات سفید وقتی توی فر پخته میشه کاراملایز میشه و طعمش کاملا عوض میشه. مخصوصا اون قطعه شکلات هایی که زیر بیسکویت وجود دارن از همه بیشتر کاراملایز شدن و طعمشون متفاوت تره.

همینطور که میبینید من ترجیح میدم فندق ها درسته باشن که وقتی گازش میزنی یه دونه فندق درسته بیاد زیر دندونت و طعم فندق بهتر توی بیسکویت حس بشه. و در واقع عملا باقی بیسکویته طعمش کاملا شکلاتی باشه!

میدونید که من اصلا از شکلات خوشم نمیاد!


براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...