2017/02/24

کوکی گردویی


این بیسکویت های نقلی مرکزی نرم دارند با حاشیه ای ترد و کرانچی. و توش هم پره از مغز گردو. درست کردنش بسیار راحته و قلق خاصی نداره پس با خیال راحت میتونید واسه نوروز امتحانشون کنید.




کره 100 گرم
پودر شکر نصف لیوان
وانیل 1 ق چ
آرد 1 لیوان
بیکینگ پودر یک چهارم ق چ
گردوی خرد شده 1 لیوان

پودر شکر برای پاشیدن روی کوکی ها 


گردو ها رو ریز خورد میکنیم.




فر رو روشن کرده و روی 180 درجه سانتیگراد قرار میدیم.
کره رو از قبل از یخچال بیرون میاریم تا نرم بشه.
کره و وانیل و پودر قند رو با همزن هم میزنیم تا کرم لطیفی بدست بیاد.



آرد و بیکینگ پودر رو اضافه کرده و با همزن هم میزنیم.



گردو رو هم اضافه کرده و با قاشق همه رو با هم مخلوط میکنیم.



خمیر رو به شکل توپک های کوچولو در دست فرم داده و روی کاغذ روغنی در سینی با فاصله قرار میدیم.
سایز توپک ها در اختیار خودتون هست. من 36 تا درست کردم. شما میتونید توپک ها رو بزرگ تر یا کوچکتر درست کنید.

نیازی به چرب کردن کاغذ روغنی نیست.



بیسکویت ها رو به مدت 10 دقیقه میپزیم.
البته زمان پخت بستگی به سایز کوکی ها داره. 
حتما این توصیه من رو برای داشتن بیسکویت های با کیفیت و بی نقص رعایت کنید چون خودم همواره رعایت میکنم.




همین که بیسکویت ها رو از فر بیرون آوردیم به اندازه دلخواه روشون پودر شکر میپاشیم.



و یا اینکه اصلا نمیپاشیم.
بستگی به ذائقه مون داره که کوکی ها رو چقدر شیرین بپسندیم.



میتونیم روی یه تعدادیشون پودر شکر بپاشیم و یه تعدادی رو ساده نگه داریم.
میتونیم پودر شکر رو به چند قسمت تقسیم کنیم و با هل و یا دارچین معطرشون کنیم و بعد روی بیسکویت ها بپاشیم.


حاشه ای ترد و مرکزی نرم با قطعات خوشمزه گردو.
سایزی مناسب برای پذیرایی نوروزی.
کوکی ها رو در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کرده و قبل از سرو، از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.

براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...