2017/02/27

بیسکویت نوتلایی با ام اند امز


این کوکی ها رو مخصوص مهدی درست کردم با استفاده از دو کالای مورد علاقه اش یعنی "ام اند امز" و "نوتلا".

مهدی علاقه خاصی به درست کردن این کوکی های خوشگل شکلاتی داره و بیشتر از درست کردنشون لذت میبره تا خوردنشون. هر از گاهی هم از این کوکی ها برای خودش درست میکنه چون بچه عین مامانش همیشه شکلاتیش رو ترجیح میده. اینبار امتحان کردم ببینم اگر نوتلایی درستشون کنم چطور میشه و خوشبختانه مورد پسندش واقع شد. همچنین مورد پسند مامانیش!



کره 60 گرم
شکر سه چهارم لیوان
وانیل 1 ق چ
تخم مرغ یک عدد
جوش شیرین ربع ق چ
نوتلا نصف لیوان
آرد 1 لیوان
پودر کاکائو 2 ق غ

ام اند امز برای تزئین



از قبل کره رو از یخچال خارج میکنیم تا نرم بشه.
کره و وانیل و شکر ریز دانه رو با همزن برقی هم میزنیم تا خوب مخلوط شن.
تخم مرغ رو اضافه کرده و با همزن خوب هم میزنیم. تا کرم لطیفی بدست بیاد.
حالا نوتلا رو هم اضافه میکنیم.

برای تهیه نوتلای خانگی به این پست مراجعه نمایید.




آرد و پودر کاکائو و جوش شیرین رو الک کرده و به مواد اضافه میکنیم.
جوش شیرین برای تیره تر کردن رنگ کوکی ها هستش در صورت تمایل میتونید جوش شیرین رو با بیکینگ پودر جایگزین کنید.




همش میزنیم تا کاملا مخلوط شن.





خمیر ما در همین حال هم قابلیت پخته شدن رو داره اما بهتر این هست که یه استراحت کوچیکی توی یخچال بکنه. پس میذاریمش توی یخچال تا اندکی خنک بشه.

فر رو روشن کرده و روی 180 درجه سانتیگراد قرار میدیم.




حالا ام اند امز و یا اسمارتیز و یا هر مارک دیگه ای که تمایل دارید روی کوکی ها استفاده کنید رو از یخچال خارج کنید. توصیه میکنم تزئیناتی که قراره استفاده کنید، کاملا خنک باشند چون اینطوری در فر تغییر فرم نخواهند داد. میتونید از دراژه های شکلدار مثل قلب یا گل یا ... که در بازار به وفور یافت میشه استفاده کنید.

اینا رو سحر جون  برای من فرستادند. داستانش خیلی جالبه. توی "اوز" رسم هست که وقتی نوزاد به دنیا میاد یه شیرینی به بازدید کنندگان (!) در بیمارستان هدیه میدن. سحر جون این ام اند امز ها رو توی این قندون های خوشگل ریخته و به میهمانان هدیه میدادند. من که آمریکا نبودم اما سهمم رو نگه داشته بودن واسه ام!




یه کلوساپ براتون گرفتم. ببینید چقدر نازه. عکس "حمد" کوچولو روشون چاپ شده. به علاوه نوشته ها و تدی های ناز. من ام اند امز های حمد رو جدا کردم و بسته بندی شده برای همیشه فریزشون کردم که یادگاری باقی بمونه.
حالا جالب اینجاست که مهدی اینا رو که دید گفت: "مامانی اینا عکس بلفیه که روی ام اند امزه؟" گفتم نه مامان ما دیگه تا این حد امکانات نداریم!



به وسیله قاشق بستنی زنی خمیر رو اندازه گرفته و روی کاغذ روغنی با فاصله زیاد میچینیمشون چون اینا توی فر خیلی پهن میشن. حالا به کمک کودک دلبندمون کوکی ها رو تزئین میکنیم.

نیازی به چرب کردن کاغذ نیست.
برای اطلاعات بیشتر در مورد قاشق بستنی زنی به این پست مراجعه نمایید.


حتما این توصیه من رو برای داشتن بیسکویت های با کیفیت و بی نقص رعایت کنید چون خودم همواره رعایت میکنم.




تا الان دیگه فر کاملا داغ شده و به دمای مناسب رسیده.
سینی رو درون فر قرار داده و به مدت 10 تا 12 دقیقه کوکی ها رو میپزیم.
فراموش نکنید که حتما باید ابتدا مطابق قانون من، یک بار یک دونه کوکی رو جدا گانه بپزید. تا دستتون بیاد که چقدر توی فر پهن خواهد شد و مدت زمان پخت مناسبش برای "فر شما" چقدر هست.
اجازه میدیم کوکی ها سرد بشن و بعد میل میکنیم.
من 14 عدد کوکی درست کردم اما تعداد بیسکویت ها در اختیار خودتون هست.
این کوکی ها قراره نوتلایی تر و شکلاتی تر باشن پس آردشون به نسبت کمه و چون توی فر پهن میشن سایزشون درشته پس اگر برای مهمانی درست میکنید بهتر هستش که کوچکتر در نظر بگیریدشون.
در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کرده و در هنگام سرو از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.
شکلاتی و نوتلایی و خوشمزه. مناسب برای میهمانان کوچولویی که قراره برای عید دیدنی به سراغ شما بیان!



براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

1 comments:

سلام شف طیبه عزیز
مدت هاست می خوام براتون پست بزارم اما نمیشه.
حدود دو ماهه با کارگاه آشنا شدم و واقعا ممنونم ازتون
کیک اسفنجی که با دستور شما درست کردم زمین تا آسمون با کیک قبلیم فرق داشت نرم و لطیف و واقعا اسفنجی.
کیک شکلاتی بدون تخم مرغ رو بیشتر از ده بار درست کردم و عالی.
شوگر کوکی و تزیین با رویال آیسینگ باب اسفنجی که واقعا مرحله به مرحله و عالی بود
کیک شربتی رو که دیگه. نگو و نپرس
ما که کاری از دستمون بر نمیاد برای شما انجام بدیم فقط امیدوارم همیشه تو زندگی سالم و خوشبخت باشین و کنار همسر گرامی و بچه هاتون سال های سال خوش و خرم باشید و ما هم از علم و هنرتون استفاده کنیم .امیدوارم من حقیر رو به عنوان شاگرد کوچک بپذیرید.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...