2017/05/13

پاپ اور


من هفت هشت سال پیش یه مدل پاپ اور پست کردم و اگر از اون موقع تا الان موفق به درست کردن پاپ اور شده باشید قطعا تایید میکنید که: "عجب موجود با نمکیه این پاپ اور!"
مایه رو میریزی تو قالب. قالب رو میذاری توی فر. میپزه. پف میکنه. بالا میاد. پشتک و وارو میزنه. پیره تو هوا. و وارونه میشه تو قالب!
آشپزی از نوع هیجان انگیز!



پاپ اُوِر popover یه مدل نون سبکه که معمولا به همراه مربا یا میوه و خامه یا کره خورده میشه. البته این نون رو میشه در کنار غذا هم سرو کرد.

من خالی خالی دوستش دارم!



شیر یک و نیم لیوان  
خامه یک چهارم لیوان  
آرد 2 لیوان  
بیکینگ پودر نصف ق چ  
تخم مرغ 3 عدد  
وانیل نصف ق چ  



تخم مرغ و وانیل رو در کاسه بزرگی به خوبی با همزن هم میزنیم تا حسابی کف کنه و حجیم بشه.



شیر و خامه رو توی شیرجوش روی حرارت اجاق به اندازه ای که گرم بشه حرارت داده و کم کم توی تخم مرغ ریخته و به خوبی هم میزنیم.



آرد و بیکینگ پودر رو هم اضافه میکنیم.
(اگر دوست دارید شور باشه نمک هم اضافه کنید.)



به خوبی هم میزنیم تا کاملا مخلوط شن.

فر رو روشن کرده و روی 220 درجه سانتیگراد قرار میدیم.
  


پاپ اور یه قالب مخصوص داره که مثل قالب کاپ کیکه اما با دیواره مرتفع تر.



این قالب ایکیا رو پریس جون سالها پیش به من هدیه دادن که من برای پختن چیزای مختلف ازش استفاده میکنم از جمله همین پاپ اور.
اگر قالب پاپ اور یا قالب مشابهش رو ندارید میتونید از قالب کاپ کیک استفاده کنید و یا مثل من توی این پست از لیوان فلزی معمولی کمک بگیرید.



قالب رو به خوبی چرب میکنیم.



حالا مایه رو توی قالب ها میریزیم.
بسته به سایز قالب، تعدادش متغیر خواهد بود اما من توی این قالبه 12 تا درست میکنم.



تقریبا تا لبه قالب ها رو پر میکنیم. هر چی قالب پر تر باشه نون ها ارتفاع بیشتری خواهند داشت.

قالب رو توی سینی قرار داده و درون فر میذاریم.



حالا میشینیم به تماشای "کانال فر"! من این کانال رو به تمامی کانالهای تلویزیونی ترجیح میدم. فقط صفحه اش بعضی وقتها شطرنجیه! که اگه خیلی کدبانو باشی باید به ندرت اتفاق بیافته. اما من یه کارمندم با دو تا بچه کوچیک پس هرگز ادعای کدبانو بودن نداشته و ندارم! حالا همین صفحه شطرنجی هم تصویرش به نسبت اونقدرها بد نشده. نه؟
پس میشینیم و تماشا میکنیم و ذوق میکنیم و لذت میبریم.

نون ها خیلی با نمکن. دونه دونه پف میکنند و صاف رو به بالا به حرکت در میان. بعد کج میشن و بعضا میپرن بیرون!
یعنی صد بار هم که پاپ اور درست کرده باشی باز هر بار دلت میخواد بشینی پختنش رو تماشا کنی!
یا فقط من اینجوریم؟



خیلی خوشگل پف میکنن و بالا میان و بیرون میپرن.



هر کدومشون هم شخصیت خاص خودشون دارن و یک شکلی هستن!
روی بدنه شون هم ترک های خوشگلی دیده میشه.



دمای پخت در ابتدا 220 درجه سانتیگراد هست. اما بعد از 15 دقیقه دما رو کم کرده و روی 190 درجه سانتیگراد قرار داده و به مدت 30 تا 35 دقیقه دیگه یا تا زمانی که طلایی مایل به قهوه ای بشن میپزیمشون. یعنی کاورشون باید حسابی برشته بشه. 
مرکزی نرم و لطیف با پوششی برشته.
  

از فر خارج کرده و گرمه سرو میکنیم.

و چون داغ داغش خیلی خوشمزه تره؛ برای گرفتن این عکس نوک انگشتانمون رو به خوبی میسوزونیم!



یه نون خیلی سبک خیلی خوشمزه. بعضا با حفراتی درونش. ژیگولی و ناز! 
همه رو بین افراد خانواده تقسیم میکنیم که فقط یه دونه اش به خودمون برسه. میدونید آخه بعضی ها (من) عزت نفس ندارن و ممکنه همه رو یکجا هاپولی کنن! 
این نون کاملا بی دردسره و بسیار بسیار خوشمزه. یعنی به غیر از خودم که عاشق همه چی هستم؛ مهدی هم عاشق این نونه. و اونم مثل مامانش نون رو خالی خالی دوست میداره!
و البته سایر افراد خانواده ما هم مشتریش هستند.

شما هم حتما امتحانش کنید. نگران قالبش نباشید. من خودم تو لیوان فلزی بارها درست کردم عالی میشه. خیلی خوشمزه و شیکه و کاملا بی دردسر. رنگش هم بسیار زیباست که متاسفانه به دلیل ابری بودن هوا در روز عکاسی، حق مطلب در مورد زیبایی پاپ اورها ادا نشده.
امتحانش کنید. باشه؟ باشه.


رسپی از thesuburbansoapbox

براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...