2017/05/30

بیسکویت کدو سبز


من قبلا چندین مدل بیسکویت ترش و شور آموزش داده بودم. میدونید که این بیسکویت های ترش و شور، ظاهرشون مثل بیسکویته اما در واقع طعمشون مثل نونه و بافتشون مثل کیک! موجودات عجیب غریبی هستند؛ نه؟! هر چی هستن و هر چی صدا شون بزنیم؛ مهم اینه که خیلی خوشمزه هستند.
هم میتونند یه همراه مناسب برای غذاهای گوشتی باشند هم به تنهایی یه میان وعده خوشمزه.
فوق العاده هم سریع و بی دردسرن. این بار با هم یه مدل از این بیسکویتها رو با طعم کدوسبز درست میکنیم:






آرد 1 لیوان 
بیکینگ پودر 1 ق چ 
کره 100 گرم 
ماست یک چهارم لیوان 
چدار نصف لیوان 
کدو سبز رنده شده 1 لیوان 
جعفری خرد شده 1 ق غ 





فر رو روشن کرده و روی 200 درجه سانتیگراد قرار میدیم.

آرد و بیکینگ پودر رو توی بلندر میریزیم.

برای اطلاعات بیشتر در خصوص بلندر و غذاساز و مخلوط کن و خردکن به این پست مراجعه نمایید.

کره رو قطعه قطعه کرده و در بلندر میریزیم.

برای تهیه کردن خانگی به این پست مراجعه نمایید.


این بیسکویت ها با استفاده از کره خانگی یا کره محلی عالی خواهند شد. اما شما میتونید از کره بازاری هم استفاده کنید.



چند پالس میزنیم. به اندازه ای که کره و آرد با هم مخلوط بشن.

حالا پنیر چدار رنده شده رو اضافه میکنیم.
برای اطلاعات بیشتر در خصوص پنیر چدار به این پست مراجعه کنید.

ماست رو هم اضافه میکنیم.
برای تهیه ماست خانگی به این پست مراجعه کنید.


توصیه میکنم از ماست خانگی یا ماست محلی استفاده کنید. خیالتون از کیفیتش راحت خواهد بود و طعمش عالی میشه ولی خب میتونید هم از ماستهای صنعتی استفاده کنید.



بازم با بلندر چند تا پالس میزنیم تا مخلوط شه.

کدو سبز رو رنده کرده و به اندازه یک لیوان ازش بردارید و توی  بلندر بریزید.
توصیه میکنم از کدو های کوچولو استفاده کنید چون ترد تر و خوشمزه تر هستند.


جعفری رو هم اضافه کنید. البته من جعفری رو خورد نکردم و همینطوری ریختمش توی بلندر. آخه میدونید که: تنبلی اجازه خیلی کارا رو بهم نمیده.




باز چند تا پالس میزنیم. فقط به اندازه ای که تقریبا مخلوط شن. سمت چپ این عکس میبینید که هنوز کاملا مخلوط نشده. بقیه اش رو با قاشق هم میزنیم.

من توش نمک نمیریزم چون پنیر چدار خودش شوره.
توش فلفل هم نمیریزم چون دوست دارم طعم کدو سبز رو حس کنم.
اما شما مختارید که از نمک و فلفل و ادویه هم استفاده کنید.
اما هر چی کمتر نمک بخورید بهتره.





توی یه سینی کاغذ روغنی میندازیم و با استفاده از قاشق بستنی زنی خمیر رو اسکوپ میکنیم.

برای اطلاعات بیشتر در مورد قاشق بستنی زنی به این پست مراجعه نمایید.

من همیشه خمیر بیسکویت ها رو اسکوپ میکنم چون باعث میشه بیسکویت های یک اندازه ای داشته باشم.

 راستی نیازی به چرب کردن کاغذ روغنی هم نیست.


بیسکویت ها رو با فاصله از هم بچینید چون توی فر قدری پهن خواهند شد.

با این اندازه ها 12 عدد بیسکویت خواهیم داشت.
حالا سینی رو توی فر میذاریم.

مدت زمان پخت 30 دقیقه است. اما شما از فر چشم بر ندارید. همین که طلایی شد کفایت میکنه.



وقتی پختند و خوشگل و طلایی شدند؛ از فر خارج کرده و داغ داغ یکیش رو گاز میزنیم.


زمانی که خیالمون راحت شد که "خیلی خوشمزه است" و زبونمون رو هم سوزوندیم؛ اجازه میدیم بقیه سرد بشن و بعد نوش جان میفرماییم!




 این بیسکویت ها اونقدری طعم کدو سبز ندارند. البته منی که عاشق کدو سبز هستم ترجیح میدم طعم کدو سبز توش واضح تر باشه. منتهی نیست. پس با خیال راحت میدیم دست بچه های بد غذا مون تا بخورن!

اگر چیزی ازش باقی موند؛ که نمیمونه... توی ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید. بعد وقتی خواستید مصرف کنید قدری توی مایکروفر یا تستر یا فر گرمش کنید.

از من میپرسید؛ فوق العاده خوشمزه است. ولی خب من هر چیزی که توش کدو سبز داشته باشه رو خیلی خوشمزه میدونم. پس بهتره خودتون امتحان کنید.



براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...