2017/06/20

سوپ پنیری مرغ و سبزیجات


این یه سوپ مرغ و سبزیجات خیلی ساده است که میتونه تنوعی باشه توی سوپهایی که درست میکنید. طعمش به دلیل وجود پنیر قدری متفاوت هست. شوری پنیر و شیرینی ذرت و هویج یه طعم خاصی به این سوپ میده.
و البته اگر شما شیرینی ذرت رو نمیپسندید میتونید با معکبهای کوچکی از سیب زمینی جایگزینش کنید.

 مرغ نصف یک سینه 
پودر زنجبیل ربع ق چ 
پودر تخم گشنیز ربع ق چ 
پیاز 1 عدد 
سیر 1 حبه 
روغن زیتون 1 ق غ 
کره 1 ق غ 
آرد گندم 2 ق غ 
قارچ متوسط 3 عدد 
هویج متوسط 2 عدد 
دانه های ذرت نصف لیوان 
دانه های نخود سبز نصف لیوان 
آب مرغ 1 لیوان 
شیر یک و نیم لیوان 
پنیر چدار رنده شده دو سوم لیوان 

فلفل قرمز 



ابتدا مرغ رو با زنجبیل و تخم گشنیز و حدودا دو و نیم لیوان آب بار میذاریم تا بپزه.
حالا سبزیجاتمون رو ریز خورد میکنیم. و بعد آشپزی رو شروع میکنیم.
روغن و کره رو توی دیگ میریزیم.
من از کره خانگی استفاده کردم. طعم خوبی به غذا میده. ولی شما اگر دوست دارید میتونید با روغن زیتون جایگزینش کنید.
پیاز و سیر رو یک دقیقه با حرارت متوسط تفت میدیم.
آرد گندم رو اضافه میکنیم. و یک دقیقه تفت میدیم.




قارچ و هویج و ذرت و نخود سبز رو توی دیگ میریزیم و تفت میدیم.
من از نخود سبز تازه استفاده کردم. شما میتونید از فریز شده یا کنسرو استفاده کنید. اگر کنسروی هست بهتره در آخرین مرحله به سوپ اضافه اش کنید.
ذرت رو هم گفتم که اگر طعم شیرینش رو دوست ندارید میتونید با سیب زمینی جایگزین کنید.




سبزیجات رو با حرارت زیاد سه دقیقه تفت میدیم.




فرض رو بر این میذارم که شما مرغ رو پختید و توی بشقاب گذاشتید و ریش ریش کردید و یک لیوان از آبش رو اندازه گرفتید.
 آب مرغ رو به سبزیجات اضافه میکنیم. و هم میزنیم. شعله اجاق هنوز باید زیاد باشه.
شیر رو هم اضافه میکنیم.



هم میزنیم و مرغ رو هم اضافه میکنیم.



حرارت رو کم میکنیم و اجازه میدیم با یه قل کوچولو 25 دقیقه بپزه.

حالا پنیر چدار رو اضافه میکنیم.
برای اطلاعات بیشتر در خصوص چدار به این پست مراجعه کنید.

همین سوپ رو میتونید با سایر پنیرها درست کنید. هر پنیری که ذوب بشه مناسب هست.
و حتی پنیرهای دیگه مثل پنیر خامه ای رو هم میتونید با قدری شیر توی مخلوط کن ریخته و میکس کنید و بعد توی سوپ بریزید.




شعله رو زیاد میکنیم و مرتب همش میزنیم.
همین که پنیر ذوب شد سوپ غلیظ میشه.
(البته مشاهده میکنید که من یک لیوان پنیر توی سوپ ریختم. آخه میدونید که من بیماری "پنیر دوستی" دارم!)



وقتی به غلظت مورد نظر رسیدیم بهش فلفل قرمز اضافه میکنیم و میچشیم و اگر عالی بود سرو میکنیم. نیازی به نمک نیست چون چدار شوره. ولی شما بچشید اگر نیاز دیدید با ذائقه تنظیم کنید.




سوپ وقتی گرمه غلظتش اینه. البته بعد از ده دقیقه کاملا غلیظ خواهد شد که البته زودتر از ده دقیقه خورده خواهد شد و کار به اونجاها نمیکشه.
شما اگر سوپ رو رقیق دوست دارید میتونید غلظتش رو تنظیم کنید.
اما به نظر من غلیظ تر باشه بهتره.



براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...