2017/06/06

سوپ قارچ خامه ای


سوپ قارچ خامه ای cream of mushroom soup  یکی از سوپ های معروف در دنیا هست که بسیار طرفدار داره. من دو سال پیش یه سوپ قارچ خامه ای بدون خامه آموزش دادم. امسال این سوپ قارچ خامه ای رو با خامه شاهد خواهید بود. به طور سنتی این سوپ تشکیل شده از یک "رو" (میدونید که "رو" ترکیب آرد و روغن هست) که با شیر یا خامه رقیق میشه و بعد با آب مرغ یا آب سبزیجات و قارچ مخلوط میشه. این شیوه تهیه سوپ قارچ خامه ای شیوه ای هستش که من تهیه اش میکنم یعنی قدری با شیوه سنتیش فرق داره ولی در کل توی همون مایه ها هست با همون طعم عالی.



قارچ نیم کیلو 
پیاز 1 عدد 
پودر سیر نصف ق چ 
روغن 3 ق غ 
سبزی معطر خشک شده 1 ق چ
آرد گندم 4 ق غ 
آب مرغ 3 لیوان 
خامه 200 گرم 
نمک و فلفل 



قارچ ها رو خورد میکنیم.
بهتره به قطعات خیلی کوچک برش بزنید.
پیاز رو خورد کرده و با یک قاشق روغن زیتون و پودر سیر سی ثانیه تفت میدیم و قارچ ها رو اضافه میکنیم.



با حرارت زیاد مرتب همش میزنیم. ابتدا قارچها نرم میشن. بعد آبشون کشیده میشه. وقتی کف تابه خشک شد ؛ دو قاشق دیگه روغن زیتون اضافه کرده و هر از گاهی تفت میدیم تا رنگشون طلایی شه و حسابی برشته بشن.



این سیج هست که یه سبزی معطره. من هر بار توی این سوپ یه نوع سبزی معطر میریزم. مثلا ریحان یا جعفری یا نعناع یا ...
برای تهیه سبزی خشک از سبزی تازه در عرض یک و نیم دقیقه به این پست مراجعه کنید.




قدری از قارچ برشته شده رو برای تزئین جدا کرده و توی ظرف دیگه ای میریزیم و آرد گندم رو به تابه اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مخلوط شه.





آب مرغ رو توی یه دیگ میریزیم.
من برای تهیه آب مرغ از ادویه های معطری مثل تخم گشنیز و دارچین و زنجبیل و هل و میخک و جوز هندی و پودر خردل و پودر پیاز و قدری زردچوبه استفاده کردم واسه همین خودش به تنهایی هم خوش عطر و طعمه. (یه بار باید رسپی این آب مرغ رو واسه تون بذارم)




خامه رو اضافه میکنیم و با ویسک همش میزنیم تا کاملا یک دست شه.
روی حرارت متوسط قرارش میدیم.




قارچ رو اضافه میکنیم.
هم میزنیم تا مخلوط شه.
تو همین مرحله نمک و فلفل رو هم میتونید اضافه کنید.
صبر میکنیم تا سوپ گرم بشه و به غلظت مورد نظر ما برسه. من دوست ندارم زیاد غلیظ باشه پس سریع از روی حرارت برمیدارم.




سوپ رو میکشیم و روش رو با قارچ هایی که نگه داشته بودیم تزئین میکنیم و روش هم قدری جعفری و پودر فلفل پاپریکا یا کاین میپاشیم.
برای تهیه پاپریکا در خانه به این پست مراجعه کنید.




دیگه نیازی به تعریف نیست... آخه سوپی که اینهمه خامه داشته باشه نمیتونه عالی نباشه!
یه سوپ ساده و راحت و بی دردسر با یه طعم عالی.
نوش جان کنید و لذت ببرید!



براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...