2017/07/15

دیپ تخم مرغ


لطف و صفای دیپ ها به اینه که یه چیز کرانچی مثل نون تست شده یا سبزیجات تردی مثل هویج و خیار و کرفس رو میزنی توش و از شنیدن اون صدای قرچ قرچ حظ وافر میبری! من عاشق پته ها و دیپ ها هستم. این مدل دیپ تخم مرغ رو هم  هر از گاهی واسه خودم درست میکنم و ازش لذت میبرم (فقط هر از گاهی آخه میدونید که بدنم زیاد با تخم مرغ آبپز سازگاری نداره!)

تخم مرغ 4 عدد
سس مایونز 1 ق غ
ماست موسیر چکیده 4 ق چ
سس خردل 1 ق چ
پیازچه خرد شده 2 ق غ
جعفری خرد شده 2 ق غ
جوز هندی رنده شده یک هشتم ق چ
پودر فلفل پاپریکا یا پودر فلفل کاین برای تزئین




تخم مرغ ها رو آبپز میکنیم.

البته من اینبار چون تو خونه تخم مرغ محلی و تخم اردک داشتم از ترکیبشون استفاده کردم. برای همین تو تصویر شما ریز و درشت میبینیدشون. تخم مرغ هاش اندازه تخم کبودر هستن!


تخم مرغ ها رو رنده میکنیم.
البته شما میتونید خیلی ریز رنده کنید یا توی بلندر پوره اش کنید. من دوست دارم درشت رنده بزنم.




من عاشق طعم ماست موسیر هستم واسه همین حتی خیلی وقتها توش مایونز هم نمیریزم و فقط ماست موسیر بهش اضافه میکنم. به میزان فراوان.




از هر سس خردلی که دوست دارید استفاده کنید. خردل انگلیسی یا فرانسوی یا دیژان یا اسپایسی...
اگر هم سسش در دسترستون نیست یک قاشق چای حوری سرکه و یک قاشق چای خوری پودر خردل توش بریزید.




سبزیجات تازه رو هم اضافه کنید.



و جوز هندی رو هم برای معطر شدنش توش رنده کنید.



هم بزنید و بچشید و با ذائقه تنظیم کنید. مثلا من ممکنه ماست موسیرش رو بیشتر کنم! که دیگه دیپ به این سفتی نخواهد بود اما خیلی خوشمزه میشه.
بهتر اینه که روش رو با سلفون پوشانده و برای مدتی توی یخچال قرارش بدیم تا جا بیافته. اگر برای خوردنش عجله دارید هم که هیچی.

روش رو با سبزی و پودر فلفل تزئین کنید. فلفل تند یا فلفل شیرین.
برای تهیه پودر فلفل پاپریکا در خانه به این پست مراجعه کنید.




حالا دیگه با یه عنصر کانچی شیرجه میزنیم توش!

قرچ!
قرچ!
قرچ!

براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...