2017/07/25

آیسد کارامل ماکیاتو

iced caramel macchiato (1).jpg

تابستون لطفش به اینه که هر روزش رو به یه نوشیدنی خنک و هیجان انگیز اختصاص بدی!
ورژن کاملا رژیمی موکا فراپوچینو رو با الهام از یکی از نوشیدنی های معروف استارباکس درست کردم. امروز یکی دیگه از نوشیدنی های الهام گرفته از استارباکس رو شاهد هستید که اینم بسیار خوشمزه است.

ماکیاتو یا کافه ماکیاتو Caffè macchiato یه مدل قهوه معروفه که تشکیل شده از قهوه و مقدار کمی شیر کف کرده. نوشیدنی تگری ای که جلوی روی شما قرار داره؛ ترکیبی هست از ماکیاتو و کارامل به شکل تگری.

هیجان انگیزه، نه؟! پس بزن بریم:


iced caramel macchiato (2).jpg


یخ قالبی 2 لیوان 

شیر 1 لیوان  

سس کاراملی 2 ق غ  

پودر قهوه فوری یا نسکافه 2 ق چ  

آب 2 ق چ  

سس کاراملی 2 ق غ  



iced caramel macchiato (3).jpg

با کارامل شروع میکنیم.
دو رسپی برای سس کاراملی در سایت داریم.
و البته اینی که توی تصویر میبینید؛ سس کاراملی از کتاب "خرمای شیرین" من هست که اگر کتاب رو خریداری کردید، حتما درستش کردید و میدونید که چقدر راحت بدون شکر میشه این سس کاراملی زیبا و خوشمزه رو تهیه کرد. خودم که عاشقشم. واقعا خوشمزه است.
به هر کدوم از این سه شیوه سس کاراملی درست کنید و یا اینکه به راحتی یه سس کاراملی آماده رو از بازار خریداری کنید.
من خودم این سس کاراملی بدون شکر رو همیشه ترجیح میدم. پس سریع همین سس رو آماده کردم.


iced caramel macchiato (4).jpg

آب و پودر قهوه رو ترکیب میکنیم.
دو قاشق سس کاراملی بهش اضافه کرده و هم میزنیم.


iced caramel macchiato (5).jpg

این سس رو توی لیوان یا لیوان ها میریزیم.

من یه ذره اش رو هم واسه تزئین نگه داشتم.

iced caramel macchiato (6).jpg

یخ و شیر رو توی مخلوط کن ریخته و دستگاه رو روشن میکنیم تا یخ های قالبی، پودر بشن و کاملا تگری شه.

من از یخ های درشت استفاده میکنم. واسه همین دو لیوالنش برای بی طعم کردن نوشیدنی، زیاد نیست. اگر یخ های شما سایزشون کوچیکه بهتره از یک و نیم لیوان یخ استفاده کنید که طعم نوشیدنی بی مزه نشه.

حواستون باشه که پارچ مخلوط کن تون قابلیت شکستن یخ رو داشته باشه.


iced caramel macchiato (7).jpg

این شیر تگری رو هم توی لیوان یا لیوان ها روی سس قهوه میریزیم.


iced caramel macchiato (8).jpg

حالا وقت قسمت هیجان انگیزشه.
یعنی سس کاراملی.

iced caramel macchiato (9).jpg

به به!
کارامل رو عشقه!


iced caramel macchiato (10).jpg

روی لیوان یا لیوان ها رو تا جایی که دوست داریم سس کاراملی میریزیم.


iced caramel macchiato (11).jpg

و احتمالا از فرط هیجان، کنترل خودمون رو از دست میدیم و میزنیم به سیم آخر!
یکی بیاد جلوی منو بگیره!

iced caramel macchiato (13).jpg


با تشکر از همکاری شما در بازگرداندن عزت نفس به من!
حالا اون یه ذره سس قهوه کاراملی ته کاسه رو هم روش ریختم و تزئین رو تکمیل کردم.
شما بگید؛ اگه این نوشیدنی خوردن نداشته باشه پس چی داره؟ آخرت تگری! آخرت کاراملی! آخرت ماکیاتو!
اصلا داره مداوم با صدای بلند اسم من و شما رو صدا میزنه.
کافیه گوش بصیرت داشته باشیم. یا اعتیاد به کارامل. یا یکی از این دو تا.
اصلا دیدن این صحنه واسه من مثل قرص ایکس میمونه. شما رو نمیدونم!


iced caramel macchiato (12).jpg

همین مدلی سروش میکنیم.
موقع خوردن که رسید؛ همش میزنیم و نوش جان میکنیم.

میزان قهوه و کاراملش رو با ذائقه خودتون تنظیم کنید. این میزان به مذاق من خوشاینده. اگر تا به حال با من هم ذائقه بودید و رسپی ها رو بدون تغییر درست میکردید پس نیازی به کم و زیاد کردنش نیست. فقط همین الان بپرید تو آشپزخونه و یه حالی به خودتون بدید!

از اسم باکلاسش که بگذریم؛ طعمش هم کاملا با کلاسه!
آیسد کارامل ماکیاتو! بزنید بر بدن که هوا بس ناجوانمردانه گرم است.


براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...