2017/07/04

ساندویچ گریلد چیز


ساندویچ گریلد چیز که در ایران به اسنک پنیری معروفه یکی از پرطرفدار ترین ساندویچ های دنیاست. این ساندویچ همینطور که از اسمش مشخصه تشکیل شده از نان و پنیر که گریل میشه و داغ داغ در حالی که پنیر مذاب ازش خارج میشه گاز زده میشه. تصورش هم دهن آدم رو آب میندازه! یعنی ما عشاق پنیر که این مدلی هستیم! شما رو نمی دونم.


ساندویچ گریلد چیز رو میشه با هر پنیری که ذوب میشه درست کرد. و الحمدلله تعداد پنیرهایی که ذوب میشن خیلی زیادند.
ماتزارلا (مخصوصا اگر خانگی باشه)، چدار، گودا، هاوارتی، گرویر، ،کممبر، امرسان، اسروم، بوتاکزه، بلوچیز، گرگنزولا، راکفورت، ....
و من حتی همین ساندویچ رو با لیقوان و آمل هم درست میکنم و ذوب میشن. خیلی هم خوشمزه میشه. تنها عیبش اینه که واسه ذائقه من زیادی شورن. وگرنه طعمش عالیه.
حتی با فتا و کریم چیز و لبنه هم درست میکنم. اونا خوب ذوب نمیشن البته.



این صفحه گریل یا پنینی از دستگاه ساندویچ میکر هست. من عمدا یه مدل ساندویچ بدون استفاده از دستگاه رو قبلا آموزش دادم که مصور ببینید و خیالتون راحت باشه که این ساندویچ های خط خطی راه راه خوشگل رو بدون دستگاه و روی اجاق گاز و با تابه میشه انجام داد.

اگر پنینی میکر ندارید بهاین روش عمل کنید.

اگر دستگاه ساندویچ ساز دارید هم که خودتون استادشید دیگه. البته دستگاه ساندویچ ساز چندین صفحه میتونه داشته باشه. متداول ترینش در ایران اونیه که صفحه برای ساندویچ مثلثی داره (من خودم دوتاش رو دارم). ولی این یکی صفحه اش ساندویچ ها رو خوشگل تر میکنه. نتیجه یکیه البته.

دستگاه رو به برق وصل کنید تا گرم بشه. و اگر دستگاه ندارید تابه گریل رو روی اجاق بذارید تا گرم شه.



از نان تست استفاده میکنیم. نان تست با طعم های مختلف در بازار موجوده. میتونید هر کدوم رو که دوست داشتید بخرید. و یا خودتون در خانه تهیه کنید.



پنیر رو روی نان قرار میدیم.
ساده ترین حالتش اینه که پنیر ورقه ای بذاریم. دیگه دردسر رنده کردن پنیر رو هم به خودمون نمیدیم. ولی خب پنیری که خودمون رنده میکنیم کیفیت ساندویچ رو به مراتب بهتر میکنه. پنیر ورقه ای واسه زمانیه که تنبلیمون میشه!
قرار شد از هر پنیری که عشقمون میکشه استفاده کنیم.
و زیاد و کمش هم باز بر میگرده به عشق!



ساندویچ گریلد چیز قراره فقط تشکیل شه از نون و پنیر ولی من هر از گاهی یه چیز کوچولو هم چاشنیش میکنم.

مثلا الان این کمی گوشت چرخ کرده است که با یک پیاز و قدری زردچوبه و دارچین و فلفل قرمز تفتش دادم تا زمانی که رنگش قهوه ای بشه. نمک هم لازم نداره چون پنیر ورقه ای چدار خودش نمکش زیاده.

من ترکیبات ساده ولی مختلفی به کار میبرم که همگی بسیار سریع هستند. سر فرصت همه شون رو عکاسی میکنم. واسه زمانی که بدجوری هوس کردید یه ساندویچ گاز بزنید ولی فرصت زیاد و یا حال و حوصله کافی تو دست و بالتون ندارید خیلی خوبن!



خب پس شد یه لایه نون، یه لایه پنیر، یه لایه مخلفات، یه لایه پنیر و یه لایه نون.

دلیل این هم که دو لایه پنیر داریم اینه که اسم ساندویچمون گریلد چیزه و ستاره صحنه باید چیـــــــــــــــــز باشه!
و اینکه من عاشق پنیرم.
و اینکه اینطوری موقع گاز زدن ساندویچه، پنیر مذاب ازش سرازیر میشه.
و اینکه پلیس پنیر تو آشپزخونه ما حضور نداره.



حالا در دستگاه رو باز میکنیم و ساندویچمون رو میذاریم روی دستگاه کاملا داغ. و یا تابه گریل کاملا داغ در صورتی که دستگاهش رو نداشته باشیم.



و در دستگاه رو میبندیم و ده دقیقه بعد بازش میکنیم.

البته من واسه خودم ده دقیقه صبر میکنم چون دوست دارم نونش حسابی برشته و ترد و کرانچی بشه. واسه مهدی معمولا 5 دقیقه میذارم چون وقتی کوچولو بود تردی نون واسه دندونهاش مناسب نبود و الانم زیاد به اندازه من ترد دوست نداره. واسه لیانا هم همون 5 دقیقه مناسبه فعلا. واسه آقای شوهر و سایر افراد خانواده شون هم 5 دقیقه میذارم. چون سایرین مثل من "بیماری کرانچی پسندی" ندارند!

ولی اینی که در تصویر میبینید واسه ده دقیقه است.

و راستی دو مدل صفحه گریل داریم. این الان صفحه ای هستش که ساندویچ رو حسابی پرس میکنه و خیلی نازک میشه. من معمولا واسه ساندویچ کره بادام زمینی از این یکی استفاده میکنم چون خیلی خوشمزه تر میشه. یه مدل دیگه هم پنینی میکر هست اون تا این حد پرس نمیکنه اون رو هم واسه یه ساندویچ دیگه عکاسی کردم که سر فرصت پستش میکنم.



حالا یه دونه ساندویچ دیگه واسه تون گرفتم با پنیر اساسی، که حـــــــــــــال کنید!
اینو بهش میگن گریلد چیز! پنیر مذابش با آدم حرف میزنه!

شاید خیلی ها اون ورقه نون سر و ته بسته نون تست رو نپسندند و بذارن واسه تهیه آرد سوخاری. ولی من شخصا اون "نان کراستی" سر و ته رو ترجیح میدم چون وقتی گریل میشه حسابی برشته و کرانچی میشه.

خود درگیری های یک بیمار کرانچی خواه!



پنیر مذابو عشقه!

میدونم این ساندویچه چیز جدیدی نبود ولی چون خودم دوستش دارم دیگه اینبار رو واسه تون ازش عکس گرفتم.
درست کنید و حالش رو ببرید.



براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...