2017/08/05

تهیه بستنی از پودر ژله

jello Icecream (1).jpg

بله درست خوندید. با استفاده از پودر ژله بستنی رنگ رنگی درست میکنم. خوشمزه هم میشه. کاملا بچه پسنده.


jello Icecream (2).jpg

اگه خاطرتون باشه سالها پیش من این بستنی رو واسه تون درست کردم که خیلی کار راه بندازه چون زمانی که فرصت کافی برای تهیه بستنی حرفه ای رو نداریم، میتونیم در چشم بر هم زدنی این بستنی رو درست کنیم.
و توضیح هم دادم که میشه همون رسپی رو تغییرش داد و یک عالمه بستنی های مختلف باهاش درست کرد. 

خودم هم یه مدل کیک بستنی و یه مدل بستنی چوبی واسه تون عکاسی کردم که دیدیدش.


jello Icecream (3).jpg

من برای مهدی زیاد بستنی درست میکنم چون از معدود چیزاییه که میخوره. یعنی اینم نخوره دیگه از گشنگی میمیره!
چون این روزا در شرایط کنونی فرصت زیادی برای اختصاص دادن به امر تهیه بستنی رو ندارم؛ از همین بستنیه زیاد استفاده میکنم.
برای اینکه تنوع بستنی هاش بالا بره به سرم زد یه تست انجام بدم ببینم میتونم با استفاده از پودر ژله، بستنی رنگی درست کنم یا نه. و صد البته که این پروژه نیز موفقیت آمیز بود.

یکی از اعتیاد های مهدی اینه که بره بستنی فروشی و برای خودش "بستنی رنگی رنگی" سفارش بده.
منم برای اینکه این اعتیاد خانمان سوز از سرش بیافته؛ تو خونه خودم براش بستنی رنگی رنگی درست میکنم.
شما هم اگر عاشق بستنی رنگی میوه ای هستید حتما این بستنی من رو امتحان کنید شاید مشتری شدید. حالا واسه خودتون یا کوچولوهاتون. سن مهم نیست. دل مهمه!

jello Icecream (4).jpg

خامه 500 گرم

شیر عسلی یک سوم تا یک دوم قوطی

پودر ژله 6 ق غ



jello Icecream (5).jpg

شیوه کار رو که بلدید.
خامه رو هم میزنیم.

jello Icecream (6).jpg

شیر عسلی رو کم کم اضافه میکنیم.

برای تهیه شیر عسلی در خانه به این لینک و یا این لینک مراجعه کنید.

jello Icecream (7).jpg

من عاشق این صحنه هستم.
هر بار که دارم قوطی شیر عسلی رو خالی میکنم؛ با ذوق نگاش میکنم!
زیاد هم تکرار میشه واسه ام. ولی هرگز "تکراری" نمیشه! مرتب در حال خالی کردن قوطی شیر عسلی هستم و هر بار ازش لذت میبرم.

jello Icecream (8).jpg

شروع میکنیم با ویسک هم زدن. و خلق یک اثر هنری!

jello Icecream (9).jpg

سر تا پای فرایند تهیه این بستنی لذت بخشه!


jello Icecream (10).jpg

عرض کردم که به مرور شیر عسلی رو باید اضافه کنیم.
بچشیم.
و اگر نیاز بود کمی بهش اضافه کنیم.
تا زمانی که از شیرینیش راضی شدیم.
قبلا هم بارها گفتم. مایه بستنی باید قدری شیرین تر باشه چون وقتی مواد فریز میشن از میزان شیرینی شون کم میشه.
البته به خاطر داشته باشید که قراره بهش پودر ژله هم اضافه بشه و اونم خودش کمی شیرینی داره.


jello Icecream (11).jpg

پودر ژله میتونه از یک طعم باشه یا از چند طعم.
مهدی واسه خودش خرید کرده بود و یک عالمه هم پودر ژله تو خونه انبار کرده بود که من چند تا دونه اش رو انتخاب کردم و برداشتم که باهاشون بستنی درست کنم. از هر بسته یک قاشقش رو استفاده کردم و بقیه اش رو هم به مرور واسه اش ژله درست کردم. چون اینم متاسفانه یکی دیگه از اعتیادهاشه! چیکار کنم بچه خودمختار شده از کنترل خارج شده. الان تو سنیه که به هیچ عنوان حرف گوش نمیکنه.

jello Icecream (12).jpg

مایه بستنی رو به شش قسمت تقسیم کردم.


jello Icecream (13).jpg

و توی هر کاسه یک قاشق غذاخوری پودر ژله ریختم. هر کدوم یک طعم.

واجبه یه نکته ای رو خدمتتون عرض کنم:
اگر مشتری دائمی کارگاه آشپزسازی بوده باشید، تو این چند سال متوجه شدید که اولا من اهل ژله مله نیستم. و دوما فقط مارک تیاری tiara رو دوست دارم. چون به راحتی و سریع توی آب حل میشه و رنگ شیمیایی نداره و طعمشم تو ذوق نمیزنه و کم شیرین هم هست. مهدی هم تو این مدتی که به ژله علاقمند شده، مارک های مختلف موجود در بازار رو امتحان کرده و تو ذوقش خورده و نهایتا به این نتیجه رسیده که فقط همین مارک رو میخواد.
اما تیاری ژله آبی رنگ نداره. نمیدونم که آیا کلا نداره چون رنگ هاش مصنوعی نیستند یا اینکه اینجا وجود نداره. خلاصه مهدی ناچاره پودر ژله بلوبری رو با مارکهای دیگه خریداری کنه.
  

jello Icecream (14).jpg

دلیلش رو نمیدونم اما ژله های با مارک های ایرانی همه شون بافت درشت دانه ای دارند. برعکس تیاری که کاملا پودریه و مثل گرد میمونه. این موضوع باعث میشه که خیلی بهتر توی آب حل شه. من پودر ژله های درشت دانه رو همیشه روی حرارت میذارم تا مطمئن شم که حل شدند. الان واسه این بستنی مشاهده میفرمایید که فقط با قاشق پودر ژله و مایه بستنی رو هم زدم و کاملا هم یکنواخت شده. اما آبیه که درشت دانه بوده این اتفاق براش رخ نداده. حالا شما اگر به پودر ژله با بافت ریز دانه دسترسی دارید که از همون استفاده کنید در غیر این صورت بهتره این پودر ژله های درشت دانه رو آسیابش کنید که بلکه بافت بستنی تون رو خراب نکنه.


jello Icecream (15).jpg

جالبیش اینجاست که در فرایند تهیه بستنی از این ژله های درشت دانه، نه تنها دانه های درشت پودر ژله توی بستنی زیر دندون میاد بلکه مایه بستنی رو غلیظ تر هم میکنه! دلیلش رو نمیدونم ولی خب مشخصه که کیفیت پودر ژله اش کاملا متفاوته.
من همون مارک تیاری رو ترجیح میدم!


jello Icecream (16).jpg

کاسه ها رو برای ربع ساعت توی یخچال میذارم تا خنک بشن.
بعد همه بستنی ها رو توی یک قالب لوف پن میریزم.
شما میتونید هر رنگ رو توی یک قالب جداگانه بریزید یا اینکه مثل من کنار هم بریزیدشون.
من قالب رو کج نگه میدارم و لایه لایه بستنی ها رو میریزم تا قالب پر شه. 
لزومی نداره لوف پن باشه. میتونه یه ظرف پلاستیکی یا پریکس باشه. در هر حال باید ظرفی باشه که تحمل دمای فریزر رو داشته باشه.
روی ظرف رو با سلفون میپوشونیم و میذاریمش توی فریزر تا بستنی ببنده.
ترجیحا شب تا صبح.
و یا تا زمانی که بستنی فرم بگیره.
میدونید که بستنی به این شیوه اصلا نیازی به هم زده شدن نداره و خودش بی دردسر تبدیل به بستنی میشه.


jello Icecream (17).jpg

حالا این فرداشه.
قالب رو از فریزر خارج میکنیم و ده دقیقه بهش استراحت میدیم تا کمی نرم بشه.

jello Icecream (18).jpg

قاشق بستنی زنی رو روی سطح بستنی به حرکت در میاریم تا اسکوپ بستنی مون شکل بگیره.


jello Icecream (19).jpg

به همین راحتی اسکوپ میشه.


jello Icecream (20).jpg

اسکوپ های رنگ رنگی خوشگل.
با بافت بستنی. 
بستنی واقعی!

این ابداع من کاملا موفقیت آمیز بود و بستنی ای با بافتی عالی در طعم ها و رنگ های مختلف رو بهم داد.
.
.
از کارم بسیار راضی هستم.
.
.
.
به خاطر خلق این بستنی به خودم افتخار میکنم.
.
.
.
به نشانه احترام، به خودم تعظیم میکنم.
.
.
.
شف طیبه.... آی لاو یو.
.
.
.
قشنگ الان تابلوهه که من تا چه اندازه بستنی رنگی دوست دارم!
خیلی!
خیلی زیاد!
خیلی خیلی زیاد!



jello Icecream (21).jpg

بستنی رنگ رنگی خوشگل مون رو توی ظرف های بستنی خوری  و یا به همراه نون بستنی سرو میکنیم.


jello Icecream (22).jpg

کاملا بچه پسنده. نه؟!
(و یا "کودک درون" پسند! والا! مگه ما بزرگ ترا دل نداریم؟!)

هر قسمتش با یه طعم و عطر.
قسمت مورد علاقه خودم انبه است.
قسمت مورد علاقه مهدی... گمون کنم توت فرنگی باشه. چه میدونم؛ بچه روزی از یه چیزی بدش میاد! 
فعلا از انبه بدش میاد. فردا رو بی اطلاعم!


jello Icecream (23).jpg

البته مهدی چون معتاد به اینه که هر اسکوپ از بستنیش تک رنگ باشه؛ زیاد با این اسکوپ های رنگارنگ حال نمیکنه.
این خوشگلا بیشتر واسه خاطر دل مامان مهدی بوده!
و به جهت خوشگل شدن عکس ها.

jello Icecream (24).jpg

و این مامان خوش ذوق (!) از خوردن بستنی رنگارنگش کلی لذت برد!
من تمام طول سال رو بستنی رژیمی میخورم. حالا این یکی دو بار در سال رو به خودم تخفیف میدم. اشکالی نداره. جای دوری نمیره. همین دو و برا... دور کمر... ولش کن بیخیال. لذت خودنش رو از خودم نمیگیرم. سالی یه بار اشکالی نداره. اصلا نیت مهمه که اونم کاملا خیر بوده. یعنی واسه اهداف خیرخواهانه عکاسی برای سایت! من فقط واسه گل روی شماست که دارم این فداکاری ها رو انجام میدم! اصلا نیت که خیر باشه کالریش محاسبه نمیشه!
آآآآآره!

کپی برداری و اشتراک در فضای مجازی مجاز نمیباشد. لطفا به همین صفحه لینک دهید. متشکرم
براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...