2017/09/19

سالاد هندوانه

1.jpg

این ترکیب طعمی هندونه و پنیر و نعناع یه طعم شناخته شده برای ایرانیهاست و به همراه نون خورده میشه.
من با الهام از همین ترکیبات این سالاد خنک تابستانه رو برای خودم درست میکنم.
و البته هر بار توش  از یه مدل پنیر استفاده میکنم. اینبار بلو چیز.



2.jpg

هندوانه قطعه قطعه شده 2 لیوان

گردو خرد شده نصف لیوان

نعناع یک مشت


پنیر بلوچیز خرد شده نصف لیوان


3.jpg

بهتره هندوانه اش هندوانه بدون تخمه یا کم تخمه باشه.
به مکعب های کوچک با سایز دلخواه برشش میزنیم. اگر تخمه ای توش هست جداش میکنیم.
و به همراه برگهای نعناع توی کاسه میریزیم.


4.jpg

گردو و بلوچیز رو هم با دست خورد میکنیم و توی ظرف میریزیم.
برای اطلاعات بیشتر در خصوص بلوچیز به این پست مراجعه کنید.



5.jpg

همه رو با هم مخلوط میکنیم.
در ظرف ریخته و سرو میکنیم.



6.jpg


هندونه خنک و آبدار و شیرینه. این شیرینی رو شوری پنیر تعدیل میکنه. برگ های نعناع به سالاد یه تندی و عطر خاص میده و گردو هم که فاکتور کرانچ سالاده و از واجبات!
من خودم این سالاد رو خیلی دوست دارم. ولی عامه پسند نیست. پس بهتره یه ذره ازش درست کنید و بعد اگر خوشتون اومد به منو تون اضافه اش کنید.




کپی برداری از مطلب مجاز نمیباشد. لطفا به همین صفحه لینک دهید. متشکرم
براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...