2017/09/16

شریمپ اسکمپی

shrimp scampi (7).jpg

امسال به محض اینکه فصل میگو شد اولین غذای میگویی ای که درست کردم این اسکمپی بود. چون عاشق شریمپ اسکپی هستم و مرتب درستش میکنم (بس که آسون و سریعه) بر خودم واجب دونستم که سال میگوییم رو با اسکمپی شروع کنم!
همون روز فرصت عکاسیش رو هم داشتم پس از کارها عکاسی هم کردم. من سالها پیش رسپی شریمپ اسکمپی رو واسه تون شرح داده بودم. این رسپی اندازه هاش قدری متفاوته اما اصل جریان عوض نشده.


میگو 350 گرم

آرد 2 ق غ

نمک و فلفل

سیر 4 حبه

روغن 1 ق غ

کره 2 ق غ

آب لیمو یک سوم لیوان

جعفری خرد شده نصف لیوان

پاستا 350 گرم


shrimp scampi (1).jpg

من برای سرعت بخشیدن به کار، همون اول کار پاستا رو هم بار میذارم تا واسه خودش آبپز شه.
و اما برای اسکمپی:
روغن رو توی تابه میریزیم.
کره رو اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا ذوب شه.
من از کره خانگی یا محلی استفاده میکنم.
بعد سیر رو خورد کرده و توش میریزیم.
اگر عاشق سیر هستید میتونید بازم بیشتر توش سیر بریزید.


shrimp scampi (2).jpg

میگو ها رو با آرد و نمک و فلفل توی کاسه ریخته و مخلوطش میکنیم تا سطح میگو ها با آرد پوشونده بشه.
نیازی به اضافه کردن ادویه نیست. چون غذامون به اندازه کافی سیر داره. و کره و لیمو هم عطر و طعم خوبی به غذا خواهند داد.
و صد البته که من از میگویی که تازه از اسکله خریده بودم استفاده کردم و این میگو حتی خامش هم بوی بدی نداره!


shrimp scampi (3).jpg

میگوها رو توی تابه میندازیم.


shrimp scampi (4).jpg

و با حرارت زیاد دو سه دقیقه هر سمت میگو ها رو میپزیم. در کل میگو پخت زیادی نداره و سریع آماده میشه.


shrimp scampi (5).jpg

جعفری و آبلیموی تازه رو هم اضافه میکنیم.
و از روی حرارت برمیداریم.
به همین سرعت آماده میشه. واسه همینه که عاشقشم و مرتب درستش میکنم. جون میده واسه افراد شاغل که همیشه با کمبود وقت مواجه هستند.


shrimp scampi (6).jpg

پاستا رو آبکش کرده و توی تابه میریزیم.


shrimp scampi (7).jpg


همش میزنیم و سرو میکنیم.

به همین سادگی به همین خوشمزگی.


shrimp scampi (8).jpg

من از اون آدمهایی نیستم که ناهار فردام رو از شب قبل آماده کنم. وقتی از اداره برگشتم در چشم بر هم زدنی ناهارم رو آماده میکنم. چون ناهار گرمه یه کیف دیگه ای داره. متنها شرطش اینه که خیلی سریع و آسون باشه. 
چندین مدل از این غذاهام رو بهتون نشون دادم. امروز تاکیدی داشتم بر شریمپ اسکمپی. امتحانش کنید. عالیه.



کپی برداری از مطلب مجاز نمیباشد. لطفا به همین صفحه لینک دهید. متشکرم
براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...