2017/09/26

سس هزار جزیره

Thousandislandsauce (1).jpg

سس هزار جزیره Thousand Island dressing یکی از سس های خیلی معروف دنیاست و چون در ایران هم بسیار رواج داره، معرف حضور همه شما هست. پس نیازی به توضیح اضافی نیست فقط ورژن خودم از این سس رو پست میکنم.
بیس اصلی سس هزار جزیره، سس مایونز هست. و دیگه بعدش سایر مخلفات بسته به سلقیه سازنده اش بهش اضافه میشه که این مواد معمولا تشکیل شده از: روغن زیتون، آب لیمو، آب پرتقال، پاپریکا، سس ووستشیر،خردل، سرکه، سس فلفل، خامه، پوره گوجه فرنگی، سس کچاپ، شکر، ترشی خرد شده، پیاز خرد شده، فلفل دلمه ای خرد شده، زیتون خرد شده، تخم مرغ آبپز خرد شده، جعفری خرد شده، فلفل پیمنتوی خرد شده، خیار شور خرد شده، سیر خرد شده، گردوی خرد شده و ...
لزوما تمامی این مواد توی سس هزار جزیره ریخته نمیشه. اما اگر سس هزار جزیره ای دیدید که توش از این مواد وجود داشت؛ تعجب نکنید.
من خودم خیلی خیلی ساده درستش میکنم و رسپیش رو در ادامه مینویسم. شما میتونید از سایر موادی که در بالا آورده شد؛ نیز درونش استفاده کنید.

سس مایونز نصف لیوان

سس کچاپ 2 ق غ

سس فلفل

سرکه 1 ق غ

خیار شور خرد شده 1 ق غ

پیاز خرد شده 1 ق غ



Thousandislandsauce (2).jpg

بیس کار سس مایونز هست که من تا به حال سه رسپی برای سس مایونز خانگی بهتون دادم:
رسپی سس مایونز با زرده تخم مرغ
رسپی سس مایونز با سفیده تخم مرغ
رسپی سس مایونز در ده ثانیه

در صورت تمایل خودتون مایونز درست کنید. و یا آماده از بازار بخرید.

درسته که من گفتم خیارشور و پیاز رو خورد کنید. ولی منظورم اینه که ریز خورد کنید. و یا مثل خودم رنده بزنید. من رنده کردنش رو ترجیح میدم. چون قوام سس بهتر میشه.
همینطور که گفتم سس هزار جزیره میتونه از مواد زیاد یا کمی تشکیل بشه. مثلا اگر شما فردی هستید که با خوردن پیاز خام مشکل دارید میتونید حذف یا جایگزینش کنید.

توی رسپی بهتون سرکه دادم ولی میتونید به جاش از آبلیمو و یا سس ووستشیر استفاده کنید.


Thousandislandsauce (3).jpg

به همین سادگی. همه رو مخلوط میکنیم و خلاص


Thousandislandsauce (4).jpg

و البته به دلخواه میتونید توش سس فلفل بریزید که طعم سس هزار جزیره تون تند و تیز بشه.
 (سس "سیراچا" سس خیلی تندیه. یه قطره اش هم کفایت میکنه. البته بستگی به آدمش داره!)

Thousandislandsauce (5).jpg

حالا روی ظرف رو سلفون بکشید و بذارید توی یخچال تا مزه ها در هم ادغام بشن.
سس رو میتونید تا چند روز در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.
موارد مصرفش رو هم که خودتون استادشید. روی برگرها و یا انواع ساندویچ ها. روی سالاد ها. به عنوان دیپ برای سوخاری ها...
مواد سس رو با ذائقه خودتون کم و زیاد و تنظیم کنید و از این سس خانگی لذت ببرید.



کپی برداری از مطلب مجاز نمیباشد. لطفا به همین صفحه لینک دهید. متشکرم
براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...