2017/09/05

موکا کوکی فراپه

mocha cookie frappe (1).jpg

امروز هم از اون روزهاست که قراره نوشیدنی تگری بخوریم. من خفه شدم از بس برای این بچه نوشیدنی موکا درست کردم. هر موقع میپرسی "مهدی واسه ات چی درست کنم؟" پاسخش یکی از مشتقات موکاست! البته من همیشه مقدار بسیار اندکی قهوه واسه اش استفاده میکنم در حدی که گاهی میگه: "اینکه مزه موکا نمیده!". ولی برای شما مقدار قابل ملاحظه ای قهوه توی رسپی دادم که طعم قهوه رو احساس کنید.

این نوشیدنی توش بیسکویت شکلاتی داره. یا به قول مهدی کوکی شکلاتی. و کوکی شکلاتی مورد علاقه خودش رو هم استفاده میکنه. یعنی اوریو. همیجا جا داره یه تبریکی هم بگیم به جناب اوریوی عزیز به مناسبت نام گذاری اندروید جدید. به افتخارش... هیپ هیپ هوراااااااااااااااا




mocha cookie frappe (2).jpg

آب 1 لیوان

قهوه فوری یا نسکافه 1 ق غ

شیر نصف لیوان

شیره یا عسل یا شکر یک و نیم ق غ


پودر کاکائو نصف ق غ

پودر بیسکویت شکلاتی ربع لیوان


mocha cookie frappe (3).jpg

آب و قهوه رو مخلوط کرده و توی قالب های یخ ریخته و فریز میکنیم.

یا اینکه اگر دستگاه قهوه ساز دارید میتونید یه قهوه غلیظ درست کنید و فریزش کنید.


mocha cookie frappe (4).jpg

شیر و قالب های قهوه یخ زده و پودر کاکائو و شیره (یا عسل یا شکر) رو توی مخلوط کن میریزیم.

من همیشه از شیره های مختلف مثل شیره خرما یا انگور یا توت استفاده میکنم و یا عسل. اما شکر نمیریزم.


mocha cookie frappe (5).jpg

دستگاه رو روشن میکنیم تا تبدیل به یه چیزی تو مایه های یخ در بهشت بشه.

و صد البته که پارچ مخلوط کن باید توانایی شکستن یخ رو داشته باشه که یه وقت خودش به جای یخ نشکنه.


mocha cookie frappe (6).jpg

بیسکویت اوریو، بیسکویت شکلاتی محبوب مهدی هست و خب همیشه همه جا پیدا میشه. حتی دکه های لب خیابون ساحلی!
شما ولی از بیسکویت شکلاتی محبوب خودتون استفاده کنید.
ما نیازی به کرم میانیش نداریم. پس فقط خود بیسکویت ها رو توی زیپ لاک میریزیم و میکوبیم تا پودر شن.
خوبی اوریو به اینه که کرمش به راحتی ازش جدا میشه. (اون جغد ها رو یادتونه؟ یا اون عنکبوت ها؟)



mocha cookie frappe (7).jpg

پس بیسکویت ها رو پودر میکنیم. 
اندازگیری کرده و توی پارچ میریزیم.


mocha cookie frappe (8).jpg

حالا چند تا پالس میزنیم تا مخلوط شه.
نیازی نیست که کاملا مخلوط شه. اصلا قرار نیست که پودر بیسکویت ها توش محو شن. یعنی قراره موقع خوردنش، پودر بیسکویت رو حس کنیم. واسه همین فقط چند پالس میزنیم و تمام.
و البته میچشیم و اگر نیاز هست شیرینیش رو تنظیم میکنیم. ولی خب زیاد هم نباید شیرین باشه چون موکا هست و موکا باید تلخی قهوه و کاکائو توش حس شه. همین اندازه هایی که دادم مناسبه منتها میزان شیرینی شیره ها با هم فرق میکنه و مثلا شیره خرما خیلی شیرین تره. لذا بهتره با ذائقه تنظیمش کنید.



mocha cookie frappe (9).jpg

توی لیوان ریخته و با کمی پودر بیسکویت شکلاتی و قطعاتی از بیسکویت شکلاتی و یک نی خوشگل تزئینش میکنیم و میدیم دست صاحبش.

اینکه مشاهده میکنید که نوشیدنی توی لیوان چند لایه شده؛ هنرنمایی خود "موکا کوکی جان" هست و من نقشی توش نداشتم. خودش هنرمنده، لیوانش رو شخصا تزئین میکنه واسه مون! دمش گرم. یا بهتر بگم... دمش تگری!


کپی برداری از مطلب مجاز نمیباشد. لطفا به همین صفحه لینک دهید. متشکرم
براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...