2017/09/09

کیک شکلاتی بدون آرد لیمو و بادام

chocolate almond lemon (1).jpg

وای این خیلی خوشمزه است!
اصلا هر کیک شکلاتی ای که توش آرد نداشته باشه؛ چون شکلاتی تر میشه، خیلی خوشمزه تره.
حالا این کیک بخصوص چون توش بادام داره بازم طعمش رویایی تره.
یعنی ماها که عاشق طعمشیم.
شما هم امتحان کنید شاید عاشق شدید.
دقت کردید که من چه ریفیق نابابی ام؟
فقط تو کار عاشق کردنم.


chocolate almond lemon (2).jpg

شکلات تلخ 75 گرم

کره 75 گرم

تخم مرغ درشت 3 عدد

شکر 125 گرم

وانیل 1 ق چ

پودر بادام 50 گرم

پودر کاکائو 2 ق غ


لیموسبز 1 عدد


chocolate almond lemon (3).jpg

فر رو روی 180 درجه سانتیگراد قرار میدیم.
یک قالب کمربندی 11 سانتیمتری رو کاغذ روغنی انداخته و چرب میکنیم.
برای استفاده صحیح از قالب کمربندی به این پست مراجعه کنید.

شکلات رو ذوب میکنیم.
کره رو هم ذوب میکنیم.
با هم مخلوط میکنیم.


chocolate almond lemon (4).jpg

تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن خوب هم میزنیم تا حسابی کف کنه و حجمش تقریبا سه برابر بشه.
بادام رو آسیاب میکنیم و با پودر کاکائو مخلوط کرده و توی کاسه حاوی تخم مرغ میریزیم.
مخلوط شکلات و کره رو هم که تا الان اندکی سرد شده را اضافه میکنیم.



chocolate almond lemon (5).jpg

با قاشق به آرامی همش میزنیم تا مخلوط شه.
پوست لیمو رو رنده کرده و توی مایه میریزیم.
آب لیمو رو هم میگیریم و اضافه میکنیم.
من از یک لیموسبز کوچیک استفاده کردم.


chocolate almond lemon (6).jpg

با قاشق هم میزنیم به اندازه ای که مخلوط شن.



chocolate almond lemon (7).jpg

مایه کیک رو توی قالب میریزیم.



chocolate almond lemon (8).jpg

من جهت احتیاط قالب رو توی یه سینی قرار میدم.
و بعد توی فر میذارم.
مدت زمان پخت 45 دقیقه است. ولی بعد از 35 دقیقه باید حتما با یه سیخ چوبی مرکز کیک رو تست کنیم ببنیم پخته یا نه. اگر پخته بود کیک رو از فر خارج میکنیم.


chocolate almond lemon (9).jpg

بعد از دو سه دقیقه من سینی فر رو روی لبه های قالب قرار میدم تا به کیک هوا نرسه. شما میتونید یه حوله تمیز روی قالب بندازید.
هدف اینه که روی کیک خیلی خشک نشه.
کیک یه ذره پفش میخوابه. و ممکنه روی سطحش هم ترک هایی مشاهده بشه که نرماله.


chocolate almond lemon (10).jpg

وقتی که کاملا سرد شد؛ کیک خودش از لبه ها جدا میشه.
دیواره قالب رو باز کرده و کیک رو خارج میکنیم.



chocolate almond lemon (11).jpg

حالا دیگه برش میزنیم.



chocolate almond lemon (12).jpg

خیلی خوشگل برش میخوره.


chocolate almond lemon (13).jpg

و بافت کیک هم کاملا نرم و لطیف و شکلاتیه.


chocolate almond lemon (14).jpg

اصلا این رنگ تیره و بافت مرطوب و شکلاتیشه که از دور اسم آدم رو بلند صدا میزنه!



chocolate almond lemon (15).jpg

بادام به این کیک یه طعم رویایی میده. و یا واسه من رویاییه چون ترکیب طعم بادام و شکلات رو دوست دارم.
البته من ترکیب طعم همه آجیل ها رو با شکلات دوست دارم.
اصلا چرا راه دور میریم؟
من ترکیب طعم همه چی رو با شکلات دوست دارم!



رسپی از Nigella


کپی برداری از مطلب مجاز نمیباشد. لطفا به همین صفحه لینک دهید. متشکرم
براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...