2017/10/28

سيب زميني دلوكس

potatoes delux (1).jpg


سيب زميني دلوكس  Deluxe Potato يه شيوه سيب زميني كبابي فرانسويه ( البته خودشون سرخش ميكنن. من كبابي درستش میکنم كه وجدانم كتكم نزنه). كه البته با سيب زميني فرانسوي charlottes با پوست درست ميشه که پوست بسیار نازکی داره و خوردنش آدم رو اذیت نمیکنه. شما هم اگه سيب زميني هايي با پوست كاغذي داريد ميتونيد با پوست درستش كنيد. ولی اگر سیب زمینی هایی دارید که پوستشون مثل لحافه (!) قطعا باید لختش کنید.



potatoes delux (2).jpg

سیب زمینی بزرگ دو عدد

آرد سوخاری يك سوم لیوان

پنیر پارمزان ربع لیوان

پودر سیر 1 ق چ

پودر خردل 1 ق چ

پودر فلفل 1 ق چ

نمک



potatoes delux (3).jpg

فر رو روي درجه 180 سانتيگراد یا 350 فارنهايت قرار ميديم.

سيني فر رو چرب كرده و توي فر ميذاريم تا داغ شه.


سیب زمینی ها رو با برس سبزیجات و یا با اسکاچ به خوبی میشوریم. حتی اگر در فرایند شستنش، پوستش هم کنده شد اشکالی نداره. باید تاجایی که میتونیم بسابیمشون.
حالا با دستمال کاغذی آشپزخونه خشکشون میکنیم.
سیب زمینی ها رو پوست میگیریم. و با کارد بزرگ، برش ميزنيم. اصطلاحا برش قاچ نارنگی.
ولی نميشوريمشون. چون ميخوايم نشاسته ای که از بدن سیب زمینی بیرون اومده روي اسلايها باقی بمونه.


potatoes delux (4).jpg

در يه زيپ لاك بزرگ... آرد سوخاری و فلفل و پودر سير و خردل و نمك و پودر پنير پارمزان رو مخلوط كرده و سيب زميني ها رو توش ميندازيم.
من همیشه آرد سوخاری رو به این شیوه که توضیح دادم؛ درست میکنم.



potatoes delux (5).jpg

در زیپ لاک رو میبندیم و خوب تكون ميديم تا سیب زمینی ها پوشش داده بشن.
البته من هر بار سه چهار برش سیب زمینی رو توی زیپ لاک میندازم و همه رو یکجا انجام نمیدم.
اینطوری بهتر پوشش داده میشه.



potatoes delux (6).jpg

حالا سیب زمینی ها رو توي سيني چيده و به مدت 30 دقيقه میذاريم توی فر.


بعد سيب زميني ها رو پشت و رو كرده و دوباره براي 30 دقيقه ديگه ميذاريم تو فر.


potatoes delux (7).jpg

البته شیوه دومش هم اینه که کف سینی یه کاغذ روغنی میندازم و روی سیب زمینی ها رو با روغن اسپری میکنم.
این شیوه راحت تر از چرب کردن سینی هست. ولی خب ممکنه همه اسپری روغن تو خونه شون نداشته باشن.



potatoes delux (8).jpg

زمان پخت بستگی به سایز سیب زمینی ها داره. گاهی من برش های کوچکتری میزنم و به این ترتیب هر سمت سیب زمینی ها فقط 20 دقیقه زمان پخت نیاز داره.



potatoes delux (9).jpg


كاورش كرانچي ميشه. مغزش هم نرمه. بسیار خوشمزه است. من این سیب زمینی رو حدودا شش سال پیش ضمنی آموزش داده بودم و اگر تو این شش سال یکبار هم درستش کرده باشید قطعا مثل ما بهش معتاد هستید.
این یکی از شیوه های سیب زمینی کبابی هست که ما بهش معتادیم. چند مدل دیگه هم از سری اعتیادهامون وجود داره که سر فرصتی توضیح خواهم داد. خوبی همه شون به اینه که در حمام روغن سرخ نمیشن. و آدم با وجدانی آسوده تر نوش جان کرده و به اعتیادهاش رسیدگی میکنه!

به مدل سس رو هم جلسه بعد توضیح میدم که تنوع زندگیتون بالاتر بره.




کپی برداری از مطلب مجاز نمیباشد. لطفا به همین صفحه لینک دهید. متشکرم
براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...