2017/12/16

بیسکویت ژله انار و ژله هندوانه

jello coockies (1).jpg

بیسکویتی که با پودر ژله درست بشه چند وقتی هست که توی نت رواج پیدا کرده و با انواع پودر ژله بیسکویت های رنگارنگ و زیبایی خلق میکنند. اما من یه رسپی براش طراحی کردم که این کوکی ها ترد و ترک دار و خوشگل بشن.

به افتخار شب یلدا این بیسکویت های خوشگل رو با دو طعم انار و هندوانه با دو بسته ژله انار و هندوانه براتون آماده کردم. که خواهید دید.


jello coockies (2).jpg

کره 80 گرم

پودر شکر 3 ق غ

پودر ژله 1 بسته

وانیل نصف ق چ

زرده تخم مرغ 1 عدد

آرد 1 لیوان

بیکینگ پودر نصف ق چ


jello coockies (3).jpg

فر رو روشن کرده و روی 180 درجه سانتیگراد قرار میدیم.

پودر شکر و پودر ژله رو توی غذاساز ریخته و دستگاه رو روشن میکنیم تا آسیاب بشن.


jello coockies (4).jpg

کره نرم شده و زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کرده و چند پالس میزنیم.


jello coockies (5).jpg

آرد و بیکینگ پودر رو اضافه کرده و باز چند پالس میزنیم به اندازه ای که تقریبا مخلوط شن.

بعد مواد رو روی یه کاغذ روغنی یا تخته کار ریخته و دو سه بار با نوک انگشتان ورزش میدیم تا خمیر یکنواختی بدست بیاد.


jello coockies (6).jpg

از این خمیر 14 تا گلوله یک اندازه درست میکنیم. (البته تعدادش دست خودتونه میتونید بیسکویت های بزرگ تر یا کوچکتری درست کنید.)

توپک ها رو روی کاغذ روغنی در سینی میچینیم.
به دلخواه میتونید یک بسته دیگه پودر ژله رو توی یه کاسه بزیرید و توپک ها رو توی پودر ژله بغلتونید. این مرحله اختیاریه. فقط چون پودر ژله با مارک های ایرانی دانه درشت هستند بهتره پودر ژله رو اول قدری آسیاب کنید.

با کف دست کمی روی توپک ها فشار وارد کنید تا قدری پهن بشن.


jello coockies (7).jpg

این رسپی رو میتونید با انواع ژله ها درست کنید. کافیه از یک بسته پودر ژله با طعم دلخواه استفاده کنید. منتها برای شب یلدا مناسب تر هست اگر از پودر ژله انار و پودر ژله هندوانه استفاده کنیم. برای بیسکویت هندوانه میتونید توپک ها رو درون پودر ژله لیمو یا نعناع بغلتونید که دور تا دور بیسکویت ها کمی سبزرنگ بشه.


jello coockies (8).jpg

سینی رو به مدت 10 دقیقه درون فر قرار میدیم.


jello coockies (9).jpg

بیسکویت ها درون فر کمی پف میکنند و ترک میخورند. اون بیسکویت هایی که پوشش لیمویی داشتند دورشون کمی سبز رنگه و درونشون صورتی رنگ.


jello coockies (10).jpg

زمان پخت بستگی به شرایط فر و سایز بیسکویت ها داره اما معمولا همون ده دقیقه کفایت میکنه. بهتره کنار فر بایستید و چکشون کنید.


jello coockies (11).jpg

برای داشتن بیسکویت هایی بی نقص توصیه میکنم این پست رو مطالعه بفرمایید.


jello coockies (12).jpg

بیسکویت ها رو میتونید در ظرف در بسته خارج از یخچال تا چند روز نگهداری کنید.
ولی توصیه میکنم تازه مصرف بشن.


jello coockies (13).jpg

این بیسکویت ها چون با پودر ژله درست میشن طعم و عطر میوه ای خوبی دارند. بیسکویت اناری عطر و طعم انار داره و بیسکویت هندونه ای عطر و طعم هندونه. مناسب و متناسب برای شب یلدا.




کپی برداری از مطلب مجاز نمیباشد. لطفا به همین صفحه لینک دهید. متشکرم
براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...