2017/12/19

هندوانه برنجکی

watermelon rice krispies (1).jpg

خیلی سال پیش با یه شیرینی که با مارشملو و برنجک درست میشه آشنا شدید. امروز همون شیرینی رو به فرم هندوانه میبینید.

ایده این هندوانه برنجکی خلاقیت من نیست و سالهاست که توسط یک فرد خلاق در سال 2011 طراحی و اجرا شده. اما چیزی که امروز شاهدش هستید اون نیست بلکه یه رسپی کاملا تغییر یافته از خودم هست. من این هندونه که شاهدش هستید رو با استفاده از پودر ژله هندونه درست کردم در نتیجه شیرینی برنجکی هندونه ای من عطر و طعم هندونه داره. رسپی من دنگ و فنگش خیلی بیشتره و دردسر داره اما در عوضش خوشمزه تره!


مارشملوی ژله لیمویی یک چهارم رسپی

برنجک سه لیوان

کره نصف ق غ

مارشملوی ژله هندوانه ای یک چهارم رسپی

برنجک سه لیوان

کره نصف ق غ

مینی چیپس شکلات 2 ق غ



watermelon rice krispies (2).jpg

برنجک رو میتونید به راحتی از آجیل فروشی ها تهیه کنید.

برنجک ها رو اندازه گیری کرده و توی دو کاسه آماده میریزیم میذاریم کنار.

البته توصیه میکنم قدری بیشتر از نیازتون برنجک بخرید چون ممکنه دوست داشته باشید میزان برنجک رسپی رو بیشتر کنید و شیرینی تون بیشتر برنجکی باشه تا مارشملویی. اینطوری شیرینیش هم کمتر خواهد بود.


watermelon rice krispies (3).jpg

قالب دلخواهتون رو آماده کنید. من در دو قالب بیست سانتی درست کردم اما شما میتونید قالب رو بزرگ تر و یا کوچکتر بگیرید و ضخامت برش های هندونه شما متغیر خواهد بود. همچنین سایز قاچ های هندونه هم فرق خواهد کرد. پس بسته به تعداد مهمونهاتون قالب رو انتخاب کنید.

قالب رو خیس کنید که سلفون به راحتی بهش بچسبه. در اینجا من از قالب کمربندی استفاده کردم پس یک لایه سلفون کافیه. اما زمانی که در قالب معمولی درستش میکنم ابتدا دو لایه سلفون رو روی هم قرار میدم بعد میذارمش توی قالب.

درون سلفون رو هم چرب میکنیم و قالب ها رو آماده میذاریم کنار.


watermelon rice krispies (4).jpg

مطابق دستور مارشملوی سبز رنگ رو درست میکنیم.
من از ژله لیمو سبز استفاده کردم اما شما میتونید از ژله نعناع هم استفاده کنید.


watermelon rice krispies (5).jpg

وقتی مایع مارشملو رو با همزن برقی هم زدیم و حسابی پف کرد و غلیظ شد؛ کره مذاب رو اضافه کرده و هم میزنیم.

توصیه میکنم به جای کره از این روغن جامد محلی استفاده کنید خیلی خوشمزه اش میکنه.

مواد رو توی کاسه حاوی برنجک میریزیم. زمانی که کره یا روغن با مارشملو ترکیب میشه مارشملو کاهش حجم خواهد داشت. 


watermelon rice krispies (6).jpg

مواد رو مخلوط میکنیم.
اگر خوب مخلوط نمیشه کمی گرمش کنید. حالا توی مایکروفر یا روی اجاق. فرقی نمیکنه.
و همینطور که گفتم مقداری برنجک کنار دستتون بذارید که اگر تمایل داشتید بیشتر توش برنجک بریزید.


watermelon rice krispies (7).jpg

حالا توی قالب میریزیم.

دستامون رو چرب میکنیم.

و با فشار به دیواره قالب میچسبونیمش.

این مخلوط اولش کاملا چسبناکه و کمی اذیتتون میکنه. ولی کمی که سردتر شه راحت تر فشرده میشه.


watermelon rice krispies (8).jpg

حالا مارشملوی هندونه رو آماده میکنیم.
مطابق این دستور اما با ژله هندوانه.



watermelon rice krispies (9).jpg

کره رو اضافه کرده و روی برنجکها میریزیمش.


watermelon rice krispies (10).jpg

شروع میکنیم به هم زدن.


watermelon rice krispies (11).jpg

بعد میریزیمش توی قالب.


watermelon rice krispies (12).jpg

دستهامون رو چرب میکنیم و بهش فشار وارد میکنیم تا کاملا فشرده بشه.


watermelon rice krispies (13).jpg

همینکه کاملا سرد بشه میتونیم از قالب بیرونش بیاریم.
سلفون رو جدا میکنیم.

watermelon rice krispies (14).jpg

اینم سمت دیگه اش.


watermelon rice krispies (15).jpg

حالا هر دو سمتش رو با چیپس های کوچیک شکلاتی تزئین میکنیم.

شیرینی ما کاملا سرد شده اما هنوز قدری چسبناکه پس چیپس های شکلاتی به راحتی به بدنه شیرینی میچسبند.

زیاده روی هم نکنید. چند تا دونه کفایت میکنه.


watermelon rice krispies (16).jpg

حالا دیگه باید اجازه بدیم تا در دمای محیط بمونه تا کاملا سفت بشه. ممکنه بین دو تا چند ساعت طول بکشه. 

من چون داشتم نور آفتاب رو از دست میدادم و عکسها تیره میشدند؛ بعد از نیم ساعت برشش زدم برای همین زیاد سفت نشده.


watermelon rice krispies (18).jpg

پس وقتی کاملا سفت شد؛ کارد رو چرب میکنیم و به سایز دلخواه برش میزنیم.


watermelon rice krispies (19).jpg

این هنوز خوب سفت نشده و برشش عالی نیست اما بازم قابل قبوله. بهتر از اینه که عکسش سیاه در بیاد!


watermelon rice krispies (20).jpg

عطر و طعم هندونه ایش رو خیلی دوست دارم.

این شیرینی رو در ظرف در بسته خارج از یخچال تا دو روز میتونید نگهداری کنید بعدش دیگه کیفیتش پایین میاد.


watermelon rice krispies (21).jpg

مهدی گرفتار مشقهاش بود صداش زدم که بیاد مادل عکاسی بشه. بهش گفتم: "مامان دستت رو خوشگل بگیر که عکس بگیرم". گفت: "من برای چی باید دستم رو مثل دخترها بگیرم؟". با تعجب گفتم: "جانم؟؟؟!!!". و خنده ام گرفت که عقاید یک پسر بچه کلاس اولی توی یه مدرسه پسرونه چقدر میتونه تحت تاثیر اون شرایط واقع بشه. آخه من فقط گفته بودم "خوشگل"!!!



کپی برداری از مطلب مجاز نمیباشد. لطفا به همین صفحه لینک دهید. متشکرم
براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...